Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 317 10
Μπουρδέλα
331546
Γενική βαθμολογία
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πρωί Αυγούστου στην άδεια Αθήνα κουρασμένος κ λίγο πριν το μακρινό μου ταξίδι χρειαχονουν ένα μπάνιο
Μπήκα στο μαγαζί κ έδωσα το παράβολο κ ζήτησα καθαρό δωμάτιο με ζεστό νερό κ καθαρή πετσέτα
Μπήκα στο τελευταίο δωμάτιο αρκετά καθαρό με καλόγερο σεπλα στη ντουζιέρα με νέο τηλέφωνο χωρίς ήχο ζεστό νερό που μα έρχεται αμέσως χωρίς να περιμένεις μισή ώρα ή να μπερδεύεται το ζεστό με Κρυο
Σημαντικό πάντα όπως κοιτάνε αριστερά το ζεστό κ δεξιά το κρύο διότι στα Ντέλα συχνά το έχουν ανάποδα
Ωραία καινούργια κουρτίνα με καλό καθαρό πατάκι κ κουρτίνα με χώρο ώστε να μην κολλάει πάνω σου
Καλή πίεση ζεστού νερού κ πετσέτα πεντακάθαρη
Είχαν σαουςρ τζελ , Johnson's and Johnson's αλλά εγώ είχα το δικό μου της Garnier
Τέλειο ντιυζακι αρκετή ώρα και μετέπειτα καθαρό έξω πατάκι χωρίς να είναι βρεγμένο ..πλύθηκα κ στέγνωσα και ήταν σα να έκανα ένα gold shower
Ααα ξέχασα είχε μετέπειτα κ ένα κομοδίνο μια λατίνα Μαριάνα ..
Μπήκα στο μαγαζί κ έδωσα το παράβολο κ ζήτησα καθαρό δωμάτιο με ζεστό νερό κ καθαρή πετσέτα
Μπήκα στο τελευταίο δωμάτιο αρκετά καθαρό με καλόγερο σεπλα στη ντουζιέρα με νέο τηλέφωνο χωρίς ήχο ζεστό νερό που μα έρχεται αμέσως χωρίς να περιμένεις μισή ώρα ή να μπερδεύεται το ζεστό με Κρυο
Σημαντικό πάντα όπως κοιτάνε αριστερά το ζεστό κ δεξιά το κρύο διότι στα Ντέλα συχνά το έχουν ανάποδα
Ωραία καινούργια κουρτίνα με καλό καθαρό πατάκι κ κουρτίνα με χώρο ώστε να μην κολλάει πάνω σου
Καλή πίεση ζεστού νερού κ πετσέτα πεντακάθαρη
Είχαν σαουςρ τζελ , Johnson's and Johnson's αλλά εγώ είχα το δικό μου της Garnier
Τέλειο ντιυζακι αρκετή ώρα και μετέπειτα καθαρό έξω πατάκι χωρίς να είναι βρεγμένο ..πλύθηκα κ στέγνωσα και ήταν σα να έκανα ένα gold shower
Ααα ξέχασα είχε μετέπειτα κ ένα κομοδίνο μια λατίνα Μαριάνα ..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2025
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Mañana de agosto en Atenas, cansada y justo antes de mi largo viaje, necesitaba un baño.
Entré en la tienda, pagué la cuenta y pedí una habitación limpia con agua caliente y una toalla limpia.
Entré en la última habitación, bastante limpia, con un lavabo junto a la ducha y un teléfono nuevo sin sonido. El agua caliente llega enseguida, sin esperar media hora ni confundir caliente con fría.
Siempre es importante, ya que miran a la izquierda para caliente y a la derecha para frío, porque en Dela suelen tenerla boca abajo.
Una cortina nueva y bonita con una alfombra limpia y bien colocada, y una cortina con espacio para que no se pegue. Buena presión de agua caliente y una toalla impecable.
Tenían gel de ducha Johnson's, pero yo tenía mi propio Garnier. Una ducha perfecta durante un buen rato y después una alfombra exterior limpia sin mojarme... Me lavé y me sequé, y fue como una lluvia dorada.
Ah, se me olvidaba, más tarde también había una mesita de noche, una latina llamada Mariana...