Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 136 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Απογευματινή τσάρκα κ άνοδος στον όροφο. Η υπηρεσία παρουσίασε τρεις κοπέλες, μια εκ των οποίων η καινούρια Εύα. Πρόκειται για μια μελαχρινή 30αρα, μέτριας ομορφιάς πρόσωπο, 2άρια βυζιά κ σώμα με ελαφρά πιασίματα. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο. Πλήρωσα και μπήκα.

Ίσα που πρόλαβα να ξεντυθώ και έσκασε μύτη. Όρθιοι μπροστά στον καναπέ πιάσαμε αμέσως τα ρομαντικά γλωσσόφιλα Έρωτας Έγλειφε το λαιμό κ τις θηλές μου κ ξανά γλωσσόφιλα...

Κάθησε στον καναπέ κι εγώ όρθιος μπροστά της έδωσα το κατάρτι στο στόμα. Τον έγλειφε ωραία κ της πίεζα το κεφάλι να το χωνέψει όλοΕμμμμ Έβηχε κ γούρλωνε τα μάτιαΚουλ και τον ξανάπερνε πάλιΠροσκύνημα

Έβαλα κάλτσα κ την έστησα όρθια πάνω στο μπράτσο του καναπέ. Τη πηδούσα δυνατά κ της έριχνα δυνατές κωλόμπατσεςΝαι! Άρχισα δυνατό όργωμα κ τραβούσα πίσω τα μαλλιά τηςΚατσικογάμηςΤο μουνί της έχει μέτρια αίσθηση.

Την κατέβασα απ' τον καναπέ κ άρχισα να τη πηγαίνω βόλτα το δωμάτιο γαμώντας την κ σφαλιαρίζοντας τη κωλάθρα της Προσκύνημα Πήγαμε καθρέφτη, νιπτήρα, πόρτα και καταλήξαμε κρεβάτι. Σε όλη τη διαδρομή τον έτρωγεΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Ανεβήκαμε στο κρεβάτι κ συνέχισα ένα διαολεμένο πισωκολλητό. Τη πηδούσα δυνατά κ είχαν πάρει τα στρώματα φωτιάΝαι!

Αλλαγή στα πλάγια με δυνατές κ ωραίες πουτσιές...Ταυτόχρονα έριχνα κωλοσκάμπιλα κ βυζοσκάμπιλα Ναι!

Τέλος την έβαλα να με καβαλίσει κ ενώ τη κοπανούσα, πέφτανε γλωσσόφιλα κ απαξιωτικά βυζοσκάμπιλα Ναι!

Της έδωσα το κατάρτι στο σώμα κ στη συνέχεια σφήνωσα το κεφάλι της στις αρχιδάρες Κουλ Άρχισα λοιπόν να κερνάω αβέρτα κοκτέιλ πάνω μου κ λίγο στη μούρη τηςΠλατύ χαμόγελο

Σκουπίστηκε, ντύθηκε, γλωσσόφιλο κι έφυγε...
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε, παρότι υπερβήκαμε το χρόνο.

Συμπερασματικά, η Εύα είναι μια κοπέλα καθημερινής εμφάνισης με πολύ καλές υπηρεσίες. Τον τρώει δυνατά, βγάζει γούστα, έχει διάθεση κ ακολουθεί τον παρτενέρ. Θα ξανατιμηθεί σίγουρα...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;