Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 89 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αγαπητοί συναγωνιστές καλησπέρα. Επιστροφή χθες από τις διακοπές και οι καυλες είχαν χτυπήσει κόκκινο. Βρήκα λοιπόν μία δικαιολογία σήμερα το πρωί και πηγα να συναντήσω το παλιό μου στανταράκι την Αναστασία, αφού είχα ενημερωθεί ότι εργάζεται πρωί. Όταν πήγα είχε δωμάτιο και περίμενα μέχρι να τελειώσει. Όταν τελείωσε και ήρθε στο σαλόνι, εξεπλάγην ευχάριστα. Το γιουβαρλάκι, όπως την είχα αποκαλέσει στην προηγούμενη κριτική μου, είχε αδυνατίσει. Το μαλλί το έχει αφήσει πιο μακρύ, έως τους ώμους περίπου και είναι σπαστό. Επειδή ήμουν "πεινασμένος" όπως προανέφερα, πλήρωσα για διπλό χρόνο, για να το ευχαριστηθώ. Η κοπέλα ήρθε με μία καθυστέρηση, γιατί είχε και άλλο δωμάτιο αλλά όταν ήρθε μου έδειξε πόσο χάρηκε που με ξαναειδε. Τα γλωσσόφιλα έπεσαν άφθονα και όταν της ζήτησα να κατέβει για το εργαλείο, με πήγε μπροστά στον καθρέφτη, για να βλέπω και να το απολαμβάνω καλύτερα, όπου τον πήρε στο στόμα και μου έκανε μία πολύ ωραία πίπα, χωρίς να αφήσει την γύρω περιοχή παραπονουμενη. Στην συνέχεια την είπα να ξαπλώσει και την περιποιηθηκα κι εγώ, δείχνοντας να το απολαμβάνει. Ακολούθησε πάλι πίπα με εμένα να χαϊδεύω το μουνάκι της, βάζοντας και λίγο δαχτυλάκι και στην συνέχεια στα τέσσερα και μετά cow. Εκεί έδειξε να τελειώνει αλλά μόνο αυτή ξέρει αν συνεβει στ' αλήθεια. Τέλος ξάπλωσε με εμένα από πάνω και έπειτα από αρκετά γλωσσόφιλα ήρθε το τέλος μέσα της, εντός προφυλακτικού εννοείται και αφού με άφησε να στραγγιξω καλά, σηκώθηκε και αφού ανταλλάξαμε φιλοφρονησεις, αποχώρησε για τον επόμενο συναγωνιστή. Άλλη μία συνάντηση με την βελτιωμένη σωματικά Αναστασία τελείωσε λοιπόν, με ωραίες αναμνήσεις από μένα. Εύχομαι να περνάτε καλά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!