Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 611 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βραδινή τσάρκα χτες και αριβάρισα στον όροφο. Η υπηρεσία παρουσίασε τη Σελέστ. Είναι μια μελαχρινή λατίνα, με όμορφο πρόσωπο, άφρο μαλλί, ωραίο κορμί, σχετικά ψιλή, μικρό βυζάκι λίγο κρεμαστό κ πεταχτό κωλάρι. Μοιάζει στην Ταλία, αλλά με ποιο πολύ κώλο. Πρόγραμμα νορμάλ. Πέτυχα τον οίκο άδειο κ άδραξα την ευκαιρία Κουλ Πλήρωσα και μπήκα. Το δωμάτιο σκοτεινό κ με νερά Κεφάλι σε τοίχο! Άνοιξα όμως τη κουρτίνα κ ελαφρώς το παράθυρο, να μπαίνει φως Ναι!

Ήρθε το μωρό και άρχισα να τη χαμουρεύω στα όρθια. Φορούσε ένα ροζ συνολάκι εσώρουχα με φούντες λαγούΓλώσσα Χούφτωνα το κωλί της, έπαιζα με τις ρόγες της και ανταλλάζαμε ωραία φιλάκια και ρομαντικές αγκαλιές Έρωτας

Κάθησε στο κρεβάτι κ εγώ στάθηκα όρθιος μπροστά της. Έβαλε κάλτσα και άρχισε μια ωραία φλογέρα. Κοιτούσα στο καθρέφτη το κεφάλι της να βεντουζώνει στο παλαμάρι μουΝαι! Ξάπλαρα στο κρεβάτι κ της ζήτησα να το φλογεριάσει λίγο ακόμα. Μπάλες αρνήθηκε να περιποιηθεί ΔάκρυΤον έγλειφε ωραία κ εγώ πίεζα την αφάνα της κ ένιωθα τις αμυγδαλές της Κουλ

Την έστησα στα τέσσερα κ άρχισα να τη καρφώνω ωραία. Συμμετείχε καλά κ είχα καυλώσει καλά. Έπιασα με τα χέρια μου τα δύο κωλομάγουλα της κ από τρίτη, κάρφωσα απευθείας έκτη ταχύτητα Ναι! Τη πηδούσα δυνατά, σφαλιαρίζοντας την μαύρη κωλάθρα τηςΑγγελούδι Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση...

Την έστησα όρθια στο τοίχο κ πήγα πίσω της. Κρατούσα το κωλί της με τα δυο μου χέρια κ κάρφωνα δυνατά μέχρι μήτραΚατσικογάμης Είχε απλώσει τα χέρια στο τοίχο και τον έτρωγε όλονΝαι! Είχα πάρει φόρα κ έριχνα τρανταχτές ψωλιές κ το ευχαριστιόμουνα.
Σε αυτή τη στάση, κέρασα δυνατό κοκτέιλ στην εξωτική μουνάρα τηςΚουλ

Ντύθηκε, φιλάκι, χαιρέτησε κ έφυγε.
Η υπηρεσία χτύπησε κάποια στιγμή Έρχεται ροπαλιά

Συμπερασματικά, η Σελέστ είναι ένα ωραίο μωρό με καλές υπηρεσίες. Κάνει ωραία προκαταρκτικά και αντέχει δυνατό γαμήσι, σε όποια στάση θέλει κάποιος. Ακολουθεί τον παρτενέρ, στα πλαίσια πάντα του νορμάλ προγράμματος. Αν τη πετύχω ξανά σε τσάρκα, θα τη ξαναπάρω...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σελέστ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
193
Πόντοι:
35.948
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, Masouras, Άχθος Αρούρης και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2025
Τελικά δεν έφυγε, δηλαδή μου λέγε ότι να ναι η υπηρεσία ότι σε τρείς μήνες πάλι κλπ που έγραφα στην προτελευταία ενημέρωση μου. Να την ψάξω,τι ώρα περίπου την πέτυχες;
review reaction 1 Μήτσος Μπάμπολας
23 Αυγούστου, 2025
@Dstrict μύστη μου οι υπηρεσίες συνήθως λένε παπάτζες.
Γύρω στις 21:00 τη πήρα...
review reaction 1 Dstrict
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2