Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 115 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πάντα ο οικος για κάποιο λόγο είχε εκφυλα ξανθά μουνάκια του τύπου που βλέπεις στις ταινίες να κάνουν auto stop σε νταλίκες για πίπα.Ο οίκος παλιος και βρώμικος όπου τριζανε όλα ,μόνο το σαπούνι τους μύριζε ωραία . Διάλεξα την Σόνια όπου έχει σκυλε φάτσα μάλλον φορούσε περούκα διάσπαρτα τατού 1,5 βυζι ελαφρός πεσμένο κωλο αλλά σφιχτά όλα περίπου 35 ετών στο 1,70 δηλώνοντας Βουλγαρα αλλά μάλλον αλμπανα πρέπει να ήταν γιατί της μίλησα βουλγαρικα και έκανε πως καταλαβαίνει με αυτό το χαζό χαμόγελο που παίρνεις . Δεν περίμενα και πολλά μια που πήγα απλά να κάνω μια εξαέρωση. Πίπα μέτρια όπου μου είχε φέρει τον κωλο της δίπλα στο πρόσωπο μου. Στα του αγώνα της ζήτησα να έρθει από πάνω μου όπου το έκανε μετά χαράς οπου κοπανιονταν με μανία αποφεύγοντας τόσο κοντινές επαφές. Της ζήτησα ιεραποστολικό να τελειώσω και μου λέει πάμε 4 όπου ψιλοξενερωσα και την πιστονιασα λίγο με αυτή να βγάζει βογκιτα που για το εφέ μου άρεσαν . Καλή συνεδρία θα έλεγα απλά όχι κάτι που θα σας μείνει. Αν την ξανά έπαιρνα θα ήταν μόνο για καμία παρτουζα με αλλά παρόμοια εκφυλα που έχει ο οίκος ! Να περνάτε καλά ρε μορτες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι