Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 77 10
Μπουρδέλα
85558
Γενική βαθμολογία
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μετά την αποτυχία με τη Χλόη, μαντέψτε...
Ναι, ήρθε και η δεύτερη... Γ@αμώ τα τζελ (εξ ου και ο τίτλος) και τις καπότες!
Τελικά μόνο πιωμένος μπορώ να χύσω με καπότα... Τέλος πάντων...
Η Μιχαέλα μου άρεσε πολύ από εμφάνιση. Τούρλα βυζάρες και κώλος, ίσως και σιλικονάτος, αλλά δεν με πείραξε.
Δείχνει ωραίο τυπάκι. Είχε αναμονή από πάκια, οι οποίοι όμως έφευγαν κατά ομάδες, όπως και έμπαιναν.
Η κοπελιά κάνει απλό πρόγραμμα, όμως με έξτρα κάνει ελεύθερο στοματικό και άφησε να τη σπατουλάρω, όπου και άκουσα να λέει κάτι στη γλώσσα της και να κατεβάζει πολλά υγρά. όμως η ποσότητα του τζελ ήταν πολλή και σε συνδυασμό με την καπότα, δεν καταλάβαινα τίποτα...
Εμ... δεν πήγα κι εγώ ελαφρά πιωμένος... Μπράβο ηλίθιε, αφού τα ξέρεις...
Μαντέψτε και το άλλο: Ναι, διπλάσιο χρόνο πήρα ξανά. Αλλά η τσατσά ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ το εικοσάρικο, τότε με ενημέρωσε πως επειδή οι τιμή έχει πάει στα 15 ευρώ, το εικοσάρικο θα μου έδινε 15 λεπτά και όχι 20...
Με βλέπω να το γυρνάω σε ανεξάρτητες ή γραφεία, για να έχω τη μία ώρα ραντεβού και να είμαι άνετος. Αλλιώς, δύο-τρεις μπύρες και μετά επίσκεψη στα σπιτάκια.
Ναι, ήρθε και η δεύτερη... Γ@αμώ τα τζελ (εξ ου και ο τίτλος) και τις καπότες!
Τελικά μόνο πιωμένος μπορώ να χύσω με καπότα... Τέλος πάντων...
Η Μιχαέλα μου άρεσε πολύ από εμφάνιση. Τούρλα βυζάρες και κώλος, ίσως και σιλικονάτος, αλλά δεν με πείραξε.
Δείχνει ωραίο τυπάκι. Είχε αναμονή από πάκια, οι οποίοι όμως έφευγαν κατά ομάδες, όπως και έμπαιναν.
Η κοπελιά κάνει απλό πρόγραμμα, όμως με έξτρα κάνει ελεύθερο στοματικό και άφησε να τη σπατουλάρω, όπου και άκουσα να λέει κάτι στη γλώσσα της και να κατεβάζει πολλά υγρά. όμως η ποσότητα του τζελ ήταν πολλή και σε συνδυασμό με την καπότα, δεν καταλάβαινα τίποτα...
Εμ... δεν πήγα κι εγώ ελαφρά πιωμένος... Μπράβο ηλίθιε, αφού τα ξέρεις...
Μαντέψτε και το άλλο: Ναι, διπλάσιο χρόνο πήρα ξανά. Αλλά η τσατσά ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ το εικοσάρικο, τότε με ενημέρωσε πως επειδή οι τιμή έχει πάει στα 15 ευρώ, το εικοσάρικο θα μου έδινε 15 λεπτά και όχι 20...
Με βλέπω να το γυρνάω σε ανεξάρτητες ή γραφεία, για να έχω τη μία ώρα ραντεβού και να είμαι άνετος. Αλλιώς, δύο-τρεις μπύρες και μετά επίσκεψη στα σπιτάκια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2025
15 ευρώ εκεί μέσα; καλύτερα με δικό σου σεντόνι...
O
Outis2024
15 Αυγούστου, 2025
Φίλε μου, στο δεκάρικο είναι η Μιχαέλα όχι 15€. Σου έκανε παπάτζα η άθλια τσατσά με το χρόνο.

Μήτσος Μπάμπολας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2