Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 139 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξημερώματα 3.30, έχω πρωινή πτήση για συμπρωτεύουσα και δεν έχω μπορέσει να κοιμηθώ. Όντας ‘’φορτωμένος’’ και σε υπερένταση, έχω έντονη την επιθυμία να ‘’αδειάσω’’ πριν ταξιδέψω και κάνω μία παράκαμψη πριν πάω αεροδρόμιο στον οίκο. Εκείνη την ώρα εργαζόταν η Αναστασία και η Μισέλ, η τελευταία ήταν στο δωμάτιο, για να μην αργήσω προχωράω με Αναστασία, στο σαλόνι ανακοινώθηκε ‘’ελεύθερο στοματικό με τελειωτικό στα βυζιά’’. Η Αναστασία είναι περί τα 55, σε καλή κατάσταση, πεντακάθαρη, με καλό σώμα για την ηλικία της, καλό βυζί και κώλο. Είναι ευγενική, περιποιητική, έκανε προκαταρκτικά, φιλιά απαλά χωρίς γλώσσα. Μολονότι ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό, μου πέρασε καπότα και άρχισε το κλαρίνο. Ήταν βαθύ και καυλωτικό, με έκανε τούρμπο γρήγορα και της ζήτησα να σταματήσει για να μη χύσω. Της είπα να έρθει από πάνω μου ενώ της χούφτωνα βυζιά και κώλο, και άρχισε να με ιππεύει ερεθιστικά και ηδονικά. Δεν της ζήτησα να αλλάξουμε στάση, την άφησα να συνεχίσει μέχρι τέλους, το οποίο δεν άργησε να έρθει και έμεινε να σφίγγεται μέχρι να με στραγγίξει εντελώς εντός της καπότας, κάνοντας με να νιώθω ότι ‘’αδειάζω’’ πραγματικά. Ήταν ικανοποιητική εμπειρία και ένιωσα να φεύγω πραγματικά ξαλαφρωμένος. Μου έκανε εντύπωση ότι παρά το προχωρημένο της ώρας είχε διαρκείς αφίξεις στον οίκο, και φεύγοντας είδα μία παρέα από 4 πιτσιρικάδες να θέλει να εισέλθει επί του οίκου. Το ''ίσως'' στο αν θα την ξανασυναντήσω έχει να κάνει με αν θα γευόμουν ελεύθερο στοματικό ή όχι μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2025
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος