Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 83 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από φόλα στην Ιωαννίνων, έπρεπε να βρω κάτι να ρεφάρωΚουλ Τσάρκα σε αρκετά σπιτάκια με Elga και καταλήξαμε Μαραθώνος. Εδώ σαλονάρισε η Σοφία, μιλφ, καστανόξανθη, νταρντάνα, με πιασίματα, 2άρια μαστάρια και ωραίο πρόσωπο. Είχε πολύ ενέργεια και όρεξη στο σαλόνι. Σίγουρα την έχω πάρει στο παρελθόν πιο αδύνατη, αλλά το πορνομυαλό μου έχει κολλήσει να θυμηθεί που και πότεΧμμμ; Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα το μπλε τσιμπουκοπαράβολο και μπήκα.

Ήρθε η μιλφάρα με μια μαύρη ρόμπα και αμέσως πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλαΈρωτας Έγλειφα ωραία τις βυζάρες της και έπαιζα με τη μιλφομουνάρα τηςΚουλ

Κάθησα στο κρεβάτι μπροστά και της είπα να σκύψει και να προσκυνήσει το κατάρτι Ναι! Άρχισε μια μαεστρική φλογέρα με πολύ καλή χρήση της γλώσσαςΑγγελούδι Τον έγλειφε πολύ ωραία, σε όλο το μήκος και μου έριχνε ηδονικές ματιέςΕμμμμ Έκανε και ωραία περάσματα στις αρχιδάρες, που τις δρόσιζε με τη γλώσσα Χαμόγελο με γλώσσα Πολύ καλή τσιμπούκα...έκανε αρκετή ώρα...απορώ ακόμα πως δεν ψέκασαΠροσκύνημα

Έβαλα κάλτσα και της είπα να στηθεί στα τέσσερα να τον φάει.
Άρχισα να τη καρφώνω κ να ρίχνω κλασσικά μπάτσες στις μπουτοκωλάρες τηςΝαι! Τη πηδούσα δυνατά και τη κρατούσα απ' τους ώμουςΚατσικογάμης Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση κ το κωλί της δουλεμένο, αλλά δεν το δίνειΔάκρυ

Την έστησα μπροστά στον καθρέφτη κ πήγα από πίσω και τη κάρφωσα. Δυνατό όρθιο κάρφωμα με ιδρώτα και βυζοσκάμπιλα, παρέα με κωλοσφαλιάρες Γιούπιιι! Είχε στηθεί ωραία στον καθρέφτη η καριολάρα και τον έτρωγε όλον μέσαΚουλ

Τέλος, την έστησα στα πλάγια και άρχισα ένα δυνατό πιστόνιασμα, αφού έκλεισα πρώτα τα πόδια της. Τη κάρφωνα ωραία και η κωλάρα της έκανε δυνατά πλαφ πλαφ Ναι! Τον έτρωγε σκληρά και το γλεντούσε...

Έβγαλα τη κάλτσα και της είπα να με φλογεριάσει. Έκανε πάλι μια σούπερ τσιμπούκα κ κάρφωσε τη γλώσσα στα μπαλάκια κ έκανε παιχνίδι Έρωτας Άρχισα να κερνάω αβέρτα κοκτέιλ, λέγοντας ένα δυνατό και μακρόσυρτο ΑΑΑΑΑΝαι! Κλασσικά, έγινα χάλια και έτρεξα για πλύσιμο Κεφάλι σε τοίχο!

Ντύθηκε, ρίξαμε γλωσσόφιλα κ έφυγε.
Η υπηρεσία (μελαχρινή με κοντά μαλλιά, χοντρούλα) δεν
ενόχλησε καθόλου κ γενικά είναι πολύ εξυπηρετική.

Συμπερασματικά, η Σοφία είναι μια νταρντάνα μιλφάρα με πιασίματα και ωραίο πρόσωπο. Κάνει πολύ ωραία φλογέρα και γαμιέται δυνατά, χωρίς να χαμπαριάζει. Σίγουρα θα περάσω ξανά, πολύ σύντομα...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
193
Πόντοι:
35.948
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, boudog, στριπακιας13 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2025
Καλησπέρα .
Αν είναι εύκολο θα ήθελα το Ααααα να το ακούμε σε ηχητικό πολυμέσο!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
review reaction 2 Μήτσος Μπάμπολας
05 Ιουλίου, 2025
@tsontopoulos θα το έκανα άνετα μύστη μου, δεν έχω θέμα!!!
Απλά ξέρω μετά ότι θα πλακώσουν διάφοροι που δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ κ θα το κανιβαλίσουν...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2