Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 179 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Οπως ειπα και πριν σε άλλη κριτική σημερα θα τα ξερασω ολα και ηρθε η σειρα της Ιζαμπελα ,μετα απο ποκυ καλές κριτικές ως λατρεις της πίσω τρυπας ( εχω προβλημα σοβαρό με αυτο το ξερω ? ) ειπα να επισκεφτώ την Ιζαμπελα λεω εδω ειμαστε θα γαμησουμε κωλο σήμερα επιτέλους, μπαινω λοιπον συον οίκο περιμένω τα κορίτσια ηταν δυο η Ιζαμπελα και μια αλλη δεν θυμάμαι αφου είχα συγκεκριμένο στοχο βγαινει μετα απο λιγο η Ιζαμπελα με το που την βλεπω λεω ρε φιλε τι πλαστικουρα ειναι αυτη φπυλ ψευτικα ολλα τα οποία δεν είναι ωραία κιολας ( γουστα αυτά συμφωνώ) οπως ειπα και πριν ομως στοχος κωλος οποτε λεω οχι φιλε δεν θα κανω πισω ,δινω το μπλε παράβολο και περναω μεσα περιμενω και ανυπομονώ να μπω επιτέλους στην κοκοτρυπα , μπαινει μετα απο λιγο η Ιζαμπελα και επειδή είχα ανάψει τα φωτα στο δωμάτιο αντικρίζω ακομα πιο ασχημη εικονα λεω ενταξει δεν γαμιεται εχω στοχο ? λίγα χουφτώματα λίγη κουβέντα καπως καλυτερα ολα ,ξαπλώνω στο κρεβατι και με ξεκιναει με μια αρκετα καλη πιπα παντα με προφυλακτικό ,προσπαθεια για ντιπ πραγμα το οποίο με ξαφνιασε και λεω θα περασουμε καλα ,μετα απο λιγο μου λεει πως θες της λεω μονο ελα ντογκι και μονο κωλο ,μου λεει οχι ντογκι έλα ανάσκελα και κωλο οκ της λεω εννοείται ξενερωσα λιγο ,ξεκινάμε λοιπόν αχ μου λει σιγα σιγα ενο μπηκα υπερβολικά σιγα ( ενταξει δεν ειμαι κανενα ζώων ουτε ο woodman ? ) 2 -3 λεπτα ετσι πραγμα ομως το οποίο εκτος οτι δεν με ευχαριστεί δεν με βολεύει κιολας διοτι ειμαι 1,93 υψος,της λεω παμε στα 4 ομορφια μου ;κουλιτο παλι μου λεει ; Ναι της λεω , στήνεται στα 4 παλι σιγα σιγα εγω λεω μην την πονέσω μην ετσι μην αλλιως και παλι να μου λεει σιγα σιγα ,και εκεί σκεφτόμουν που ειναι αυτα που διαβαζα οτι την γαμας κωλο ακομα και στο ταβανι και αυτη γουσταρει διθεν? τεσπα σε μια φαση την πηρα απο τα μπουτια την κόλλησα στην πουτσα μου και της ερηξα καποσες δυνατες πουτσιες για να χυσο παρέμενα στον κωλο της μεχρυ να στραγγίξω γατζομενος με τα χερια στα μπουτια της μετα βγηκα σηκωθηκαμε μου ειπε ενα γεια την αποχαιρέτησα και εφυγε ,δεν θα ξαναπηγαινα χιλιες φορες Μπαρμπορα που το έχει σπουδάσει και έχει διδάξει πλεον ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι