Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 311 10
Μπουρδέλα
289548
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετά από κατάθεση στη Φωκαίας, συνέχισα τη τσάρκα μου. Μπήκα στον οίκο και μου παρουσιάστηκε η Τίνα. Είναι μια μελαχρινή λατίνα, μέσου ύψους, με πιασίματα, ωραία 2αρια βυζιά με μεγάλη ρόγα. Φοράει bodystocking κ άσπρα τσόκαρα που κάνουν θόρυβο
Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα και με +20€ δίνει σουφραδέλι. Εδώ να πω, πως στον όροφο δούλευε άλλη Τίνα, με ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα, λατίνα, αλλά πιο αδύνατη κ μιλφ (για να μην μπερδευτεί κάποιος). Πέταξα τη κουβέντα, περισσότερο για πλάκα, πως το σουφραδέλι πρέπει να είναι στα 30€ σύνολο. Η άθλια τσατσά "κουβάς" πήγε κ τη ρώτησε όμως κ η κοπέλα δέχτηκε
Πλήρωσα λοιπόν κ μπήκα.
Ήρθε λοιπόν με τα τσοκαράκια και της έκανα μερικά αστεία κ χαδάκια. Έγλειφα τα ωραία βυζιά της και χούφτωνα το κωλί της.
Έσκυψε κ πήρε το κατάρτι στο στόμα της. Η φλογέρα της αν και μέτρια, ήταν χαλαρωτική κ έκανε κ deepthroat
Είχα αράξει στο κρεβάτι κ την άφηνα να μου ρουφάει το παπάρι...
Έβαλα κάλτσα και με καβάλησε. Άρχισε να κουνιέται ηδονικά στο κατάρτι και εγώ ρουφούσα τα ρογίδια της
Της κάρφωνα ωραία το μουνάκι, που έχει μέτρια αίσθηση...
Την έστησα στα τέσσερα κ ήρθε η ώρα του κώλου. Έβαλε τζελ και σιγά σιγά έφαγε το κατάρτι. Στην αρχή την πήγαινα σιγά σιγά, αλλά μετά ανέβασα ταχύτητα και άρχισα να σκίζω τη κλανιόλα της
Της πηδούσα στιβαρά το κωλί κ εκείνη ζοριζότανε, αλλά τον έτρωγε...Το κωλί της έχει σχετικά καλή αίσθηση...
Τη γύρισα μπρούμυτα κ της έριχνα δυνατά κωλοκαρφώματα στη σκούρα ροδέλα της
Της έβαζα όλο το κατάρτι μέσα και εκείνη δεν άντεχε, ζοριζότανε κ μου έβαζε χέρι αντίσταση
Είχα όμως καυλώσει άγρια με το ξεκώλιασμα κ την πηδούσα αποφασιστικά 
Εκείνη την ώρα, χτύπησε η καριολοτσατσά
Άρχισε να αγχώνεται κ εγώ έβγαλα το παπάρι απ' το κωλί της, πετώντας κάτω τη κάλτσα. Κοπανούσα το κατάρτι στα βυζόμπαλα της κ άρχισα να κερνάω κοκτέιλ στα ρογίδια της
Σκουπίστηκε, ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε φιλικά κ έφυγε.
Συμπερασματικά, η Τίνα είναι μια λατίνα με καμπύλες. Ξεκάθαρα ο λόγος που τη πήρα, είναι το κωλογαμήσι στο 30αρι. Τον έφαγε ωραία στο σουφραδέλι, με βαρβάτο κωλογαμήσι κ το ευχαριστήθηκα. Θέλω να τονίσω, πως δεν είναι σίγουρο πως δέχεται σε όλους κώλο με 30€, ίσως να έφταιγε η αναδουλειά. Επίσης, επειδή πονηρεύουν γρήγορα οι λατίνες, δεν ξέρω αν θα δίνει τις επόμενες μέρες άνετα σούφρα...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Ήρθε λοιπόν με τα τσοκαράκια και της έκανα μερικά αστεία κ χαδάκια. Έγλειφα τα ωραία βυζιά της και χούφτωνα το κωλί της.
Έσκυψε κ πήρε το κατάρτι στο στόμα της. Η φλογέρα της αν και μέτρια, ήταν χαλαρωτική κ έκανε κ deepthroat

Έβαλα κάλτσα και με καβάλησε. Άρχισε να κουνιέται ηδονικά στο κατάρτι και εγώ ρουφούσα τα ρογίδια της

Την έστησα στα τέσσερα κ ήρθε η ώρα του κώλου. Έβαλε τζελ και σιγά σιγά έφαγε το κατάρτι. Στην αρχή την πήγαινα σιγά σιγά, αλλά μετά ανέβασα ταχύτητα και άρχισα να σκίζω τη κλανιόλα της

Τη γύρισα μπρούμυτα κ της έριχνα δυνατά κωλοκαρφώματα στη σκούρα ροδέλα της

Εκείνη την ώρα, χτύπησε η καριολοτσατσά

Άρχισε να αγχώνεται κ εγώ έβγαλα το παπάρι απ' το κωλί της, πετώντας κάτω τη κάλτσα. Κοπανούσα το κατάρτι στα βυζόμπαλα της κ άρχισα να κερνάω κοκτέιλ στα ρογίδια της

Σκουπίστηκε, ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε φιλικά κ έφυγε.
Συμπερασματικά, η Τίνα είναι μια λατίνα με καμπύλες. Ξεκάθαρα ο λόγος που τη πήρα, είναι το κωλογαμήσι στο 30αρι. Τον έφαγε ωραία στο σουφραδέλι, με βαρβάτο κωλογαμήσι κ το ευχαριστήθηκα. Θέλω να τονίσω, πως δεν είναι σίγουρο πως δέχεται σε όλους κώλο με 30€, ίσως να έφταιγε η αναδουλειά. Επίσης, επειδή πονηρεύουν γρήγορα οι λατίνες, δεν ξέρω αν θα δίνει τις επόμενες μέρες άνετα σούφρα...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως