Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 89 10
Μπουρδέλα
246112
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Όταν είσαι 60+,περισσότερο από ένα στητό στήθος ή γυμνασμένο κορμί ή υπέροχο πρόσωπο,μετράνε κατά τη γνώμη μου ένα εγκάρδιο χαμόγελο,μιά ζεστή αγκαλιά,ένα φιλί κατά την πρώτη επαφή.Ειδικά για εμένα που δεν είμαι γνώστης του αγοραίου έρωτα.
Έτσι λοιπόν ότι η Μυρσίνη ειναι μία γυναίκα 50+,με όλα τα λογικά επακόλουθα στο σώμα της,δεν θα με ενοχλούσε τόσο,όσο εάν η συμπεριφορά της ήταν ψυχρή και διεκπεραιωτική.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο,ενώ είχα ήδη γδυθεί,άρχισε να με φιλάει παντού.Στη συνέχεια συνέχισε με ακάποτη υγρή πίπα,κατεβαίνοντας μέχρι τη βάση.Με το που αισθάνθηκε ικανοποιητική στύση,μου έβαλε τη καπότα και ανέβηκε επάνω μου,με γρήγορα ανεβοκατεβάσματα,πράγμα που δεν είναι του γούστου μου.Χτύπησε και η τσατσά το κουδούνι και απογοητεύτηκα ότι θα φύγω άχυστος.Ευτυχώς η Μυρσίνη κατάλαβε την απογοήτευση μου και φρόντισε να με κάνει να τελειώσω με πίπα μέσα στο στόμα της.
Τα 7άρια είναι γιατί το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω περισσότερο.Το δωμάτιο ήταν πολύ καθαρό.
Έτσι λοιπόν ότι η Μυρσίνη ειναι μία γυναίκα 50+,με όλα τα λογικά επακόλουθα στο σώμα της,δεν θα με ενοχλούσε τόσο,όσο εάν η συμπεριφορά της ήταν ψυχρή και διεκπεραιωτική.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο,ενώ είχα ήδη γδυθεί,άρχισε να με φιλάει παντού.Στη συνέχεια συνέχισε με ακάποτη υγρή πίπα,κατεβαίνοντας μέχρι τη βάση.Με το που αισθάνθηκε ικανοποιητική στύση,μου έβαλε τη καπότα και ανέβηκε επάνω μου,με γρήγορα ανεβοκατεβάσματα,πράγμα που δεν είναι του γούστου μου.Χτύπησε και η τσατσά το κουδούνι και απογοητεύτηκα ότι θα φύγω άχυστος.Ευτυχώς η Μυρσίνη κατάλαβε την απογοήτευση μου και φρόντισε να με κάνει να τελειώσω με πίπα μέσα στο στόμα της.
Τα 7άρια είναι γιατί το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω περισσότερο.Το δωμάτιο ήταν πολύ καθαρό.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μυρσίνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
επειδή είναι μεγαλούτσικη, πιστεύω ότι είναι καλύτερα που είναι λίγο πιο λεπτή από το κανονικό παρά το αντίθετο.