Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 317 10
Μπουρδέλα
331546
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Χτεσινή απογευματινή στάση ενδιάμεσα από δουλειά. Σαλονάρισε η μιλφάρα Μαρία, μελαχρινή 45άρα σοβιετική. Έχει μαύρο καρέ πιασμένο πίσω, έντονο μακιγιάζ κ κόκκινα βαμμένα χείλη, ελαφρώς σχιστά μάτια. Το ύψος της είναι γύρω στο 1,65, με λίγα πιασίματα, 1.5-2άρια βυζιά, φοράει ζαρτιέρες και ένα μαύρο κόκκινο σύνολο με το σήμα Police
Τις προάλλες που την είχα δει, μου φάνηκε πιο σοβαρή κ πιο νέα. Τώρα φαινόταν μιλφάρα πρόστυχη και γαμησιάρα
Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Είχα κάτι δολλάρια πάνω μου και ζήτησα να πληρώσω με αυτά
Αρνήθηκαν
Έδωσα κι εγώ ένα πλυμένο 20ρικο και μπήκα
Ήρθε η μιλφάρα με πολύ καύλα και κέφι. Άρχισα να τη γλωσσοφιλιάζω και να χουφτώνω - γλείφω τις βυζάρες της. Το απολάμβανε κι εγώ τη γύρισα ανάποδα κ άρχισα να βάζω το ορθό κατάρτι στη κωλοχαραμάδα της κ να κάνω παιχνίδι
Άνοιξε τα πόδια της και άρχισα ένα παιχνίδι με το μουνί της δίχως αύριο. Της άρεσε και αναστέναζε, ενώ έτρωγε σπέσιαλ περιποίηση με τα δάχτυλα
Ήρθα μπροστά στο κεφάλι της και της έδωσα το παπάρι στο στόμα. Το έγλειφε σχετικά ρηχά και χάιδευε τα μπαλάκια. Η φλογέρα της σχετικά μέτρια για μιλφάρα...
Την έστησα ιεραπόστολο, έβαλα κάλτσα και άρχισα τις καρφωτές νευρικές ψωλιές στη μουνάρα της
Τον έτρωγε όλο, αναστέναζε και μου έριχνε παθιάρικα φιλιά
Το μουνί της έχει πολύ μέτρια αίσθηση, πρέπει να έχει φάει πολύ καυλί...
Αλλαγή στα τέσσερα με πολύ δυνατούς ρυθμούς. Έριχνα κωλοσκάμπιλα στη κωλάθρα της και τη γαμούσα πολύ σκληρά. Της άρεσε και έδειχνε να συμμετέχει...Κάποια στιγμή καύλωσα πολύ και τη γαμούσα τρομερά γρήγορα, σα χαλασμένο σέικερ
Κουνιόταν κρεβάτι, κεφαλάρι κρεβατιού, κομοδίνα σαν διαολεμένα
Την έστησα πλάγια και την πήγαινα με τέρμα γκάζι στις στροφές
Πιάσιμο από τους ώμους και βαρβάτο σούβλισμα...
Έβγαλα κάλτσα κ της είπα να με φλογεριάσει. Μου ζήτησε να μην τη ψεκάσω καταπιόνα. Κάθησα με τα γόνατα στο κρεβάτι, έπιασα το κεφάλι της απαλά και άρχισα να το γαμάω
Άρχισα τότε να κερνάω ηδονικό κοκτέιλ τα βυζόμπαλα της
Στράγγιξα τις τελευταίες σταγόνες στα ρογίδια της
Σηκώθηκε, πλύθηκε, σκουπίστηκε, χαζολογήσαμε λίγο, φιλάκι και έφυγε.
Η τσατσά χτύπησε στο δεκάλεπτο
Συμπερασματικά, η Μαρία είναι μια σοβιετική μιλφάρα που της αρέσει το γαμήσι. Δείχνει να το απολαμβάνει κ όταν πέφτει ξεμούνιασμα δυνατό γουστάρει. Χάνει λίγο στη πίπα κ στο ανοιχτό μουνί. Εγώ θα ξαναπεράσω προσεχώς γιατί μου άρεσε η καλή διάθεση της...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Ήρθε η μιλφάρα με πολύ καύλα και κέφι. Άρχισα να τη γλωσσοφιλιάζω και να χουφτώνω - γλείφω τις βυζάρες της. Το απολάμβανε κι εγώ τη γύρισα ανάποδα κ άρχισα να βάζω το ορθό κατάρτι στη κωλοχαραμάδα της κ να κάνω παιχνίδι

Άνοιξε τα πόδια της και άρχισα ένα παιχνίδι με το μουνί της δίχως αύριο. Της άρεσε και αναστέναζε, ενώ έτρωγε σπέσιαλ περιποίηση με τα δάχτυλα

Την έστησα ιεραπόστολο, έβαλα κάλτσα και άρχισα τις καρφωτές νευρικές ψωλιές στη μουνάρα της

Αλλαγή στα τέσσερα με πολύ δυνατούς ρυθμούς. Έριχνα κωλοσκάμπιλα στη κωλάθρα της και τη γαμούσα πολύ σκληρά. Της άρεσε και έδειχνε να συμμετέχει...Κάποια στιγμή καύλωσα πολύ και τη γαμούσα τρομερά γρήγορα, σα χαλασμένο σέικερ

Την έστησα πλάγια και την πήγαινα με τέρμα γκάζι στις στροφές

Έβγαλα κάλτσα κ της είπα να με φλογεριάσει. Μου ζήτησε να μην τη ψεκάσω καταπιόνα. Κάθησα με τα γόνατα στο κρεβάτι, έπιασα το κεφάλι της απαλά και άρχισα να το γαμάω

Σηκώθηκε, πλύθηκε, σκουπίστηκε, χαζολογήσαμε λίγο, φιλάκι και έφυγε.
Η τσατσά χτύπησε στο δεκάλεπτο

Συμπερασματικά, η Μαρία είναι μια σοβιετική μιλφάρα που της αρέσει το γαμήσι. Δείχνει να το απολαμβάνει κ όταν πέφτει ξεμούνιασμα δυνατό γουστάρει. Χάνει λίγο στη πίπα κ στο ανοιχτό μουνί. Εγώ θα ξαναπεράσω προσεχώς γιατί μου άρεσε η καλή διάθεση της...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€