Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 179 10
Μπουρδέλα
305040
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλησπέρα! Χρόνια πολλά, σήμερα γιορτάζει η Παναγία αν και στην Ελλάδα με ότι τραβάμε τη μνημονεύουμε καθημερινά!
Πολλά έχουν γραφτεί για την Ιζαμπελλα, έρχομαι και εγώ να επιβεβαιώσω...Για αρχή η δεύτερη φορά που την πήρα ήταν μακράν καλύτερη από την πρώτη...Ναι οκ πουτανιές κτλ αλλά φαίνεται να θέλει τον πελάτη...Είσοδος στο δωμάτιο, με βλέπει τσιτσιδι, ορθιο με πουλί κάγκελο και έτοιμο! Δε χάνει χρόνο, χυμάει, με φιλάει, πέφτουν ελαφρά στοματοφιλα, λίγα δαγκώματα στα χείλη...Την πιάνω από τον κωλο, τη φέρνω κοντά μου, το καυλι μου φωλιάζει ανάμεσα στα μπούτια της, τη φιλάω σε χείλη, λαιμό, στήθος. Εκείνη ανταποδίδει, φιλάει, χουφτωνει κωλομερια, μπράτσα με δαγκώνει ελαφρά σε λαιμό και ώμους...γονατίζει και τον παίρνει στο στόμα, όλο, λαίμαργα, εγώ έχω αφεθεί, μάτια κλειστά, με διορθώνει, θέλει να την κοιτάζω στα μάτια, το κάνω. Τη βάζω στο κρεβάτι, τη γλείφω στενάζει, το θέλει, μ αγκαλιάζει, το καυλι μου πάει να σπάσει...Της το βάζω στο μουνι ιεραποστολικά(καποτα)...Βαθιά, πολύ αργά, δεν θέλω με τίποτα να τελειώσω γρήγορα...με κοιτάει κατάματα, χαμογελάει, συνεχίζω να την γαμαω, τα πόδια της ορθανοιχτα, στήθος με στήθος, ανάσα με ανασα...τη στήνω στα 4...κωλος...δεν κολωνει πουθενά, το παίρνει όλο και το παίρνει βαθιά...έχει γυρίσει και με κοιτάζει, με παρακαλάει να τη γαμησω δυνατά, δε χαλάω χατηρι, η θέα άψογη, κοιτούσαμε και οι δύο...το καυλι μου έκανε πάρτυ στη σουφρα της, εκείνη είχε αφεθεί, εγώ τελείωσα σαν σεληνιασμενος μέσα στην κωλαρα της, έμεινα καρφωμένος μέσα της, τη σήκωσα. Είμασταν και οι δύο στα γόνατα στο κρεβάτι με μένα πίσω της και ακόμα το καυλι μου μέσα της...Την είχα αγκαλιάσει, της φιλούσα τον ώμο άκουγα την καρδιά της που είχε λαχανιασει...Τέλος κρίμα κτλ τα ξέρουμε αυτά 20€ 10 λεπτά...Τέτοιες Θέλουμε ή τουλάχιστον τέτοιες θέλω εγώ...Θυμάστε? Ιζαμπέλα Σαντορινιά, Ιζαμπέλα Βραζιλιάνα και τώρα αυτή εδώ η Ιζαμπέλα! Και οι τρεις είτε σου άρεσαν μύστη μου είτε όχι είναι φάση...live your myth in Fylis (Greece). Φόλες, ξυπασμένες, ξινές...σε συνεργεία καθαρισμού του Μετρό και όχι στα μπουρδέλα! Καλά γαμησια!

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!