Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 83 10
Μπουρδέλα
130693
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μεταμεσονύχτια χτεσινή τσάρκα και πέρασμα κ από τη Μαραθώνος. Άνοδος στο οίκο και παρουσίαση της λατίνας Νάτη. Πρόκειται για μια μελαχρινή λατίνα, μαύρο καρέ προς το κοντό, πρόσωπο συμπαθητικό, που ποντικίζει λίγο
, μέσο ύψος, πολύ ωραίο κορμί λαμπάδα, μικρό βυζάκι, κώλος αγαλμάτινος, φορούσε άσπρα εσώρουχα με ζαρτιέρες και ασημένια πορνοπέδιλα με τακούνι. Είχε μαύρο μανικιούρ. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Έδωσα το μπλε και μπήκα.
Ήρθε η μουνίτσα στο δωμάτιο μόλις πρόλαβα κ έβγαλα τα ρούχα μου. Της έκανα κάποια αστεία και χαδάκια, να σπάσει ο πάγος. Χαμογελούσε γλυκά, αλλά είναι σχετικά συνεσταλμένη. Έπεσα πάνω στα μικρά βυζάκια της και τα έφαγα κανονικα
Ξάπλαρα στο κρεβάτι και ήρθε δίπλα μου. Καθάρισε το κατάρτι και το πήρε καταπιόνα. Η πίπα της πολύ μέτρια, απλά τον έβαζε-έβγαζε μονότονα. Είχε στηθεί ωραία με τη κωλάρα στο καθρέφτη και τη χούφτωνα
Της ζήτησα λίγο φλογέρα ακόμα, για να πετρώσω δυνατά 
Πέρασμα κάλτσας και της ζήτησα καβάλα. Καρφώθηκε πάνω στο κατάρτι και κουνιόταν ωραία και γλυκά στο ορθό παπάρι
Γράπωσα το κωλάρι της και άρχισα τις πρώτες συγυρισμένες πουτσιές. Τον έτρωγε ωραία και το μουνάκι της έχει καλή αίσθηση...
Αλλαγή στα τέσσερα με ορμή. Άρχισα να τη πηδάω τρανταχτά και η θέα ήταν φανταστική. Το φυσικό κωλί της στα τέσσερα με έκανε να σεληνιαστώ από καύλα
Άρχισα να της ρίχνω σούβλα με καρφωτές ψωλιές μέχρι τέρμα
Είχα χτυπήσει 100άρα στύση και είχα καρφώσει τέρμα το γκάζι
Χαστουκιές στο κωλί και πήδημα νυχτερινό και βαρβάτο...
Αλλαγή στα πλάγια, σήκωσα τα πόδια λίγο και άρχισα τις ψωλιές με ορμή
Τη πηδούσα γρήγορα και κουνιόντουσαν τα πόδια της με τα πορνοπέδιλα
Γαμήσι, κωλοχάστουκα και πέρα δώθε τα πεδιλα

Έβγαλα τη κάλτσα και της είπα να με φλογεριάσει. Ζήτησε να μη τη ψεκάσω
Έκανε φλογέρα και της ζήτησα να μουλιάσει κ μπάλες. Αρνήθηκε στην αρχή, αλλά το έκανε ωραία και ηδονικά
Άρχισα να κερνάω κοκτέιλ και έγινα, ως συνήθως, μουνί καπελο
Ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε και έφυγε.
Η βραδινή υπηρεσία (μελαχρινή, χοντρούλα) δεν ενόχλησε και γενικά είναι πολύ νορμάλ και ευγενέστατη. Υπόδειγμα υπηρεσίας (να τα λέμε κι αυτά).
Συμπερασματικά, η Νάτη είναι μια ομορφούλα λατίνα με ωραίο σώμα. Ο κώλος της είναι φανταστικός, χωρίς πλαστικές προσθήκες. Στη φλογέρα χάνει, αλλά στο γαμήσι τον τρώει δυνατά με αλλαγές στάσεων. Κάποια στιγμή την πήγα τέρμα σε ένταση, αλλά δεν με ξενέρωσε. Εγώ θα επιδιώξω τουλάχιστον μία επαναληπτική μαζί της...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Ήρθε η μουνίτσα στο δωμάτιο μόλις πρόλαβα κ έβγαλα τα ρούχα μου. Της έκανα κάποια αστεία και χαδάκια, να σπάσει ο πάγος. Χαμογελούσε γλυκά, αλλά είναι σχετικά συνεσταλμένη. Έπεσα πάνω στα μικρά βυζάκια της και τα έφαγα κανονικα

Ξάπλαρα στο κρεβάτι και ήρθε δίπλα μου. Καθάρισε το κατάρτι και το πήρε καταπιόνα. Η πίπα της πολύ μέτρια, απλά τον έβαζε-έβγαζε μονότονα. Είχε στηθεί ωραία με τη κωλάρα στο καθρέφτη και τη χούφτωνα

Πέρασμα κάλτσας και της ζήτησα καβάλα. Καρφώθηκε πάνω στο κατάρτι και κουνιόταν ωραία και γλυκά στο ορθό παπάρι

Αλλαγή στα τέσσερα με ορμή. Άρχισα να τη πηδάω τρανταχτά και η θέα ήταν φανταστική. Το φυσικό κωλί της στα τέσσερα με έκανε να σεληνιαστώ από καύλα

Αλλαγή στα πλάγια, σήκωσα τα πόδια λίγο και άρχισα τις ψωλιές με ορμή

Έβγαλα τη κάλτσα και της είπα να με φλογεριάσει. Ζήτησε να μη τη ψεκάσω

Ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε και έφυγε.
Η βραδινή υπηρεσία (μελαχρινή, χοντρούλα) δεν ενόχλησε και γενικά είναι πολύ νορμάλ και ευγενέστατη. Υπόδειγμα υπηρεσίας (να τα λέμε κι αυτά).
Συμπερασματικά, η Νάτη είναι μια ομορφούλα λατίνα με ωραίο σώμα. Ο κώλος της είναι φανταστικός, χωρίς πλαστικές προσθήκες. Στη φλογέρα χάνει, αλλά στο γαμήσι τον τρώει δυνατά με αλλαγές στάσεων. Κάποια στιγμή την πήγα τέρμα σε ένταση, αλλά δεν με ξενέρωσε. Εγώ θα επιδιώξω τουλάχιστον μία επαναληπτική μαζί της...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάτη
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2025
Αν η κοπελα εχει το σωμα..κι ειναι καλη στο κομματι του σεξ..σε στησιματα, συμμετοχη..ακομη κι αν λιγο το χανει σε προκατακτικα-πιπα..το σωζει, εξαλλου 20 ευρω δινεις εκει..απ τη πετιγραφη παντως νομιζω πως θα μου εκανε, δε ξερω ομως αν δουλευει και μες στη μερα..γιατι βραδια σπανιως εκανα καταδρομικες...ειδομεν..
H
Hase
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1