Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 76 10
Μπουρδέλα
100827
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Κυριακή απόγευμα και τσάρκα στο Μεταξουργείο παρέα με τον μύστη @Elganador. Σε αυτό τον οίκο, δεύτερη πόρτα δεξιά, δούλευε η Χριστίνα. Πρόκειται για μια αδύνατη μιλφ, ξανθιά με καρέ πιασμένο κότσο, 1.5 άρι πεσμένο βυζί, όμορφη για τα δεδομένα του Μεταξουργείου. Έχει ξαναδουλέψει εδώ στον οίκο τέρμα ευθεία, καθώς κ στο Λεωνίδου 28, που την είχα πάρει τελευταία φορά. Πρόγραμμα νορμάλ στο 10ρικο. Πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε το μιλφάκι κ απευθείας έπεσα πάνω της. Άρχισα να τη χουφτώνω κ να την αγκαλιάζω. Έσπασε ο πάγος κι άρχισε τις χαρές και τα γελάκια
, με θυμήθηκε 
Ξάπλωσα στο κρεβάτι, έβαλε κάλτσα στο κατάρτι και το χλαπάκιασε. Η φλογέρα της μέσης ηδονικότητας, αλλά πολύ χαλαρωτική. Το ρουφούσε όμορφα
Της είπα να με καβαλήσει κ το έκανε πρόθυμα. Έπιασα τα αδύνατα κωλομέρια της κι άρχισα να ρίχνω σταθερές κ γρήγορες ψωλιές στη μήτρα της
Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση, είναι σχετικά ανοιχτό...
Αλλαγή στα τέσσερα, εφάρμοσα το κατάρτι στη μούνα της κ άρχισα τα σκληρά σουβλίσματα
Τη πηδούσα μανιασμένα κ αυτή αναστέναζε δυνατά
Τη πήγαινα κομπρεσέρ κ φυσικά δεν λείπανε τα κωλοχάστουκα 
Την έστησα πλάγια κ έψαξα λίγο το ρυθμό μου. Αφού τον βρήκα, βουρ για δυνατό πιστόνιασμα κ σκαμπίλια στο κωλί της
Γρήγοροι ρυθμοί κ πλαφ πλαφ
Της είπα να με φλογεριάσει κ το έκανε. Της ζήτησα να μου μουλιάσει τις αρχιδάρες, αλλά μου τράβηξε το χέρι
Με φλογέριαζε ρυθμικά κ άρχισα να κερνάω κοκτέιλ στη τσιμπούκα, δυστυχώς εντός καπότας...
Ντύθηκε, μιλήσαμε λίγο σε καλό κλίμα κι έφυγε.
Η υπηρεσία φώναξε στο δεκάλεπτο
Συμπερασματικά, η Χριστίνα είναι ένα τίμιο μιλφάκι για το Μετάξι. Όσες φορές την έχω πάρει, δεν τα 'χω κλάψει τα λεφτά. Τον τρώει δυνατά, καρφωτά, με εναλλαγές στάσεων και χωρίς τάσεις ξεπέτας. Βέβαια, δεν ξεφεύγει απ' το νορμάλ πρόγραμμα.
Σε επόμενη τσάρκα, θα την έχω στα υπόψιν...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ήρθε το μιλφάκι κ απευθείας έπεσα πάνω της. Άρχισα να τη χουφτώνω κ να την αγκαλιάζω. Έσπασε ο πάγος κι άρχισε τις χαρές και τα γελάκια

Ξάπλωσα στο κρεβάτι, έβαλε κάλτσα στο κατάρτι και το χλαπάκιασε. Η φλογέρα της μέσης ηδονικότητας, αλλά πολύ χαλαρωτική. Το ρουφούσε όμορφα

Της είπα να με καβαλήσει κ το έκανε πρόθυμα. Έπιασα τα αδύνατα κωλομέρια της κι άρχισα να ρίχνω σταθερές κ γρήγορες ψωλιές στη μήτρα της

Αλλαγή στα τέσσερα, εφάρμοσα το κατάρτι στη μούνα της κ άρχισα τα σκληρά σουβλίσματα

Την έστησα πλάγια κ έψαξα λίγο το ρυθμό μου. Αφού τον βρήκα, βουρ για δυνατό πιστόνιασμα κ σκαμπίλια στο κωλί της

Της είπα να με φλογεριάσει κ το έκανε. Της ζήτησα να μου μουλιάσει τις αρχιδάρες, αλλά μου τράβηξε το χέρι

Ντύθηκε, μιλήσαμε λίγο σε καλό κλίμα κι έφυγε.
Η υπηρεσία φώναξε στο δεκάλεπτο

Συμπερασματικά, η Χριστίνα είναι ένα τίμιο μιλφάκι για το Μετάξι. Όσες φορές την έχω πάρει, δεν τα 'χω κλάψει τα λεφτά. Τον τρώει δυνατά, καρφωτά, με εναλλαγές στάσεων και χωρίς τάσεις ξεπέτας. Βέβαια, δεν ξεφεύγει απ' το νορμάλ πρόγραμμα.
Σε επόμενη τσάρκα, θα την έχω στα υπόψιν...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια