Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 252 10
Μπουρδέλα
326061
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
σαλόνι με πυγμή και χωρίς πολλά πολλά.
μια γύρα στον πορνοστύλο και πάλι μέσα.
βγήκε εντελώς γυμνή μόνο με τα πορνοτάκουνα.
μετρίου αναστήματος, κανστανόξανθα μαλλιά δεμένα σε κότσο (ανταύγειες μάλλον), φάτσα εντελώς τσόντα (όχι πλαστική) που σε προδιαθέτει για πολύ έκφυλα γαμήσια μέσα (βάζω καλή λοιπόν), νορμάλ προς μικρό βυζί φυσικό που δε σε χαλάει καθόλου, σώμα θηλυκό με καμπύλες και κάποια λαητ πιασηματάκια (όχι μοντελέ - όχι χοντρή), οκ κώλος και πόδια.
επίσης έχει κάποια διάσπαρτα μικρά τατουάζ.
πρώτη φορά την έβλεπα και λόγω έκφυλης εικόνας όπως προείπα, μπήκα.
είσοδος της κοπέλας, γονατίζει κρεβάτι και με περιμένει.
ξέρει κάποια ελληνικά (κωλομπαρίστικο σταηλ) που σημαίνει ότι έχει εμπειρία και έχει ξαναδουλέψει... ίσως.
σκάω δίπλα της και ξεκινάω ένα μίνι μπαλαμούτι να δω τι παίζει, ανταποκρίνεται και ανταποδίδει (φιλιά και χαϊδέματα στο σώμα), αλλά φαίνεται ότι το κάνει βιαστικά και θέλει να σε ξεπετάξει-"καβλώσει"... ίσως.
δεν επέμεινα λοιπόν γιατί δεν το άξιζε.
με ξαπλάρει για να ξεκινήσει.
η πίπα της είναι με προφύλαξη και πολύ έντονη σχεδόν από την αρχή.
κάνει λίγο αναγνωριστικό στο καβλί σου (ας πούμε) και ξεκινάει με πολύ μένος και δύναμη το πάνω κάτω. όσο είναι ακόμα χαλαρό το πάει φουλ ντιπ, αλλά μετά το κόβει γιατί πνίγεται.
από @@ όχι και επίσης δεν έχει και την τρομερή ποικιλία.
απλά κάπως σαστίζεις με το αρχικό "μένος" και λες... εδώ είμαστε, αλλά βγαίνει το βιαστικό ξεπετουαρ μετά και προσγειώνεσαι.
επίσης έχει ένα θεματάκι στα δόντια (το οποίο δεν πιάνεις έξω προφανώς) και θέλει λεύκανση.
πρώτη στάση σε κάου όπου και πάλι σχεδόν αμέσως, ξεκινάει με πολύ ένταση το πάνω κάτω και ο ήχος των σωμάτων μας να ακούγεται σε όλο το δωμάτιο στη διαπασών.
από την ταχύτητα δεν προλαβαίνεις να χουφτώνεις και πάρα πολλά, απλά κάνεις ένα τσιμπολογάκι σε όλα.
λίγο βυζί και κάνα γλείψιμο, λίγο κωλί και καμία σφαλιαρίτσα.
έχει καλό δέρμα.
τον τρώει όλο όμως και δε σου κάνει παράπονα.
συνέχεια με ντόγκυ και μένα όρθιο όπου και εγώ ξεκίνησα τον πόνο με το σφύριγμα της σέντρας, αφού είδα ότι είναι έτσι και αυτή.
να φτάνω μήτρα και να τεντώνεται, αλλά να μη με κόβει. απλά να βγάζει κραυγές.
να μου έχει λυγίσει τα πόδια-γόνατα όσο την πηδάω, να της τα πιάνω από τις πατούσες σαν αντίσταση και να τρώει πολύ σφυροκόπημα με κραυγές και διάφορα εύσημα από μέρους της.
την πετάω μπρούμυτα και πέφτω από πάνω της για πιο στενές επαφές και βάθος.
σάστισε και αυτή και μου πέταξε κάτι για πορνοστάρ.
πήγα να κάνω τα δικά μου με δάχτυλα σε στόμα, τράβηγμα μαλλιού, κάνα δάγκωμα και κάνα φιλί, αλλά δεν τα γούσταρε και έμεινα στο ξερό και τυπικό γαμήσι της υπόθεσης.
κάπου εκεί χτύπησε και η πόρτα για το καμπανάκι.
γύρισμα σε μίσιον με πόδια σε ώμους από την αρχή και κατευθείαν κοπάνημα και εδώ, δίχως πολλά πολλά αφού δεν τα γούσταρε.
λίγο πιάσιμο στα βυζιά και κάποιες μικρές εναλλαγές με τα πόδια της, ώσπου μετά από κάμποσα λεπτά συνεχόμενης έντασης, ήρθε το χύσιμο εντός καποτιδίου με εύσημα από εκείνη.
σήκωμα για τα καθαριστικά, ευχαριστίες εναλλάξ και μπαη μπαη.
για να κλείσω.
1) ο χώρος χωρίς καμία αλλαγή, έχω βάλει κάποιες φωτός.
2) η τσατσά είναι ευγενική στο σαλόνι και σου εξηγεί όλη τη φασούλα και στα αγγλικά για τους αλλοδαπούς, αλλά βαράει πόρτες και έχασε πόντους.
3) η Άντζελα είναι δυνατή και έκφυλη γκόμενα, το ξέρει και στο βγάζει από το σαλόνι ότι θα δώσεις πόνο μέσα, όπου και δίνεις, αλλά σου βγάζει και μια βιασύνη και κάποιο θεατράκι (ίσως) συνάμα που σε ξενερώνει κάπως.
αυτό σημαίνει για μένα ότι μετά από 2-3 φορές που θα πας και θα ξεδώσεις, λογικά θα τη βαρεθείς γιατί δε θα έχει κάτι επιπλέον να σου δώσει.
εννοείται θα ξαναπάω, αλλά από μένα είναι ίσως.
μια γύρα στον πορνοστύλο και πάλι μέσα.
βγήκε εντελώς γυμνή μόνο με τα πορνοτάκουνα.
μετρίου αναστήματος, κανστανόξανθα μαλλιά δεμένα σε κότσο (ανταύγειες μάλλον), φάτσα εντελώς τσόντα (όχι πλαστική) που σε προδιαθέτει για πολύ έκφυλα γαμήσια μέσα (βάζω καλή λοιπόν), νορμάλ προς μικρό βυζί φυσικό που δε σε χαλάει καθόλου, σώμα θηλυκό με καμπύλες και κάποια λαητ πιασηματάκια (όχι μοντελέ - όχι χοντρή), οκ κώλος και πόδια.
επίσης έχει κάποια διάσπαρτα μικρά τατουάζ.
πρώτη φορά την έβλεπα και λόγω έκφυλης εικόνας όπως προείπα, μπήκα.
είσοδος της κοπέλας, γονατίζει κρεβάτι και με περιμένει.
ξέρει κάποια ελληνικά (κωλομπαρίστικο σταηλ) που σημαίνει ότι έχει εμπειρία και έχει ξαναδουλέψει... ίσως.
σκάω δίπλα της και ξεκινάω ένα μίνι μπαλαμούτι να δω τι παίζει, ανταποκρίνεται και ανταποδίδει (φιλιά και χαϊδέματα στο σώμα), αλλά φαίνεται ότι το κάνει βιαστικά και θέλει να σε ξεπετάξει-"καβλώσει"... ίσως.
δεν επέμεινα λοιπόν γιατί δεν το άξιζε.
με ξαπλάρει για να ξεκινήσει.
η πίπα της είναι με προφύλαξη και πολύ έντονη σχεδόν από την αρχή.
κάνει λίγο αναγνωριστικό στο καβλί σου (ας πούμε) και ξεκινάει με πολύ μένος και δύναμη το πάνω κάτω. όσο είναι ακόμα χαλαρό το πάει φουλ ντιπ, αλλά μετά το κόβει γιατί πνίγεται.
από @@ όχι και επίσης δεν έχει και την τρομερή ποικιλία.
απλά κάπως σαστίζεις με το αρχικό "μένος" και λες... εδώ είμαστε, αλλά βγαίνει το βιαστικό ξεπετουαρ μετά και προσγειώνεσαι.
επίσης έχει ένα θεματάκι στα δόντια (το οποίο δεν πιάνεις έξω προφανώς) και θέλει λεύκανση.
πρώτη στάση σε κάου όπου και πάλι σχεδόν αμέσως, ξεκινάει με πολύ ένταση το πάνω κάτω και ο ήχος των σωμάτων μας να ακούγεται σε όλο το δωμάτιο στη διαπασών.
από την ταχύτητα δεν προλαβαίνεις να χουφτώνεις και πάρα πολλά, απλά κάνεις ένα τσιμπολογάκι σε όλα.
λίγο βυζί και κάνα γλείψιμο, λίγο κωλί και καμία σφαλιαρίτσα.
έχει καλό δέρμα.
τον τρώει όλο όμως και δε σου κάνει παράπονα.
συνέχεια με ντόγκυ και μένα όρθιο όπου και εγώ ξεκίνησα τον πόνο με το σφύριγμα της σέντρας, αφού είδα ότι είναι έτσι και αυτή.
να φτάνω μήτρα και να τεντώνεται, αλλά να μη με κόβει. απλά να βγάζει κραυγές.
να μου έχει λυγίσει τα πόδια-γόνατα όσο την πηδάω, να της τα πιάνω από τις πατούσες σαν αντίσταση και να τρώει πολύ σφυροκόπημα με κραυγές και διάφορα εύσημα από μέρους της.
την πετάω μπρούμυτα και πέφτω από πάνω της για πιο στενές επαφές και βάθος.
σάστισε και αυτή και μου πέταξε κάτι για πορνοστάρ.
πήγα να κάνω τα δικά μου με δάχτυλα σε στόμα, τράβηγμα μαλλιού, κάνα δάγκωμα και κάνα φιλί, αλλά δεν τα γούσταρε και έμεινα στο ξερό και τυπικό γαμήσι της υπόθεσης.
κάπου εκεί χτύπησε και η πόρτα για το καμπανάκι.
γύρισμα σε μίσιον με πόδια σε ώμους από την αρχή και κατευθείαν κοπάνημα και εδώ, δίχως πολλά πολλά αφού δεν τα γούσταρε.
λίγο πιάσιμο στα βυζιά και κάποιες μικρές εναλλαγές με τα πόδια της, ώσπου μετά από κάμποσα λεπτά συνεχόμενης έντασης, ήρθε το χύσιμο εντός καποτιδίου με εύσημα από εκείνη.
σήκωμα για τα καθαριστικά, ευχαριστίες εναλλάξ και μπαη μπαη.
για να κλείσω.
1) ο χώρος χωρίς καμία αλλαγή, έχω βάλει κάποιες φωτός.
2) η τσατσά είναι ευγενική στο σαλόνι και σου εξηγεί όλη τη φασούλα και στα αγγλικά για τους αλλοδαπούς, αλλά βαράει πόρτες και έχασε πόντους.
3) η Άντζελα είναι δυνατή και έκφυλη γκόμενα, το ξέρει και στο βγάζει από το σαλόνι ότι θα δώσεις πόνο μέσα, όπου και δίνεις, αλλά σου βγάζει και μια βιασύνη και κάποιο θεατράκι (ίσως) συνάμα που σε ξενερώνει κάπως.
αυτό σημαίνει για μένα ότι μετά από 2-3 φορές που θα πας και θα ξεδώσεις, λογικά θα τη βαρεθείς γιατί δε θα έχει κάτι επιπλέον να σου δώσει.
εννοείται θα ξαναπάω, αλλά από μένα είναι ίσως.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
συγγνώμη που σου θίξαμε την κοπέλα μάστορα
βιαστική με μένος πίπα και χτύπημα της ψωλής πάνω στη γλώσσα της σαν τουηστ, έντονο κάου από μόνη της χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα, έντονο ντόγκυ και από μένα σαν απάντηση και πέσιμο πάνω της στο μπρούμυτο για πιο στενές επαφές σωμάτων, αλλά στο μίσιον και με πόδια σε ώμους με έκοψε 2 φορές επειδή έφτανα καμπανάκι και πονούσε. μου έκοψε το ρυθμό και την πήγα πιο χαλαρά αναγκαστικά και λόγω επιπλέον καθυστέρησης είχαμε ξανά βάρεμα πόρτας.
πάλι εύσημα και κοσμητικά αλλά η διαφορά ήταν ότι τώρα της πήρα και φιλιά που δεν το περίμενα. ιδίως μετά το 1ο ήταν σαν να τα αναζητούσε και ψιλοσάστισα.
τα τατουάζ που πρόσεξα πιο πολύ είναι στη μέση και στον αριστερό τετρακέφαλο.
επιβεβαίωση της κριτικής μου σε γενικά πλαίσια λοιπόν και παραμένω στο ίσως προς ναι αν δε βρω κάτι άλλο, γιατί μου βγάζει ακόμα αυτήν τη βιασύνη.