Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 136 10
Μπουρδέλα
244369
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Απογευματινή τσάρκα κ άνοδος στον όροφο. Η υπηρεσία παρουσίασε τρεις κοπέλες, μια εκ των οποίων η καινούρια Εύα. Πρόκειται για μια μελαχρινή 30αρα, μέτριας ομορφιάς πρόσωπο, 2άρια βυζιά κ σώμα με ελαφρά πιασίματα. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο. Πλήρωσα και μπήκα.
Ίσα που πρόλαβα να ξεντυθώ και έσκασε μύτη. Όρθιοι μπροστά στον καναπέ πιάσαμε αμέσως τα ρομαντικά γλωσσόφιλα
Έγλειφε το λαιμό κ τις θηλές μου κ ξανά γλωσσόφιλα...
Κάθησε στον καναπέ κι εγώ όρθιος μπροστά της έδωσα το κατάρτι στο στόμα. Τον έγλειφε ωραία κ της πίεζα το κεφάλι να το χωνέψει όλο
Έβηχε κ γούρλωνε τα μάτια
και τον ξανάπερνε πάλι
Έβαλα κάλτσα κ την έστησα όρθια πάνω στο μπράτσο του καναπέ. Τη πηδούσα δυνατά κ της έριχνα δυνατές κωλόμπατσες
Άρχισα δυνατό όργωμα κ τραβούσα πίσω τα μαλλιά της
Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση.
Την κατέβασα απ' τον καναπέ κ άρχισα να τη πηγαίνω βόλτα το δωμάτιο γαμώντας την κ σφαλιαρίζοντας τη κωλάθρα της
Πήγαμε καθρέφτη, νιπτήρα, πόρτα και καταλήξαμε κρεβάτι. Σε όλη τη διαδρομή τον έτρωγε

Ανεβήκαμε στο κρεβάτι κ συνέχισα ένα διαολεμένο πισωκολλητό. Τη πηδούσα δυνατά κ είχαν πάρει τα στρώματα φωτιά
Αλλαγή στα πλάγια με δυνατές κ ωραίες πουτσιές...Ταυτόχρονα έριχνα κωλοσκάμπιλα κ βυζοσκάμπιλα
Τέλος την έβαλα να με καβαλίσει κ ενώ τη κοπανούσα, πέφτανε γλωσσόφιλα κ απαξιωτικά βυζοσκάμπιλα
Της έδωσα το κατάρτι στο σώμα κ στη συνέχεια σφήνωσα το κεφάλι της στις αρχιδάρες
Άρχισα λοιπόν να κερνάω αβέρτα κοκτέιλ πάνω μου κ λίγο στη μούρη της
Σκουπίστηκε, ντύθηκε, γλωσσόφιλο κι έφυγε...
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε, παρότι υπερβήκαμε το χρόνο.
Συμπερασματικά, η Εύα είναι μια κοπέλα καθημερινής εμφάνισης με πολύ καλές υπηρεσίες. Τον τρώει δυνατά, βγάζει γούστα, έχει διάθεση κ ακολουθεί τον παρτενέρ. Θα ξανατιμηθεί σίγουρα...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ίσα που πρόλαβα να ξεντυθώ και έσκασε μύτη. Όρθιοι μπροστά στον καναπέ πιάσαμε αμέσως τα ρομαντικά γλωσσόφιλα

Κάθησε στον καναπέ κι εγώ όρθιος μπροστά της έδωσα το κατάρτι στο στόμα. Τον έγλειφε ωραία κ της πίεζα το κεφάλι να το χωνέψει όλο

Έβαλα κάλτσα κ την έστησα όρθια πάνω στο μπράτσο του καναπέ. Τη πηδούσα δυνατά κ της έριχνα δυνατές κωλόμπατσες

Την κατέβασα απ' τον καναπέ κ άρχισα να τη πηγαίνω βόλτα το δωμάτιο γαμώντας την κ σφαλιαρίζοντας τη κωλάθρα της

Ανεβήκαμε στο κρεβάτι κ συνέχισα ένα διαολεμένο πισωκολλητό. Τη πηδούσα δυνατά κ είχαν πάρει τα στρώματα φωτιά

Αλλαγή στα πλάγια με δυνατές κ ωραίες πουτσιές...Ταυτόχρονα έριχνα κωλοσκάμπιλα κ βυζοσκάμπιλα

Τέλος την έβαλα να με καβαλίσει κ ενώ τη κοπανούσα, πέφτανε γλωσσόφιλα κ απαξιωτικά βυζοσκάμπιλα

Της έδωσα το κατάρτι στο σώμα κ στη συνέχεια σφήνωσα το κεφάλι της στις αρχιδάρες

Σκουπίστηκε, ντύθηκε, γλωσσόφιλο κι έφυγε...
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε, παρότι υπερβήκαμε το χρόνο.
Συμπερασματικά, η Εύα είναι μια κοπέλα καθημερινής εμφάνισης με πολύ καλές υπηρεσίες. Τον τρώει δυνατά, βγάζει γούστα, έχει διάθεση κ ακολουθεί τον παρτενέρ. Θα ξανατιμηθεί σίγουρα...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€