Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 44 10
Μπουρδέλα
82036
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επίσκεψη κατά της 12 μετά από ανακοίνωση των μελών για τον κρυφό θησαυρό του Μεταξουργείου που ακούει στο όνομα καμη, η περιγραφή, πολύ petite κ skinny (για όσους αρέσει ο συγκεκριμένος τυπος) μαυρα μαλια, μικρο βυζακι, κακή οδοντοστοιχια αλλά w/e. Στα του αγώνα, πάει να μου βάλει προφυλακτικο σε πεσμένο παπαρι κ σκίζετε, της λέω αγγλιστί change, φέρνει άλλο τον παίζω λίγο και το βάζω μόνος μου κ ξεκινάει μια ρηχή πιπα, βέβαια μόνο κ μόνο σκεπτόμενος να σκίζω αυτό το μικρό κωλαράκι η ανόρθωση έγινε σχεδόν άμεσα,της λέω doggy, δεν καταλαβαινε κ με ρωτάει culo; απαντάω ναι και στήνεται ξαπλωμένη στα πλάγια μπαίνω κ μου λέει σιγά, της παραβιαζα αργά την κωλοτρυπα ενώ εκείνη έκανε μορφασμους πόνου, προσπάθησα όσο μπορούσα να μην την πεθάνω αλλά δύσκολο, της ανοιγο το ένα πόδι στον ώμο μου και σαλιωνω δάχτυλο κ ξεκινάω να χαϊδεύω την κλειτορίδα της χωρίς να με σταματήσει αλλά χωρίς κάποια εκφραση κ μετά από λίγο της βάζω ένα δάχτυλο στο μουνι ενώ την γαμαγα από κωλο, τέλος την γυρνάω όπως την γαμαγα σε ιεραποστολικο και ανεβάζω στροφές να τελειώσω. Τελειώνω κ βγάζω λίγη Μπρέντα. Γλείψιματα φιλιά κλπ τα απέφυγα οπότε δεν ξέρω αν κάνει. Σε ερώτηση στην τσατσά δουλεύει από της 6-7 μέχρι το πρωί( δεν διευκρίνισα πόσο πρωί) . Άνετα ξαναεπισκεπτομουν για πολλά ακόμα ξεκωλιασματα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κάμη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2025
μπραβο τυπε ! χαιρομαι που επιβεβαίωσες οσα εγραψα και εγω στην κριτικη μου ! η μικρη θα κανει μεγαλη καριέρα.

DmtrsxXx
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1