Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 179 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ίσως αυτά τα τρία ζώα στην γή, αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα και την ψυχική κατάσταση μου.

Ο Αετός, ο αρουραίος και ο
τίγρης. Ακόμα και όταν χάνω ,εχω κερδίσει. Και θα εξηγήσω παρακάτω...

Καλησπέρα φριεντς! Καλές βουτιές, σε θάλασσες, σε πισίνες, σε λίμνες, σε αστικά λύματα ή όπου άλλου γουστάρετε.

Είναι η κριτική του Sir Jason για την κυρία Ιζαμπέλα και ξέρετε τι σημαίνει αυτό! Ιστορία αληθινή, γραμμένη με πάθος για να την γράψεις στα αρχίδια σου! Αν με ξέρεις, ξέρεις ότι δεν θα διαβάσεις κριτική. Αν δεν με ξέρεις, τώρα θα μάθεις ότι αδιαφορώ για την απόδοση των κορασίδων και αναζητώ (και παίρνω) αυτό που δεν δίνει η κυρία. Αυτό που κλέβει, το κρυβει και υποχρεούται να το δώσει. Τον χρόνο της, την φροντίδα της, την ανέχεια της. Αυτό πληρωνουμε, αυτό μας αξίζει.

Τιμωρησα την φόλα τότε: https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=106153

Και θα συνεχίσω σήμερα...

ΑΕΤΟΣ:
_Παρατηρώ, από ψηλά, από μακριά. Εσάς, εσένα στο λιβάδι που "αναζητάς τροφή". Στην Φυλής, στις μικρές οδους στο Μεταξουργείο, στην πιο καυλιαρικη πολη. Στην Αθήνα. Βρίσκεις το σώμα του παθους σου, το γαμάς το γλυφεις και γίνεται ίσως το στανταρακι σου.
Αλλά... Κάπου σε κλέβει, κάπου σε πονά. Να μην έλεγε ψέματα, να έδινε τον κώλο για τον οποίο πληρωθηκε, να καθόταν τα δυο λεπτακια ακόμα που είχες τόσο ανάγκη να στραγγίξεις...

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ:
_Βρωμερό τρωκτικό, αυθάδεια και θράσος. Ορμάει στο τυρί, το ξένο τυρί το τρώει και εξαφανίζεται παλι... Αυτός είμαι και δεν θα με βρεις στους υπονόμους.

ΤΙΓΡΗΣ:
_Ακριβώς αντίθετα από αυτό που νομίζεις και ξέρεις. Θα χτυπήσω δυνατά, ίσως και υπουλα και θα την κοπανήσω σαν τίγρης. Δηλαδή, απόλυτα ήσυχα, γρήγορα, χωρίς θόρυβο και φανφάρες. Φοβάμαι και τις μπουνιές από τίποτα συγχαρητήριους βοιδοσβερκηδες βλέπεις...

Είσοδος στον οίκο και ρίχνω το παραγάδι.
Το λατινικό μίλφ είχε υπηρεσία. Όντως δυνατό, εμφανίσιμο, γαμευσιμο. Ωραίο φουλ πρόγραμμα και κυρίως φιλοχρηματο!
_Ωραία κοπέλα!
_Πέρασε να σε περιποιηθει! Έλα από δω.
_Έρχομαι σε λίγο, να παρκαρω. Δεν πιστευω να είναι από τις βιαστικές η κοπέλα?
_Οχι, όχι, αλλά δεν θα την παντρευτεις κιόλας!
_Εντάξει έρχομαι, δεν έχει και κόσμο...
_Ααα, πάντοτε έχει κόσμο η Ιζαμπέλα.
Νομίζειςςςςςςς....

Κωλοθφικθαθιον!
Κωλοντεροθ ρεμουνδοθ!
Αχ καριολάκι μου...

Sin Boy: TSOKELO
"Είναι μεξικανα σαν τη Φουρέιρα
Δίνω πουτσα, μα δεν θα τις δώσω την βέρα
Την πλατινα γράφω την μέρα
Ανεμίζει το μαλλί μου μες το Carrera
Έριξα μια πουτσα ήτανε για ζέσταμα
Τώρα θα τους κάνω το μουνί της για πεταμα
Της είπα ,ήταν η καλύτερη που είχα
Ψέματα, ψέματα, ψέματα, ψέματα
TSOKELO και γδυνεται
TSOKELO και στήνεται
TSOKELO την πινουμε
TSOKELO TSOKELO....
Αυτά είναι τραγούδια ρε φίλε!

Συνεχίζω...
Βγαίνω από το ίδρυμα και "βάζω την βόμβα"
Αράζω στο όχημα, βάζω και σκιά (ac) και ρίχνω Iron Maiden στο πικαπ και ακούω Hell on earth... Και λέει ο ποιητής:
... And when I leave this world
I hope to see you all again
On the other side of hell on earth...
Και βουρκωνει το μάτι μου και γίνεται λιμνοθάλασσα. Θα έκανα head banging αλλά δεν μείναν και μαλλιά. Η χημειοθεραπεία και τα γεράματα τα πήραν...

Πίνω μια γουλιά από το Glenfiddich το 21αρι. Κάτι να με στηρίξει. Βάλε να πιεις και εσύ κάτι... Βάλε ένα Σαλέπι...

Περνάνε σαράντα λεπτά και δεν μπαίνει κάνεις στο μαγαζί. Η τσατσά και η λατίνα σιγοψηνονται.
Μπουκάρω θρασυς και βάζω μπροστά την χορογραφία μου. Φρόντισα και τον αλειψα καλά με επιβραδυντικο, δεν θα χυνω με τίποτα. Δίνω 20 συν 10 "για δυο λεπτάκια ακόμα, όπως είπα στη τσα2. Δίνω και αυτηνης ένα ταληρακι ακόμα γιατί " Κάνεις και εσύ δύσκολη δουλειά ". Πως γουστάρουν να το ακουν αυτό οι τσατσαδες δεν λέγεται!

Συμφωνούμε να μου χτυπήσει την πορτα μόλις μπει πελατης στο σαλόνι. Και δέχεται! Πάω για θρίαμβο!
Δωμάτιο, βλέπω στο κινητό τσόντα, μια γυναίκα νάνο να την παρτουζονουν δυο αραπηδες. Ο Λανιστερ εκνευρίζεται...

Η κυρία είναι όντως πολυ καλή, τουμπανο. Βυζάρες, κωλάρα, έκφυλη , γεννήθηκε πουτανα. Της ζητώ τσιμπουκα με καπότα. Χάρηκε,αλλά δεν ήξερε ότι το ήθελα για να μην γευτεί την κρέμα. Στο ακουστικό άκουω μουσική. Ο Κωστας ο Καφασης τραγουδάει, "Γέλα κυρία μου, γέλα μαζί μου... "
Ότι μπορώ να με αποσπάσει να μην χυσω. Η κυρία έβαλε τα αρχίδια μέσα στο στόμα και τα στριφογυρίζει.Καταπινει το ξίφος.5 λεπτά τώρα..

Ορμαω στις σιλικόνες, ρουφάω γλυφω αφινιαζω και έφτασα δεκάλεπτο. Πάμε για ταξίδι στο κωλαντερο. Απαξίωση στο μουνι, γλυψιμο καλό της κωλοτρυπίδας και σιγανό πιστοναρισμα. Στο ρελαντί πετρέλαιοκινητήρα. Δεν χυνω, το ματσάκι εξελίσσεται όπως ακριβώς θέλω. Είκοσι λεπτά. Αρχίζει και τσιναει το γίδι. Οοοοοχι πουτανάκι. Είπαμε μόλις μπει παλατης θα φυγεις αμέσως. Αυτό δεν συμφωνήσαμε? Αυτό δεν έκανες στους άλλους και τους άφησες αχυστους? Νόμιζες εσύ και η άλλη, η άλλη έξω, που έπλενε πουτσες, ότι οι πελάτες θα κάνουν παρελαση στο τρίλεπτο?

Finish please...Time... 27 λεπτά μάγκες. Σχεδόν 70 λεπτά και στο μαγαζί δεν έχει μπει άνθρωπος. Δεν χυνω με τίποτα και τραβιέται να με τελειώσει με τσιμπούκι. Οχι της λεω.. Ευχαριστώ φυγε. Ευχαριστώ πολύ. Χαμογελαστή και εμφανώς τσαντισμένη παιρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Ξεκωλιαστηκε, έφαγε και πεντε γκολ και προσπαθει να το εξηγήσει. Ο τσακωμός με την τσατσά είναι θορυβωδες και γατισιος. Που είναι ο κόσμος????

Time, πελάτης, clients, money, ten Euro, no finish είναι μερικές από τις λέξεις που ακουγονται, ενώ εγώ σπρινταρω να ντυθώ. Ο τίγρης μέσα μου ξυπνά. Δηλαδή κινούμαι Γρήγορα και χωρίς θόρυβο εξερχομαι. Τώρα φοβάμαι και δεν αισθάνομαι καλά και τον πουτσο μου. Ένα μουδιασμα που πονάει. Πονάει η μέση μου και τα γονατα, τα ποδια μου ρε μαλάκα! Θα φάω και ξυλο στα επόμενα δευτερόλεπτα? Θα σε παρουν χαμπάρι και θα σου καπνισουν τα μάτια! Στο αυτί μου ο DMX ραπάρει: You scare mother fucker, you scare? Φοβάμαι! Η κάμερα λειτουργεί? Την βλέπει κάποιος?

Η σπασμένη συρταριερα που είχα μαζέψει από τους κάδους των σκουπιδιών της γωνιας, ήταν ακόμα εκεί. Ο πολυτιμος βοηθός μου. Και το ελβετικο σουγιαδακη μου. Την στηρίζω καλά, τεντωνομαι και...

ΞΑΝΑΒΙΔΩΝΩ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ!

(Αφιερωμένο στον συγχωρεμένο φίλο μου, το Χρήστο Μ. Άρχοντα των μπουρδελων. Ο Alain Dellon των μπουρδελων. Ήμουν 15χρόνο παιδάκι, όταν έκανε αυτή την κίνηση μετά από "ποδαρακι" που ζήτησε για να ξεβιδωσει την λάμπα, περιτο 1990...)

Καλημέρα σας!

Α, ρίξε και μια ματιά στο thread του Sir Jason ΠΟΡΝΕΣ. Γράφω αρλεκιν. Θα διασκεδάσεις.

Arigato Mafia.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
SirJason
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Katourokavlas, boudog, Τζούναξ και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2025
Χαχαχαχ, καλό, το σκηνικό ΑΛΛΑ, ίσως θα μπορούσες να βρείς κάποια χειρότερη να τιμωρήσεις .
review reaction 1 Σοκολατολάτρης, SirJason
17 Αυγούστου, 2025
Σήμερα Σάββατο ή χτες 15 Αύγουστο?
17 Αυγούστου, 2025
Αριστούργημα! Καφές Γερο-μύστης
review reaction 1 SirJason
15 Σεπτεμβρίου, 2025
Εχω χυσει με τη λαμπα απιστευτο,
αν και η ιζαμπελα ειναι ρισπεκτ γιατι θελει να γαμηθει τα παιρνει στο στομα κλπ ισως επρεπε να το κανεις σε καμια φολα,
Οπως και να εχει ρισπεκτ πολυ σκηνικο

Υγ
ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΘΕΛΩ
ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΙΧΕΝΤΕΛΟΟΟ
review reaction 2 SirJason
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4