Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 136 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Όλοι σχεδόν έχετε πάρει την συγκεκριμένη κοπέλα . Δεν είμαι λάτρης της σοβιετικής ένωσης αλλά μισά και την έχω δει αρκετές φορες και με έχει ξενερώσει η εμφάνιση της (κοντή τετράγωνη με ένα κλασικό κεφτεδάκι για Κοτσιφάλι στα μαλλιά λες και πάει σε μάχη σε κλουβί ) με πιάσανε κάτι καύλες και ήθελα να γαμησω κάτι με ακαποτη πίπα και βυζιά ! Η Καρολίνα ευγενεστατη ,το κορμί της σκληρό και στα πλάγια στην λεκάνη της είχε 2 βαθουλώματα μεγάλα σαν να έλειπε κομμάτι . Προσπάθησα να το αγνωησω γιατί δεν το έδειχνε τόσο στο σαλόνι αλλά μισά που ήθελα λίγα πράγματα δεν την γύρισα και σε ντογκι. Πιπα πολύ βαθια με λίγα σαλακια ακολούθησε cow girl δίνοντας μου τις βυζάρες ,της αντέχει στην μάχη γερό σκαρί. Πολύ καλές οι υπηρεσίες της δεν βιάζεται ιδανική άμα θέλεις να ρίξεις έναν και να έχεις κάτι στάνταρ. Ευγενική και ομιλητική .Στα αρνητικά μηδέν περιποίηση του εαυτού της αβαφτα άκρα ,μαλλί πιασμένο κεφτέ , χωρις εσώρουχα και πορνοτακουνα . Τείνω προς το να μην ξαναπάω όχι γιατί δεν κάνει καλεσ υπηρεσίες αλλά για τους λόγους που γράφω πιο πάνω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Morty love Jessica
Σπουδαίος
41
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Johnny Red2, Pa Luki Luk και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2025
Όπως τα λές είναι, τους τελευταίους μήνες περνάω 1 φορά το 2μηνο απλά για την πίπα και να τα ρίχνω στις βυζάρες, που την τελευταία φορά όμως το έκανε με το ζόρι Λύπη
review reaction 1 Περπάτημα κάνει καλό
09 Ιουλίου, 2025
Toμες λιπαναρροφησης στους γλουτους.Δεν ειναι μικρη η Καρολινα υπ'οψην.Εχει χασει πολυ απο τοτε που εκοψε τα τελειωτικα στο στομα.
09 Ιουλίου, 2025
Αλήθεια έχει κόψει τα τελειωτικά?!? Έχω να τη πάρω ίσως από το 2022. Δεν με βολεύει το πρωί... Πρώτη φορά ίσως την πηδαγα το 2017... Αξιαγαμητη από τότε είχε τα σημάδια στον κωλο... Και τα έπαιρνε στο στόμα...
10 Ιουλίου, 2025
Μιά φορά την έχω πάρει πριν χρόνια, κι εγώ είχα σπαστεί με τα σημάδια της επέμβασης στον κώλο, αλλά φαίνεται άλλους δεν τους ενοχλούν
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4