Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 160 10
Μπουρδέλα
175308
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βραδινή βόλτα στο Μετάξι και καταλήγω εδώ. Δουλεύει η Αναστασία, σοβιετικο μιλφ που έχω να την πάρω προ καραντίνας. Δεν γνώριζα οτι είχε επιστρέψει. Πληρώνω, μπαίνω δωμάτιο και την περιμένω. Έρχεται σε μερικά λεπτά χαμογελαστή και μου λέει ότι της αρέσει το άρωμα μου. Γδύνεται και έρχεται πάνω μου, με καθαρίζει με μωρομάντηλο και ξεκινάει τα πνευστά μετά μουσικής υπόκρουσης δικών της αναστεναγμων.
Ρουφάει δυνατά ενώ τον κρατάει με το χέρι. Είμαι στα όρια του πόνου και της απομακρύνω το χέρι.
Κάνει μόνη της κάποια χτυπήματα στην γλώσσα της, έκανε και ένα πέρασμα από μπάλες και την σταματάω για σεξ γιατί όπως είπα, ήμουν στο όριο του πόνου. Της λέω να ανέβει από πάνω αλλά δεν θέλει και στήνεται στα τέσσερα. Στην αρχή με κλειστά τα πόδια, της τα ανοίγω και της τον χώνω. Πάλι δεν στήνεται καλά, ψιλοσηκωνει την πλάτη για να μην μπαίνει καλά. Παρόλα αυτά την διορθώνω λίγο, τρώει και τα σχετικά κωλοσκάμπιλα και την χύνω όσο πιο γρήγορα μπορώ, προτού χάσω την στύση μου με τις πονηριές της.
Μου δίνει μερικά μωρομάντηλα, πάω προς τον νιπτήρα και αυτή σηκώνεται, ντύνεται και όλο χαμογελα με χαιρετάει και φεύγει.
Συνοπτικά η Αναστασία καμία σχέση με παλιά. Τον πούτσο κοντεύει να στον γδσρει στο τσιμπούκι, την καβάλα την έχει καταργήσει και στο πισωκολλητό κλέβει. Τουλάχιστον δεν σου λέει τίποτα κουφά περί δεκαλέπτου. Οι υπηρεσίες της έχουν πέσει στο ναδίρ σε σχέση με παλιά, γι αυτό και δεν θα ξαναπάω. Εσείς κάντε ότι νομίζετε και ελπίζω να περάσετε καλύτερα.
Ρουφάει δυνατά ενώ τον κρατάει με το χέρι. Είμαι στα όρια του πόνου και της απομακρύνω το χέρι.
Κάνει μόνη της κάποια χτυπήματα στην γλώσσα της, έκανε και ένα πέρασμα από μπάλες και την σταματάω για σεξ γιατί όπως είπα, ήμουν στο όριο του πόνου. Της λέω να ανέβει από πάνω αλλά δεν θέλει και στήνεται στα τέσσερα. Στην αρχή με κλειστά τα πόδια, της τα ανοίγω και της τον χώνω. Πάλι δεν στήνεται καλά, ψιλοσηκωνει την πλάτη για να μην μπαίνει καλά. Παρόλα αυτά την διορθώνω λίγο, τρώει και τα σχετικά κωλοσκάμπιλα και την χύνω όσο πιο γρήγορα μπορώ, προτού χάσω την στύση μου με τις πονηριές της.
Μου δίνει μερικά μωρομάντηλα, πάω προς τον νιπτήρα και αυτή σηκώνεται, ντύνεται και όλο χαμογελα με χαιρετάει και φεύγει.
Συνοπτικά η Αναστασία καμία σχέση με παλιά. Τον πούτσο κοντεύει να στον γδσρει στο τσιμπούκι, την καβάλα την έχει καταργήσει και στο πισωκολλητό κλέβει. Τουλάχιστον δεν σου λέει τίποτα κουφά περί δεκαλέπτου. Οι υπηρεσίες της έχουν πέσει στο ναδίρ σε σχέση με παλιά, γι αυτό και δεν θα ξαναπάω. Εσείς κάντε ότι νομίζετε και ελπίζω να περάσετε καλύτερα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2025
φίλε είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες μέσα στο δωμάτιο εδώ και περίπου έξι μήνες, δεν είναι τωρινό αυτό που κάνει, και γω την έχω βάλει black list για τον ίδιο λογο

EvilPlasma
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1