Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 252 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συν-υπαστισταί...

Αυτό που θα σας γράψω είναι πέρα για πέρα αληθινό: ξύπνησα με πρωινή στύση! Απίστευτο λέω! Πριν προλάβω, βέβαια, να ευχαριστήσω τους Θεούς για το δώρο, την έχασα, αλλά δεν πειράζει. Το μήνυμα ήταν σαφές: έπρεπε να γαμήσω.

Μέσω κβαντομηχανικής τηλεμετέφερα το σώμα πρωί- πρωί έξω από το παραπάνω παράρτημα σπερματοαπόθεσης (στο αριστερά, εκεί που δουλεύει η Μικαέλα τα απογεύματα). Μπαίνω μέσα και με χαιρετά η καλοσυνάτη Ρους τσατσά που μέχρι πριν από 20 χρόνια δούλευε ακόμη ως συνοδός πολυτελείας για 10 λεπτά. Μου λέει "έχω μια καινούρια μόνο για πάρτη σου, αγόραρε"! Δεν πίστεψα ούτε το καινούρια ούτε το αγόραρε, αλλά περίμενα. Και βγήκε...:

Ξένια, +-30, ψηλή για γυναίκα, μαύρο μακρύ μαλλί, καυλωτική φάτσα με τσιμπουκοχειλάκια, βυζάκι μεγάλο όχι πεσμένο, πόδια πολύ όμορφα, κωλάρα. Είναι αυτή που αποκαλούμε "νταρντάνα". Έχει κάποια αδιάφορα ταττού, μυρίζει πανέμορφα και είναι πεντακάθαρη.

Βγαίνει έξω, με κοιτάζει, την κοιτάζω. Σαν Λέων σηκώνομαι να σφάξω το θήραμα, και ως δόντια είχα 2340 σέρβικα δηνάρια σε μπλε χρώμα που κατέθεσα στο ταμείο...

Μπαίνω μέσα, ετοιμάζομαι. Έρχεται η Μελαχρινή αντικόπη. Ξεκινάμε τα ψιλολοΐδια με εμένα να την χαϊδεύω ενώ εκείνη να έχει βάλει στο στοματάκι της το προστατευμένο με σελοφάν πουτσάκι.
Η στύση επιτέφχθη. Στο σεξ πάνω, υπήρξε πολύ δοτική και θερμή. Ωραίο στήσιμο σε όλες τις στάσεις. Γούσταρε πολύ, και στο μουνάκι υπήρχε υγρασία χωρίς ελαιόλαδο. Τσίμπησα και 2 3 φιλάκια.

Εναπόθεσα τον λευκό χρυσό βάρους 33 κιλών στο σακουλάκι, το οποίο πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού έχασε επιτόπου την αξία του. Είπαμε τα του μέλλοντος και 1 2 αστεία (μιλάει καλά ελληνικά, δεν ξέρω από πού είναι, δεν ρώτησα), και αποχωρήσαμε από το ιδρωμένο (λέμε τώρα) και αναστεναγμένο (λέμε τώρα) δωμάτιο.

Υ.Γ. ξαναλέω: είναι στο αριστερά σπίτι. Η τσατσά αλλά και η ίδια ανέφερε ότι θα καθίσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Αξίζει να περάσετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Patsouliño DeLa Vega
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, fanta zero, boudog και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2025
Στο 17α την πήρες οπωςσωστα αναφέρεις στην αρχή αλλά για κάποιο λόγο την ανέβασες στο 17β ,επίσης η τσατσά παπαριες σου είπε ότι είναι καινούργια η Ξένια,ολο έρχεται φεύγει και ξαναέρχεται
04 Ιουλίου, 2025
Δεν μπορώ να "δω" το 17α στον χάρτη, δεν το βρίσκω. Γιαυτό το έβαλα στο 17β και το διευκρίνησα.
04 Ιουλίου, 2025
Ούτε το 27α φαίνεται στον χάρτη. Πώς θα τα επιλέγω για κριτική ; από κινητό μπαίνω.
04 Ιουλίου, 2025
το γκουγκλάρεις πατσου
review reaction 1 Patsouliño DeLa Vega
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4