Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 89 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Στοχευμένη επίσκεψη για να δω την Ρωξάνη που επέστρεψε στον οίκο. Μπαίνω και γίνετε ανακοίνωση για δύο κοπέλες Ρωξάνη και Ήρα... Γνωρίζω και τις δύο. Έρχονται και η εμφάνιση της Ρωξάνης με κοντό μαλλί και αρκετά κιλά παραπάνω από ότι είχε με ξενερώνει και παίρνω Ήρα...(Λάθος μου)....
Έρχεται στο δωμάτιο και αρχίζει ένα μηχανικό χάιδεμα και λίγα φιλιά στο στήθος. Με ρωτάει στοματικό με η χωρίς και τις λέω εσύ τι προτιμάς, και μου λέει με κάνω καλύτερη πίπα και λέω για να δω.... Και σε πεσμένο μόριο βάζει καποτα και τις λέω τι κάνεις... και αρχίζει να τρίβετε και να κάνει το πέος μου πέρα δώθε με τον Ρυθμό που έπαιζε μουσική το ραδιόφωνο. Λέω στοπ και έκανε ότι δεν καταλαβαίνει ελληνικά και άρχισε να με ξενερώνει οπότε τις λέω γυρνά να σε χαϊδεύω και εγώ γιατί όπως καθησες δεν μπορώ και εκεί γυρνάει και πιάνει το πέος μου που δεν είχε γίνει πέτρα με όλα αυτά που έκανε και γυρνάει στα τέσσερα και προσπαθεί να τον βάλει, και ειλικρινά χαλαστικα πολύ που έριξα δυνατές πουτσιες να χύσω να φύγει. Ήρα τελικά από θέα που σε έγραψα σε προηγμένη κριτική έγινες ΦΟΛΑ , κακός γιατί είσαι εμφάνιση κοπέλα και ίσως αυτό είναι που λένε καβαλησες το καλάμι.....

Από εμένα μέχρι να αλλάξει συμπεριφορά στο κρεβάτι είναι ΟΧΙ......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ήρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Stallone
Ενεργό Μέλος
27
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, ΣΠΥΡΟΣΣ, LYKMAN69 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2025
Σιγά την εμφάνιση. Σαν σιτεμένη βορειοευρωπαία.
05 Αυγούστου, 2025
Ήταν πολύ καλος αυτός ο οίκος και ο δίπλα αλλά απ' την τελευταία μου επίσκεψη είδα ότι άρχισε η κατηφόρα ...
06 Αυγούστου, 2025
@Kamigawa εμάς τους μεγαλύτερους μας φτιάχνουν κάτι τέτοιες γιατι μας θυμίζουν θείες που γαμουσαμε πιτσιρικάδες. Εμένα προσωπικά αυτό μου βγάζει.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3