Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 317 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τσάρκα σήμερα στην άδεια Αθήνα κ τσεκάρισμα σε διάφορα σπιτάκια. Μπήκα εδώ κ η υπηρεσία μου παρουσίασε τη σχετικά καινούρια λατίνα Στέφανι. Πρόκειται για μια μελαχρινή κοπέλα, κοντή, με κάποια πιασίματα, ωραία 2,5άρια βυζιά με μεγάλες ρώγες, γλυκό πρόσωπο και αρκετά τατουάζ σε όλο το σώμα κ ανάμεσα στα βυζόμπαλα. Φορούσε ένα ροζ δικτυωτό κ η υπηρεσία ανακοίνωσε νορμάλ πρόγραμμα, αν και μέσα έκανε ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθε το λατινάκι και ήταν κάπως τυπική κ χωρίς πολλά πολλά. Άρχισα να της κάνω διάφορα αστεία κ να χουφτώνω μανιωδώς τα βυζιά τηςΚουλ Ανοίχτηκε, άρχισε να γελάει κ να κουνά το σώμα της με μεγαλύτερη οικειότητα.

Έσκυψε και πήρε το ορθό κατάρτι στο στόμα της. Έκανε μια πίπα μέτρια και μονότονη. Είχα αράξει κ την παρακολουθούσα να μπουκώνεται με το παπάριΚουλ Έπιασα ελαφρά το κεφάλι της κ της έκανα ένα λαρυγγογαμήσι Ναι! Πήγε να σηκωθεί για γαμήσι, αλλά της ζήτησα να τον χλαπακιάσει λίγο ακόμα και το έκανεΣπασίκλας Πέρασμα από μπάλες αρνήθηκε Δάκρυ

Έβαλα κάλτσα και με καβάλησε. Άρχισα να τη πηδάω ηδονικά κ να φιλάω μανιασμένα τα μαστάρια της που πέφτανε στο πρόσωπο μουΑγγελούδι Τη κάρφωνα ωραία κ χούφτωνα τη κωλάρα της. Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση, έχει φάει αρκετά Κολομβιανά λουκάνικαΧαχαχα!

Αλλαγή στάσης στα τέσσερα. Άρχισα να τη πηδάω γρήγορα και να σφαλιαρίζω το αφράτο κωλαρδέλι τηςΝαι! Είχε γύρει μπροστά και έτρωγε δυνατό ζμπρώξιμο στη μούνα της. Τον έτρωγε όλον μέσαΚατσικογάμης

Αλλαγή πάλι στα πλάγια. Πιάσιμο από τους ώμους κ σφυροκόπημα στο λατίνικο γουνάκι τηςΕμμμμ Τον έτρωγε δυναμικά κ πέφτανε κ ξυστά σφαλιαρίδια στη κωλάθρα τηςΣπασίκλας Πλαφ πλαφ κ μπουμ μπουμ είχαν τη τιμητική τους Ναι!

Έβγαλα τη κάλτσα και της είπα να με φλογεριάσει. Ζήτησε να μη ψεκάσω τη καταπιόνα τηςΔάκρυ Με πίπωνε ηδονικά κ τραβούσα στην άκρη τα μαλλιά της, για να βλέπω να μπουκώνεται με το κατάρτιΠροσκύνημα Άρχισα τότε να κερνάω κοκτέιλ, τραβήχτηκε, και πετάχτηκε στο χέρι της, στη μούρη της κ στη κοιλιά μου...

Σηκώθηκε, πλύθηκε, ντύθηκε, χαιρέτησε κ έφυγε.
Η υπηρεσία ενόχλησε ενώ είχαμε υπερβεί το χρόνο.

Συμπερασματικά, η Στέφανι είναι ένα λατινάκι μέσης εμφάνισης, με ατού το γλυκό της πρόσωπο κ τα ωραία βυζιά της. Στη πίπα είναι μέτρια και στο γαμήσι τον τρώει δυνατά με αλλαγές στάσεων, χωρίς όμως καμιά ιδιαίτερη συμμετοχή. Περισσότερο βγάζει γούστα επειδή είναι κοντοπούτανο με βύζους. Για μια φορά είναι εντάξει, δύσκολα όμως να τη ξαναπάρω.

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Στέφανι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
193
Πόντοι:
35.948
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Masouras, boudog και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2025
φίλε μου μήπως είναι η Στεφανυ/Μιμή από Μετάξι/Λιοσίων 73 και πήρε μεταγραφή εκεί?
review reaction 1 Μήτσος Μπάμπολας
17 Αυγούστου, 2025
@EvilPlasma άλλη μου φάνηκε μύστη μου. Βέβαια, με τις τόσες λατίνες που βλέπω καθημερινά, μπορεί κ να μπερδεύτηκα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2