Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 89 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Ήρα βγήκε με τον αέρα της Ρακέλ Γουέλς , μουνάρα μιλφάρα,ποθητή αλλά απόμακρη...
Ξάφνου ξεπρόβαλε η πρόσχαρη νοικοκυρά της διπλανής πόρτας, η Μυρσίνη.
Το χαμόγελο της και ο απλός, πηγαίος τρόπος της, σε συνδυασμό με τα δυομισάρια - τριάρια πεσμένα μαστάρια της με κέρδισαν.
Το πρόγραμμα εξάλλου ήταν ίδιο, τα πάντα όλα εκτός κώλου.
Η αυστηρή Ρωσίδα τσατσά με οδήγησε στη σκάλα που οδηγούσε στο πάνω δωμάτιο και απλώνοντας το χέρι μου είπε: "Διόδια!"
Της έδωσα το μπλε παράβολο και μου έδωσε μια φρεσκοπλυμένη πετσέτα.
Ανεβαίνοντας είδα αμφότερες τις πόρνες να κατευθύνονται κεφάτες σ' ένα από τα κάτω δωμάτια...
"Παρτούζα" σκέφτηκα κι αμέσως το μυαλό μου πήγε στο μέγα μύστη Milfomaniac...
Το δωμάτιο καθαρό σε χρωματισμούς μπλε κόκκινο μωβ ελεκτρίκ και με ωραία καμπίνα για ντους την οποία και χρησιμοποίησα για να είμαι έτοιμος για γλείψιμο.
Ξαπλωμένο, κι ενώ έκανα συμβούλιο με τον πούτσο και τ' αρχήδια μου με βρήκε μετά από ένα τέταρτο περίπου φρεσκοπλυμένη η Μυρσίνη.
"Αγόρι μου, παλικάρι μου έλα, να σε γλείψω να με γαμήσεις, να με χύσεις " μου είπε βγάζοντας το κιλοτάκι της και φέρνοντας τα μαστάρια της στο πρόσωπο μου καβαλώντας με.
"Χοντρό παλικάρι" τη διόρθωσα για να μου απαντήσει: "Δε μου αρέσουν οι αδύνατοι άντρες, θέλω να είναι άντρες δυνατοί, ο πρώην άντρας μου ήταν 240 κιλά και ύψος 1,98".
Με 140 κιλά εγώ και 1,90 ύψος, και χαϊδεύοντας το ωραίο κωλαράκι της ένιωσα αμέσως πολύ καλύτερα.
Η κωλοτρυπίδα της ή δουλεμένη είναι, ή αιμορροΐδες έχει ή η σούφρα της έχει πεταχτεί έξω.
Το μουνί της άρχισε να υγιαίνεται και αυτή ξεκίνησε ένα τσιμπούκι υγρό και βεντουζωτό με το σαπίτη να αναδεύεται και να μεγαλώνει γρήγορα.
Έφερε το κωλαράκι της στο πρόσωπο μου ζητώντας να τη γλείψω κι εγώ ευχαριστήθηκα να πιπιλάω την κλειτορίδα της και την υπέροχη σούφρα της.
Αυτή τριβόταν με βογγητά στη μούρη μου κι επειδή ο χρόνος πίεζε σηκώθηκα στα γόνατα παίζοντας τον ενώ αυτή έφερε το μουνί της ορθάνοιχτο για πινέλο το οποίο απολάμβανε...
Είχε κλείσει τα μάτια της κι εγώ έκανα πινέλο με το καυλί μέσα...
Καμμία αντίσταση, τίποτα!
Πολύ θα ήθελα αλλά της είπα να βάλουμε καπότα με την εφαρμογή της οποίας ο πούτσος κλονίστηκε και ψιλοέπεσε...
Πέταξα το λάστιχο και αυτή στήθηκε στα τέσσερα ανοίγοντας τη μουνάρα της...
Πάλι τα ίδια, πινέλο με το κεφαλάκι μέσα κι αντίσταση καμμιά!
Πάλι επικρατεί η λογική και της λέω: "έλα μωρό μου να σε χύσω στα βυζιά".
Γυρνά πρόθυμα και πότε τον παίζει με τα μαστάρια της και πότε τον καταπίνει...
- Χύνω μωρό μου...
- Χύσε με αγόρι μου....
Κρατώντας τ' αρχήδια μου τα ρούφηξε όλα με την επιμέλεια της καλής συζύγου που τα ρουφάει πριν το μεσημεριανό φαγητό από τον κουρασμένο άντρα που μόλις γύρισε από τη σκληρή δουλειά στο κολχόζ.
Με καθάρισε με μωρομάντηλα αφού έφτυσε τα λευκώματα στον άβολο νιπτήρα.
- Από πού είσαι Μυρσίνη;
- Από Ουλιάνσκ, είναι στη Ρωσία, κοντά στη Σαμάρα , ξέρεις;
- Ο Λένιν γεννήθηκε εκεί γι'αυτό λέγεται Ουλιάνοφ έτσι δεν είναι;
- Ναι, αυτό είναι, σωστά μιλάς.
Μιλήσαμε για την πολιτική κατάσταση της Ρωσίας, τον Πούτιν, το Ζηρινόφσκι , το Ζιουγκάνοφ και το Μπέλοφ σα να γνωριζόμαστε χρόνια.
Αξιαγάπητη και αξιογάμητη με έναν πηγαίο τρόπο κι αυθορμητισμό.
- Την άλλη φορά θα έρθω να περάσουμε περισσότερη ώρα μαζί.
- Ναι, ωραία να περνάμε σίγουρα, εγώ δουλεύω μία μέρα εδώ και μία μέρα απέναντι στο 13.
Σ' ευχαριστώ πολύ μωρό μου, σε περιμένω.
"Εγώ σ' ευχαριστώ Μυρσίνη, θα τα πούμε σύντομα, πακά (τα λέμε δηλαδή στα ρώσικα)" αντέτεινα.
Με ένα γλυκό αίσθημα ηρεμίας κι ευφορίας μπήκα κάτω από το νερό...
Θα ξανατιμηθεί στάνταρ, είναι γλυκομούνα, πρόσχαρη και πολύ πρόθυμη.
Το βασικότερο όμως είναι ότι είναι πολύ "κανονική", "αληθινή...
Χάρηκα όχι μόνο το κρεβάτι αλλά και την κουβέντα μαζί της.
Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους που με τις κριτικές τους με είχαν προϊδεάσει και τη γνώρισα έτσι κι εγώ.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο να διαβάσετε την κριτική μου.
Γαμείτε και υγιαίνετε αδέρφια!
Υ.Γ. Φεύγοντας στο σαλόνι ήταν μόνον η Ήρα.
Βλέποντας με με την πετσέτα στο χέρι την πήρε πρόθυμα και μου είπε:
"Ευχαριστούμε πολύ αγόρι μου, καλό μεσημέρι".
Μια διαφορετική Ήρα από αυτή που γνώρισα μισή ώρα πριν...
Πρέπει να την τιμήσω κι αυτή, το κορμί της είναι γεμάτο πειρασμούς και υποσχέσεις...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μυρσίνη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.010
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 agokairos, giorgiodelafuentes2, mutsodringo και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2025
Μια μέρα θα την πάρω την Μυρσίνη αλλά μαζί με άλλη, όχι με την Ήρα. Ακούω ότι τσιμπουκώνει καλά κι αυτό μου αρέσει. Απλώς αυτές οι πολύ αδύνατες σαν κι αυτή μου βγάζουν την αίσθηση ότι θα κλαταρουν στο γαμήσι και τις αποφεύγω.
review reaction 1 Masouras
14 Αυγούστου, 2025
Αγαπητέ Milfomaniac σα να λέμε: Το γαμήσαμε και ψόφησε!
Μου δίνει την εντύπωση όμως ότι το μουνί της το ζητάει το γαμήσι γιατί το ανοίγει με μεγάλη ηδυπάθεια στο πινέλο ...
24 Αυγούστου, 2025
Συγνώμη αλλά το πινέλο χωρίς σκούφο είναι ασφαλές? Νομίζω πως είναι το ίδιο με το να μπει ολόκληρη η πουτσα μέσα
review reaction 1 Masouras
24 Αυγούστου, 2025
Αγαπητέ @Nikitas7, έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τα ΣΜΝ όπως βλενόρροια κλπ.
Η επαφή με τις εκκρίσεις μιας μολυσμένης γυναίκας οδηγεί σε αυτήν την περίπτωση σε μόλυνση του άντρα.
Όσον αφορά το AIDS εκεί απαιτείται εργώδης επαφή και μάλιστα τέτοια που να οδηγήσει σε λύση των μαλακών μορίων του πέους ή του μουνιού ή του κώλου.
Και ιδιαίτερα η επαφή από τον κώλο (επειδή δεν υπάρχει φυσική λίπανση και επειδή το ορθόν, το τμήμα του παχέος εντέρου στο τέλος, είναι στενό, ρηχό και πολύ ευαίσθητο και τραυματίζεται πολύ εύκολα) είναι ακόμα πιο επικίνδυνη για μόλυνση με τον ιό του AIDS.
Απλά με τα χρόνια καταλαβαίνει κανείς εάν μια γυναίκα είναι καθαρή, παίζει ρόλο και το σπίτι, στο Αγκύρας 9 έχουν επενδύσει πολλά χρήματα στις υποδομές του οικήματος, ακριβώς για να τραβήξουν και να κρατήσουν πελάτες.
Άρα δε βάζουν την κάθε βρωμιάρα να δουλέψει και γενικώς τα προσέχουν αυτά τα σοβαρά μαγαζιά.
Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο!
review reaction 1 Nikitas7
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4