Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 89 10
Μπουρδέλα
246112
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Φίλοι συναγωνιστές καλησπέρα. Μετά από αποχή από το άθλημα για αρκετές μέρες, λογω μίνι διακοπών και υποχρεώσεων, οι καυλες βαρεσαν κόκκινο. Αν και χθες επισκέφτηκα το αγαπημένο μου στέκι στην Δάφνη, οι ανησυχίες συνεχίστηκαν και σήμερα. Μη έχοντας πολύ χρόνο στην διάθεσή μου αποφάσισα να περάσω από Αγκύρας, όπου είδα ότι δούλευε η Αλισα, που είχα συνευρεθεί μια φορά στην Χωματιανου. Η κοπέλα κατ' εμε έχει ένα συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό αλλά ωραίο βυζακι και πεταχτο ωραίο κωλαράκι. Εντυπωσιακή πάνω στα πορνοτάκουνα αλλά όταν τα βγάλει την χάνεις λίγο από μπροστά σου. Στα του αγώνα, ξεκίνησε με ακαποτη πολύ ωραία πίπα, αλλά δεν τον έπαιρνε πολύ βαθιά. Στην συνέχεια την εγλειψα λίγο κι εγώ, όπου έδειχνε να το απολαμβάνει. Στάσεις παιχτηκαν τρεις. Ιεραποστολικό, στα τέσσερα με θέα το υπέροχο κωλαράκι της και από πάνω, όπου ευχαριστηθηκα να χουφτωνω βυζάκια και κωλαράκι. Είχε καλη συμμετοχή σε όλες με ελαφρους αναστεναγμους. Τελείωσα στα βυζάκια της, βάζοντας ταυτόχρονα δαχτυλάκι στο μουνάκι της. Συνοψίζοντας, όπως γράφω και στον τίτλο, ωραίο καυλάκι αλλά λίγο διεκπαιρεωτικη. Δεν θα σε αφήσει όμως παραπονουμενο, είναι πρόθυμη να σε ικανοποιήσει και γενικά δεν θα κλάψεις το 20αρικο. Κλείνοντας, για όποιον ενδιαφέρεται, όταν της είπα ότι είχαμε βρεθεί παλιότερα στη Χωματιανου, μου είπε ότι προσεχώς θα πάει πάλι εκεί για δύο εβδομάδες επειδή κάποια θα πάρει άδεια. Αυτά τα ολίγα από μένα. Καλό βράδυ και καλά να περνάτε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2025
Την εχω παρει στην Χωματιανου...αν βρεις το κουμπι της και εισαι καθαρος θα σε στραγγιξει ολον οπως εμενα.....αντεχει δυνατο γαμησι...

Διαγραμμένο μέλος 229200
03 Ιουλίου, 2025
Kαποτε στο studio κροκεων..μου φανηκε παντελως αδιαφορη τοτε..τωρα βεβαια μπορει και να χει αλλαξει..
H
Hase
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2