Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 130 10
Μπουρδέλα
241427
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη εχτες στην γνωστη σε ολους Ουκρανη Αννα με θητεια παλια Ιωαννινων 3 και τα τελευταια χρονια εδω στο 5αρι.Ολα αυτα τα χρονια την εχω παρει πανω απο 10 φορες πραγμα πολυ για εμενα και την εχω πετυχει σε ολα τα σταδια προγραμματος(ελ.στομ κλπ).Τελευταια χρονια ειδικα μετα απο τον κοβιντ το ειχε ρηξει στο απλο αλλα το εκανε καλα και με κεφι.Ειχα διαβασει απο κατω καποιες κριτικες περι πεσμενης αποδοσης και τυπικοτητας απο πλευρας της τον τελευταιο καιρο.Παρολα αυτα αποφασισα να την τιμησω ξανα εχτες και οτι βγει.Το δωματιο κλασικα καλο για τα δεδομενα της περιοχης.Μετα απο λιγο ηρθε η Αννα τσιτσιδη(πραγμα που δεν εκανε παλια) με χαιρετησε και ηρθε πανω μου για προκατ. τα οποια ηταν απλα τριψιμο του πεους με τα βυζια της και καποια μηχανικη ισπανικη μεχρι να σηκωθει το εργαλειο.Παλια υπηρχαν φιλια στο σωμα,ρωγες,καραμπαλικια,πονηρες ματιες κλπ.Αφου ηρθε στυση βαζει καποτα και αρχιζει την πιπα.Η πιπα της ηταν μηχανικα μονοτονη και γρηγορη με μια συγκεκριμενη κινηση του κεφαλιου που απο ενα σημειο και μετα φαινοταν αστεια η φαση.Χωρις καμια ενασχολησει με μπαλες(παλια δεν τις αφηνε απ το στομα)καμια πονηρη ματια ενα μουντο τεμπο τελειως.Στο σεξ την εβαλα ιεραποστολος και αρχισα να παλινδρομω γλυφωντας της βυζια,λαιμο κλπ με σχεδον καμια ανταποκριση και τα ματια συνεχως κλειστα την ωρα της πραξης.Σε αυτην τη σταση υστερα απο μικρες παραλλαγες τελειωσε το μουντο εργακι.Η Αννα σκια του εαυτου της σαν αλλος ανθρωπος.Πιθανον να περναει καποια προβληματα ανθρωπος ειναι αλλα αν το συνεχισει ετσι βλεπω να χανει τη στανταρ πελατια της.Εγω προσωπικα εκλεισα τον κυκλο δεν θα υπαρξει αλλη φορα.
Την κριτικη την εγραψα κυριως για να επιβεβαιωσω τις προηγουμενες κριτικες των συναγωνιστων που τελικα ειχαν δικιο.Αυτα...
Την κριτικη την εγραψα κυριως για να επιβεβαιωσω τις προηγουμενες κριτικες των συναγωνιστων που τελικα ειχαν δικιο.Αυτα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Κάποια στιγμή περνά στη συμπεριφορά σου
ακριβώς όπως τα λες. Όταν η κοπέλα είναι σε αποδρομή το σέρβις χαλάει, εσκεμμένα ή όχι δεν ξέρω.
Εγώ π.χ. είχα πάρει τη βασίλισσα Έβε δυο φορές με διαφορά 2-3 μηνών. Την πρώτη παραλίγο να φύγω ερωτευμένος. Τη δεύτερη ήταν όταν επρόκειτο να σταματήσει - και είπα αμάν δεν ξαναπατάω