Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 353 10
Μπουρδέλα
405793
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
σαλόνι αδιάφορο, μία έξοδο με κούνημα κώλου κάτι σαν όρθιο τουέρκ και ξανά μέσα.
τι όρνιο είναι αυτό είπα, αλλά μπήκα για δοκιμή μιας και δεν την είχα ξαναδεί αλλά κυρίως επειδή είναι ωραία γκόμενα κατά τα άλλα.
μετρίου αναστήματος, σκούρα κόκκινα βαμμένα μαλλιά μέχρι ώμους και λίγο πιο κάτω περίπου, ωραία φάτσα, μικρό βυζί φυσικό που δε με χαλάει προσωπικά, ωραίο κορμί αδύνατο, τατουάζ αρκετά διάσπαρτα, μια χαρά κωλάρα στο ύψος της ένεκα ηλικίας και οκ πόδια.
η εικόνα σε σύνολο είναι σούπερ και μπαίνεις με ελαφρά, εγώ τουλάχιστον.
μέσα είναι πανωλεθρία όμως.
είσοδος της κοπέλας, γδυνεται, κάθεται κρεβάτι και με περιμένει να σκουπιστώ από τα αρχικά καθαριστικά με την καπότα ανά χείρας.
αααα τι ωραία είπα, άλλο ένα τυπικό και ξερό γαμήσι ξεπρόβαλε.
καιρό είχα...
κομιουνηκέησο στα λάτιν για όσους ξέρουν και ελάχιστα Αγγλικά.
δεν έκανα καμία κίνηση για μπαλαμούτι αφού φάνηκε ότι η φάση ήταν όχι απλά ξενέρα και ξεπέτα, αλλά...
Η ΞΕΝΕΡΑ και Η ΞΕΠΕΤΑ !!!!
γονατιστή αυτή, όρθιος εγώ να προσπαθεί να μου βάλει το κόκκινο προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί.
μιλάμε για κωμωδία.
να το κάνει και άγαρμπα και να μου μικραίνει και άλλο.
γύρισα λίγο το βλέμμα μου, είδα κάδο και το 20αρικο με χαιρέταγε καθώς έκανε βουτιά με κλειστή μύτη στον πάτο με τις υπόλοιπες χρησιμοποιημένες καπότες.
ξαναγύρισα και τελικά το είχε καταφέρει.
μπράβο σου Εύα.
η πίπα της ?????
το απλά για γέλια, είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που βίωσα.
μόνο το κεφάλι στο στόμα της και απλά να πηγαίνει πάνω κάτω το κεφάλι.
πουθενά κάβλα, πουθενά ηδονή, πουθενά ποικιλία... ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΑ !!!
έπιανα ότι μπορούσα μπας και δώσω κάνα σήμα εκεί κάτω, αλλά μάταια...
"ο συνδρομητής που καλέσατε... έχει το τηλέφωνό του απενεργοποιημένο".
ίσα ίσα μου σηκώθηκε κάπως και τη σταμάτησα μπας και καταφέρω να την πηδήξω, έστω με μελάτο πουλί, μήπως και μου σηκωθεί στην πορεία.
πάλι μαλακία σκέψη έκανα... "σοφή η μαλακία σου-μου" κοινώς.
γέλαγα.
με τα πολλά τη στήνω σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο.
βάζει τζελ (για γέλια με μελάτο πουλί, αλλά ευτυχώς γιατί δεν θα έμπ1 με την καμία) μπαίνω με χαλαρό πουλί λοιπόν και ξεκινάω να δίνω από την αρχή.
όσο γινόταν δηλαδή.
έχει ωραίο δέρμα, μαλακό και έπιανα ότι μπορούσα εκείνη την ώρα για να δώσω κάποιο σήμα ξανά, αλλά και πάλι... μάταια.
την πήγα έτσι, μελάτα, για κάμποσα λεπτά μέχρι που δεν έβλεπα προκοπή και αναγκαστικά τη γύρισα και σε μίσιον.
τόση ώρα να βγάζει και θεατρινίστικες φωνές συνάμα και να κάνει χειρότερη την κατάσταση.
ξανά τζελ ευτυχώς και μπαίνω σε μίσιον αλλά και πάλι μια από τα ίδια.
για να μην μακρηγορώ και επειδή είχε περάσει λίγο η ώρα, η τσατσά είχε βαρέσει ήδη μια φορά και είχα ιδρώσει κιόλας από τον ανούσιο αγώνα, σταμάτησα, της είπα τέλος και την έδιωξα άχυστος.
για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι αρκετά καλός, προφανώς έχει πέσει λίγο ανακαίνιση και τα δωμάτια είναι αξιόλογα. έχω βάλει κάποιες φωτός.
2) η τσατσά χτύπησε πόρτα, αλλά με την ξενέρα μου ήταν σαν να άκουσα ένα σήμα σωτηρίας.
χάνει πόντους πάντως.
3) η Εύα είναι μια ωραία λατίνα σαν εικόνα, αλλά από θέμα απόδοσης δε βγάζει καμία κάβλα και καμία ηδονή πουθενά σε ότι και αν κάνει. βγάζει θεατρινίστικες φωνές συνάμα και γενικά η όλη φασούλα είναι μουφα και άρπα κόλα. απορώ πως θα ήταν αν ήμουν κανονικά καβλώμενος btw...
τι να πω? ...ίσως κάποιος άλλος να σταθεί πιο τυχερός και να μας γράψει κάτι άλλο, αλλά για μένα είναι μακράν όχι.
τι όρνιο είναι αυτό είπα, αλλά μπήκα για δοκιμή μιας και δεν την είχα ξαναδεί αλλά κυρίως επειδή είναι ωραία γκόμενα κατά τα άλλα.
μετρίου αναστήματος, σκούρα κόκκινα βαμμένα μαλλιά μέχρι ώμους και λίγο πιο κάτω περίπου, ωραία φάτσα, μικρό βυζί φυσικό που δε με χαλάει προσωπικά, ωραίο κορμί αδύνατο, τατουάζ αρκετά διάσπαρτα, μια χαρά κωλάρα στο ύψος της ένεκα ηλικίας και οκ πόδια.
η εικόνα σε σύνολο είναι σούπερ και μπαίνεις με ελαφρά, εγώ τουλάχιστον.
μέσα είναι πανωλεθρία όμως.
είσοδος της κοπέλας, γδυνεται, κάθεται κρεβάτι και με περιμένει να σκουπιστώ από τα αρχικά καθαριστικά με την καπότα ανά χείρας.
αααα τι ωραία είπα, άλλο ένα τυπικό και ξερό γαμήσι ξεπρόβαλε.
καιρό είχα...
κομιουνηκέησο στα λάτιν για όσους ξέρουν και ελάχιστα Αγγλικά.
δεν έκανα καμία κίνηση για μπαλαμούτι αφού φάνηκε ότι η φάση ήταν όχι απλά ξενέρα και ξεπέτα, αλλά...
Η ΞΕΝΕΡΑ και Η ΞΕΠΕΤΑ !!!!
γονατιστή αυτή, όρθιος εγώ να προσπαθεί να μου βάλει το κόκκινο προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί.
μιλάμε για κωμωδία.
να το κάνει και άγαρμπα και να μου μικραίνει και άλλο.
γύρισα λίγο το βλέμμα μου, είδα κάδο και το 20αρικο με χαιρέταγε καθώς έκανε βουτιά με κλειστή μύτη στον πάτο με τις υπόλοιπες χρησιμοποιημένες καπότες.
ξαναγύρισα και τελικά το είχε καταφέρει.
μπράβο σου Εύα.
η πίπα της ?????
το απλά για γέλια, είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που βίωσα.
μόνο το κεφάλι στο στόμα της και απλά να πηγαίνει πάνω κάτω το κεφάλι.
πουθενά κάβλα, πουθενά ηδονή, πουθενά ποικιλία... ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΑ !!!
έπιανα ότι μπορούσα μπας και δώσω κάνα σήμα εκεί κάτω, αλλά μάταια...
"ο συνδρομητής που καλέσατε... έχει το τηλέφωνό του απενεργοποιημένο".
ίσα ίσα μου σηκώθηκε κάπως και τη σταμάτησα μπας και καταφέρω να την πηδήξω, έστω με μελάτο πουλί, μήπως και μου σηκωθεί στην πορεία.
πάλι μαλακία σκέψη έκανα... "σοφή η μαλακία σου-μου" κοινώς.
γέλαγα.
με τα πολλά τη στήνω σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο.
βάζει τζελ (για γέλια με μελάτο πουλί, αλλά ευτυχώς γιατί δεν θα έμπ1 με την καμία) μπαίνω με χαλαρό πουλί λοιπόν και ξεκινάω να δίνω από την αρχή.
όσο γινόταν δηλαδή.
έχει ωραίο δέρμα, μαλακό και έπιανα ότι μπορούσα εκείνη την ώρα για να δώσω κάποιο σήμα ξανά, αλλά και πάλι... μάταια.
την πήγα έτσι, μελάτα, για κάμποσα λεπτά μέχρι που δεν έβλεπα προκοπή και αναγκαστικά τη γύρισα και σε μίσιον.
τόση ώρα να βγάζει και θεατρινίστικες φωνές συνάμα και να κάνει χειρότερη την κατάσταση.
ξανά τζελ ευτυχώς και μπαίνω σε μίσιον αλλά και πάλι μια από τα ίδια.
για να μην μακρηγορώ και επειδή είχε περάσει λίγο η ώρα, η τσατσά είχε βαρέσει ήδη μια φορά και είχα ιδρώσει κιόλας από τον ανούσιο αγώνα, σταμάτησα, της είπα τέλος και την έδιωξα άχυστος.
για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι αρκετά καλός, προφανώς έχει πέσει λίγο ανακαίνιση και τα δωμάτια είναι αξιόλογα. έχω βάλει κάποιες φωτός.
2) η τσατσά χτύπησε πόρτα, αλλά με την ξενέρα μου ήταν σαν να άκουσα ένα σήμα σωτηρίας.
χάνει πόντους πάντως.
3) η Εύα είναι μια ωραία λατίνα σαν εικόνα, αλλά από θέμα απόδοσης δε βγάζει καμία κάβλα και καμία ηδονή πουθενά σε ότι και αν κάνει. βγάζει θεατρινίστικες φωνές συνάμα και γενικά η όλη φασούλα είναι μουφα και άρπα κόλα. απορώ πως θα ήταν αν ήμουν κανονικά καβλώμενος btw...
τι να πω? ...ίσως κάποιος άλλος να σταθεί πιο τυχερός και να μας γράψει κάτι άλλο, αλλά για μένα είναι μακράν όχι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

σόρρυ, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
αν είναι για την ανακαίνιση που λέω, νομίζω πιο παλιά δεν ήταν έτσι.