Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 315 10
Μπουρδέλα
600722
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Βράδυ Σαββάτου...Βόλτα σε κοντινό πάρκο πλησίον των Λίντλ...Παιδιά να παίζουν μπάλα, μετανάστες ν ακούνε μουσική, μικρομέγαλα να παίζουν μπάσκετ...Η μαγική μυρωδιά μπάφων να ποτίζει τους αιθέρες και εγώ ως παθητικός καπνιστής να τρώω την άχαρη fitness σοκολάτα μου και να πίνω 500ml energy drink σαν άλλος Ορέστης Μακρής! Χαζεμα τρυγυρω και στοχευμένη επίσκεψη σε Ιβαννα! Ω ναι πρώτη μου φορά! Με ότι έχω διαβάσει από εσάς ότι είναι λίγο τρελή και ότι δίνει κωλο αν θέλει το φοβόμουν! Με βρήκε γυμνό καβλωμενο και ευδιάθετο αλλά μου κόπηκε η πολλή χαρά όταν είδε το πουλί μου και είπε big! Εκεί κατάλαβα πως ΔΕΝ θ αγαπήσει κωλο ο Πειραιάς απόψε! Το προσπάθησα με δεν με άφησε και απ' όσο είδα κιόλας δεν είδα την τρύπα της και τρέλα δουλεμενη, αλλά τώρα αυτά είναι της παρηγοριάς...Κατά τ άλλα...σε μένα ήρθε με φουλ μυαλό, καμιά ανισορροπία, πίπα πολύ καλή βαθια...μου ζήτησε παιχνίδια και δεν το αρνήθηκα, της άρεσε το σώμα μου...με καβάλησε όπου ξεσκιστηκε, να σκεφτείτε ότι εγώ δεν το κατέχω με τη στάση αυτή γούστα όπως το έκανε...Την έβαλα στα τέσσερα όπου της έσκισα τη μούνα...πολύ ωραία αίσθηση κατά εμέ καλό μουνι, βαθύ, έφτανα πάτο με την Ιβάννα να μη δυσανασχετεί καθόλου! Καλή συμμετοχή, τελείωσα Μ εκείνη στα τέσσερα, γύρισε είδε την Καποτά δύο κιλά σπέρμα, χαμογέλασε χαιρέτησε, έφυγε. Καλή εμπειρία, οκ έφαγα ήττα για το πρωκτικό αλλά τι να κάνω! Σίγουρα δεν τη λες κακή!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;