Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 58 10
Μπουρδέλα
120868
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική (δηλαδή σωστότατη...
)
Η κοπέλα γνωστή, σκούρη πάστα σοκολατίνα υγείας Γκανέζικης προελεύσεως

(σύντομη περιγραφή για όσους δεν την ξέρουν - όσοι ξέρετε, skip) Η Μπέκυ είναι σκούρη μαυρούλα φυσιολογικού αναστήματος (κάπου 1,65 πάνω κάτω) με βυζιά στητά 2-3 νούμερο, γεμίζουν τις παλάμες σου μ' ένα πολύ ωραίο, σφιχτό, ποιοτικό κρέας, και με εύκολα διεγειρόμενες ρόγες.. Δηλώνει 22 (χωρίς τα καλοκαίρια..
), και το κορμί της είναι κανονικό. Δεν είναι ούτε αδύνατη, ούτε γεματούλα, και φυσικά με τίποτα χοντρή. Το κωλαράκι της είναι φυσιολογικό και πολύ σκληρό..
Κι έχει ελαφριά κοιλίτσα (επίσης σφιχτή, οπότε δε σε χαλάει). Φατσικά δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά είναι γλυκούλα 
Κατέβασμα στον κάτω του μετρίου οίκο λοιπόν, ένα απόγευμα που ένα πουλάκι μου είπε ότι θα δουλέψει εκεί τη συγκεκριμένη μέρα..
Με είδε καθιστό στον βουλιαγμένο καναπέ η Μπέκυ μετά από κάνα μήνα απουσιών της, και ήρθε κατευθείαν στα μούτρα μου..
Καθιστός την αγκάλιασα (στον κώλο δηλαδή
) και χάιδευα και θώπευα το κωλί και τα μπούτια της.. Η κοπελίτσα ήταν όλο χαμόγελα, και φυσικά έκοψα εισιτήριο και κατευθύνθηκα προς τα ενδότερα...
Το δωμάτιο ήταν όμοιο με το σαλόνι, και δεν άρεσε ούτε στη δεσποινίδα..
Εν ολίγοις, υποάθλιο δωμάτιο, με άθλιο κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι, κι έναν μεταλλικό καθρέφτη κρεμασμένο ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να έχει κεφαλάρι!
δηλαδή ξαπλώνεις να σε καβαλήσει, και πρέπει να προσέχεις μη ρίξεις αυτή τη μαλακία ή σπάσεις κάνα κεφάλι.. 
Anyway.. Με λίγο social, φιλιά, και χάδια, πέρασμα ελαστικού, και ξεκίνησε ένα νορμάλ προς καλό τρομπόνι..
Το μαραφέτι τσίτωνε και της ζητούσε να το πάρει όλο..
Μου έκανε κάμποσα λεπτά κλαρίνο, το ευχαριστήθηκα, και στη συνέχεια με καβάλησε όπως της είπα, μέχρι να με τελειώσει..
Η κοπέλα όταν καυλώσει (όχι πάντα, και όχι με όλους, όπως μου είπε) σε πάει τρένο, είναι άγριο θηλυκό στην καβάλα κι ας μη της φαίνεται..
Μετά από λίγα λεπτά καβάλας τη γράπωσα απ' την κωλούμπα της και γαμιώμασταν για τα καλά
Και σταθερά κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος

Μετά σειρά είχε λίγη κουβέντα που ήθελε να μου κάνει, για προσωπικά της, αλλά και για το κυριότερο.. Ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσει..

Ωστόσο όπως μου θύμισε ένας πορνοφίλος πρόσφατα, έχω μάθει χρόνια τώρα...
"μην πιστεύεις πούστη λόγια,
και π******ς μοιρολόγια"...
Οπότε θα το δούμε αυτό στην πορεία, και σε βόλτες!
Να γαμάτε κατευθείαν ό,τι σας κάνει κλικ, και να γαμάτε αβέρτα αυτές που κάνετε στανταράκια, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποια θα είναι η τελευταία φορά!
Η κοπέλα γνωστή, σκούρη πάστα σοκολατίνα υγείας Γκανέζικης προελεύσεως

(σύντομη περιγραφή για όσους δεν την ξέρουν - όσοι ξέρετε, skip) Η Μπέκυ είναι σκούρη μαυρούλα φυσιολογικού αναστήματος (κάπου 1,65 πάνω κάτω) με βυζιά στητά 2-3 νούμερο, γεμίζουν τις παλάμες σου μ' ένα πολύ ωραίο, σφιχτό, ποιοτικό κρέας, και με εύκολα διεγειρόμενες ρόγες.. Δηλώνει 22 (χωρίς τα καλοκαίρια..

), και το κορμί της είναι κανονικό. Δεν είναι ούτε αδύνατη, ούτε γεματούλα, και φυσικά με τίποτα χοντρή. Το κωλαράκι της είναι φυσιολογικό και πολύ σκληρό..
Κι έχει ελαφριά κοιλίτσα (επίσης σφιχτή, οπότε δε σε χαλάει). Φατσικά δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά είναι γλυκούλα 
Κατέβασμα στον κάτω του μετρίου οίκο λοιπόν, ένα απόγευμα που ένα πουλάκι μου είπε ότι θα δουλέψει εκεί τη συγκεκριμένη μέρα..
Με είδε καθιστό στον βουλιαγμένο καναπέ η Μπέκυ μετά από κάνα μήνα απουσιών της, και ήρθε κατευθείαν στα μούτρα μου..

Καθιστός την αγκάλιασα (στον κώλο δηλαδή

) και χάιδευα και θώπευα το κωλί και τα μπούτια της.. Η κοπελίτσα ήταν όλο χαμόγελα, και φυσικά έκοψα εισιτήριο και κατευθύνθηκα προς τα ενδότερα...Το δωμάτιο ήταν όμοιο με το σαλόνι, και δεν άρεσε ούτε στη δεσποινίδα..

Εν ολίγοις, υποάθλιο δωμάτιο, με άθλιο κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι, κι έναν μεταλλικό καθρέφτη κρεμασμένο ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να έχει κεφαλάρι!
δηλαδή ξαπλώνεις να σε καβαλήσει, και πρέπει να προσέχεις μη ρίξεις αυτή τη μαλακία ή σπάσεις κάνα κεφάλι.. 
Anyway.. Με λίγο social, φιλιά, και χάδια, πέρασμα ελαστικού, και ξεκίνησε ένα νορμάλ προς καλό τρομπόνι..

Το μαραφέτι τσίτωνε και της ζητούσε να το πάρει όλο..

Μου έκανε κάμποσα λεπτά κλαρίνο, το ευχαριστήθηκα, και στη συνέχεια με καβάλησε όπως της είπα, μέχρι να με τελειώσει..
Η κοπέλα όταν καυλώσει (όχι πάντα, και όχι με όλους, όπως μου είπε) σε πάει τρένο, είναι άγριο θηλυκό στην καβάλα κι ας μη της φαίνεται..
Μετά από λίγα λεπτά καβάλας τη γράπωσα απ' την κωλούμπα της και γαμιώμασταν για τα καλά

Και σταθερά κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος

Μετά σειρά είχε λίγη κουβέντα που ήθελε να μου κάνει, για προσωπικά της, αλλά και για το κυριότερο.. Ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσει..

Ωστόσο όπως μου θύμισε ένας πορνοφίλος πρόσφατα, έχω μάθει χρόνια τώρα...
"μην πιστεύεις πούστη λόγια,
και π******ς μοιρολόγια"...

Οπότε θα το δούμε αυτό στην πορεία, και σε βόλτες!

Να γαμάτε κατευθείαν ό,τι σας κάνει κλικ, και να γαμάτε αβέρτα αυτές που κάνετε στανταράκια, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποια θα είναι η τελευταία φορά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέκυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2025
την είδα ενημέρωση σε άλλον οίκο, Φ65 όροφο πρώτη βάρδια, για τσεκαρε.
O
Outis2024
21 Ιουνίου, 2025
Πουτσοστόχαστο πόνημα ! Εύγε !
tsontopoulos
21 Ιουνίου, 2025
Καλή τσόκο η Μπέκυ. Εγώ πάντως την είδα στον όροφο τού 65 την Πέμπτη 2η βάρδια άρα επιβεβαιώνεται (για τώρα) αυτό με τα μοιρολόγια.
giorgiodelafuentes2
15 Δεκεμβρίου, 2025
Συνηθως δε σταματουν ποτε αυτες, ελαχιστες περιπτωσεις μετρημενες
H
Hase
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4