Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 187 10
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δεν είμαι φαν της Φωκαίας αλλά αν έχει κάτι μου μένει ! Έχοντας διαβάσει κριτικές λέω να κάνω μια επίσκεψη . Μπαίνοντας μου λέει η τσατσα «εκουμε ωραία δρουσια και ντισκουτεκα θα περάσεις όμορφα» μάγκες πράγματι η μουσική (ελληνικά κιόλας) να σπάει μπάλες και να είναι τσίτα . Βγαίνει το έκφυλο Ρουμανακι με ναζιάρικο σαλοναριαμα που σε κερδίζει καθώς η τσατσα έχει κλείσει τον διάδρομο μην προσπαθήσεις και φύγεις από την ντισκοτεκα της . Επιβεβαιώνω τους συναδέλφους η μιχαελα είναι ψιλομπαμπατσικο με 2,5 βυζι γυαλιά με έντονο βάψιμο πειραγμένα χείλη αλλά από την μέση και κάτω φλατιλα 0 κωλος 0 μπούτια να πιάσεις . Φορούσε ένα τσοκερ στον λαιμό με κρίκο και κάτι σαν αλυσίδα με ύφασμα στο αριστερό μπούτι καθώς έχει και διάσπαρτα αδιάφορα τατου. Εισέρχεται η κοπέλα στον χώρο με αυτό το βλεμα μου είναι για ξεφτίλισμα στο σεξ και ξεκινάει να με καβαλάει φέρνοντας τις βυζαρες της στην μούρη μου όπου έχει γίνει κακή δουλεια στην πλαστική (δεν είναι τσίτα ) ελαφρι handjob και ξεκινάει μια πίπα (ακαποτη) άψογη όπου είχε και προοπτικές να τα σαλιωσει ολα. Τον έβαζε στις βυζαρες της άλλαζε συνεχώς στάσεις τριβότανε πάνω μου … βαθιά μπασίματα και τον έπαιρνε όλο και εγώ αισθανόμουν ότι γαμαγα ενα μικρό μουνακι . Περνάει το λάστιχο και με καβαλάει αλλά δυστυχώς δεν είχε καπούλια να πιάσεις έτσι δίνει την αίσθηση ότι γαμας σκινι γκομενα . Ωραία συμμετοχή όμως και εγώ να ρίχνω δυνατά μπασίματα καθώς γλύφω τις βυζαρες της . Κάτω υπήρχε ξηρασία καθώς δεν είχε βάλει λιπαντικό αλλά εντελώς παράδοξος άρχιζε να κατεβάζει λίγα υγρά καθώς έδειχνε της άρεσε ! Ιερεσποστολικο δυνατό μετά όπου έκανα σκέψεις πως την έπιανα από τον λαιμό με αυτό το τσόκερ και την έφτυνα παντού . Παίζοντας δυνατά και εκεί ήρθε το τέλος αφήνοντας με να στραγγιξω μέσα στην μουναρα της . Ακολούθησε λίγο σοσιαλ , η κοπέλα ευγενέστατη και ομιλητική με ευχαρίστησε και έφυγε ! Θα ξανά τιμηθεί γιατί έχει ωραία σημετοχη ! Να περνάτε καλά μάγκες μου !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2025
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Morty love Jessica
Μέγας
52
Πόντοι:
4.821
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Johnny Red2, giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού