Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 183 10
Μπουρδέλα
270737
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο σας παραθέτω την συνεδρία μου με τη Μάγια.
Η εικόνα της κοντοπούτανης χωριάτισσας από την Οσετία ή κάτι τέτοιο ξέρω γω και η κριτική έγκυρου συναγωνιστή περί τσιμπουκιού καλής νοικοκυράς με κέρδισε αμέσως και μπήκα στο εκ δεξιών μεγάλο με μπλου ελεκτρίκ φωτισμό δωμάτιο.
Η Μάγια είναι πετιτ, ομορφούλα με βυζάκια ανάλογα του ύψους της που καυλώνουν γρήγορα και κωλαράκι λαχταριστό μάλλον δουλεμένο όπως φαίνεται...
Με έφτιαξε γρήγορα με φιλάκια σε όλο το σώμα ενώ εγώ της βύζαινα τα βυζά και χάιδευα την κωλοχαραδρίτσα της αδημονωντας να μου τόνε πάρει στο στόμα γυμνόνε...
Δυστυχώς όμως ενοχλήθηκε από την προσπάθεια να εξερευνήσω μουνί κωλοτρυπίδα και αφού κάναμε ένα σύντομο αλλά ωραίο 69 (με λάστιχο) στήθηκε όμορφα και τον έφαγε βογγώντας!
Η ψωλή μου όσο περνούσε η ώρα και τη γαμούσα πισωκόλλα, θεριευε και κάποια στιγμή βγήκε η καπότα...
Άρχισε να παίζει με τον πούτσο και τα αρχήδια μου μέχρι που την έχυσα σε βυζά και κοιλιά.
Με σκούπισε ευδιάθετη κι εξαφανίστηκε!
Γενικά αποστειρωμένο πρόγραμμα όμως με καλή διάθεση και συμμετοχή εκ μέρους της.
Είναι μια νοικοκυρά που θα μπορούσα να την έχω παντρευτεί και να τη γαμώ κάθε μέρα.
Είναι γλυκομούνα.
Δεν κλέβει.
Είναι ένα σπιτικό καυλοράπανο.
Δεν είναι όμως και κάτι το ιδιαίτερο.
Αξίζει μια φορά μαζί της σίγουρα.
Ραντεβού από Δεκέμβρη πάλι αδέρφια.
Μέχρι τότε παραμείνατε γεροί και γαμείτε κάργα!
Γειά σας ρε καυλιάρηδες!
Η εικόνα της κοντοπούτανης χωριάτισσας από την Οσετία ή κάτι τέτοιο ξέρω γω και η κριτική έγκυρου συναγωνιστή περί τσιμπουκιού καλής νοικοκυράς με κέρδισε αμέσως και μπήκα στο εκ δεξιών μεγάλο με μπλου ελεκτρίκ φωτισμό δωμάτιο.
Η Μάγια είναι πετιτ, ομορφούλα με βυζάκια ανάλογα του ύψους της που καυλώνουν γρήγορα και κωλαράκι λαχταριστό μάλλον δουλεμένο όπως φαίνεται...
Με έφτιαξε γρήγορα με φιλάκια σε όλο το σώμα ενώ εγώ της βύζαινα τα βυζά και χάιδευα την κωλοχαραδρίτσα της αδημονωντας να μου τόνε πάρει στο στόμα γυμνόνε...
Δυστυχώς όμως ενοχλήθηκε από την προσπάθεια να εξερευνήσω μουνί κωλοτρυπίδα και αφού κάναμε ένα σύντομο αλλά ωραίο 69 (με λάστιχο) στήθηκε όμορφα και τον έφαγε βογγώντας!
Η ψωλή μου όσο περνούσε η ώρα και τη γαμούσα πισωκόλλα, θεριευε και κάποια στιγμή βγήκε η καπότα...
Άρχισε να παίζει με τον πούτσο και τα αρχήδια μου μέχρι που την έχυσα σε βυζά και κοιλιά.
Με σκούπισε ευδιάθετη κι εξαφανίστηκε!
Γενικά αποστειρωμένο πρόγραμμα όμως με καλή διάθεση και συμμετοχή εκ μέρους της.
Είναι μια νοικοκυρά που θα μπορούσα να την έχω παντρευτεί και να τη γαμώ κάθε μέρα.
Είναι γλυκομούνα.
Δεν κλέβει.
Είναι ένα σπιτικό καυλοράπανο.
Δεν είναι όμως και κάτι το ιδιαίτερο.
Αξίζει μια φορά μαζί της σίγουρα.
Ραντεβού από Δεκέμβρη πάλι αδέρφια.
Μέχρι τότε παραμείνατε γεροί και γαμείτε κάργα!
Γειά σας ρε καυλιάρηδες!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Δεν είχε άλλη ή δεν μου ανακοινώθηκε.
Τη Μάγια την κόβω γύρω στα 45, εγώ σκέφτηκα από την πρώτη ματιά ότι είναι Μιλφόνι.