Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 246 10
Μπουρδέλα
282223
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επιστροφή από μικρή βόλτα, δεν πέρασα σε πολλά, έτσι και αλλιώς τα ίδια και τα ίδια με την κάθε ποντικοφατσα να ρωτάει: Πάλι εσύ εδώ? Δεν περνας, φύγε μη φωνάξω τον terminator να σε διώξει κτλ μύστες μου...Πήγα όμως Φώκαιας 25 όροφος που ξέρω από εσάς για τη Ρόζα. Την έχω πάρει πολυυυυυ πιο παλιά στο Περγάμου 1! Σήμερα πέρασα πάλι γιατί με καύλωσε η πουτανα...Σιλικόνη όσο πρέπει, βυζάρες, κωλαρα, πρόσωπο σκληρό/άγριο μα όμορφο στα μάτια μου, πολλά τατού, έχω και εγώ 7. Φορούσε ένα σέξυ κορμάκι, μπήκα σαν υπνωτισμενος μέσα. Δεν άργησε, με βρήκε όρθιο, την περίμενα...δέχτηκε μπαλαμουτι στα όρθια, χαλαρά αλλά ζεστά φιλιά στο λαιμό, ανταπέδωσε, με περιεργάστηκε, ως ένα σημείο σίγουρα της άρεσα, άφησε γλυψιμο στις βυζάρες της, μ έπιανε και μ εσφιγγε, κάτι ανάμεσα σε χουφτωμα και αγκάλιασμα...Την έβαλα να τον πάρει στο στόμα Μ εμένα όρθιο στο κρεβάτι, στην αρχή διστακτικά, μετά όλο και πιο έντονη πίπα, αρκετά βαθιά...την πήρα στα τέσσερα Μ εμένα όρθιο στην άκρη του κρεβατιού, μιλάμε για ΚΩΛΑΡΑ...Είχε στηθεί καλά δεν έκλεβε, τη γαμουσα βαθιά, αρκετά γρήγορα, με τέτοιο κωλο εύκολα ακουγόταν παφ πουφ από τις πουτσιες...την άλλαξα ιεραποστολικά, ξανά δεν έκλεβε, δέχτηκε βαθύ γαμησι, είχα κολλήσει κοιτώντας τις βυζάρες της και τα μάτια της...τελείωσα μέσα της (σκούφο) Μ άφησε και στραγγιξα, σηκώθηκε χαιρέτησε έφυγε. Λίγο πριν το δεκάλεπτο χτύπησε πόρτα η τσατσά, αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα. Εμένα Μ αρέσει πολύ, το χω ξαναπεί έχω γκέλ με τις Λατίνες σε σχέση με άλλες εθνικότητες, δεν θεωρώ πως με μια φορά θα κλάψετε το 20αρι με τη Ροζα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ροζα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού