Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 165 10
Μπουρδέλα
235128
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Εχω ξαναγραψει για αυτή τη μιλφαρα την Ελένη που σε ξεζουμιζει εντελώς. Εχει γινει πλέον το νουμερο ενα στανταρακι μου!!!
Πιο στοργική τανα απο αυτήν δεν εχω ξαναδεί ρε μύστες μου!!!! Ούτε με γκόμενές δεν έχω ζήσει αυτό το πράγμα.
Εκτός απο επαγγελματίας πρέπει να γουστάρει να γαμιεται, δεν εξηγείται αλλιώς!!!!
Οι υπηρεσιες γνωστές πάνω κάτω, γλείψιμο απο τον λαιμό μεχρι κάτω που σε κανει να θες να χυσεις πριν την γαμησεις, ακα τελειωτικό στο στόμα αν επιλέξεις, δεκτικη σε καθε σταση. Τωρα εβαλε και στο ρεπερτόριο της ηχητικά σλουρπ, σλουρπ στο τσιμπουκι λες και γλείφει παγωτο!!!!
Δυστυχως δουλεύει μόνη της οπότε παω, δεν έχω πετυχει να είναι με Βερόνικα μαζί να κάνουμε τριο. Μόνο αυτό λείπει απο την συλλογή μου!!!!
Καλα γαμησια σε ολους!!!!!
Πιο στοργική τανα απο αυτήν δεν εχω ξαναδεί ρε μύστες μου!!!! Ούτε με γκόμενές δεν έχω ζήσει αυτό το πράγμα.
Εκτός απο επαγγελματίας πρέπει να γουστάρει να γαμιεται, δεν εξηγείται αλλιώς!!!!
Οι υπηρεσιες γνωστές πάνω κάτω, γλείψιμο απο τον λαιμό μεχρι κάτω που σε κανει να θες να χυσεις πριν την γαμησεις, ακα τελειωτικό στο στόμα αν επιλέξεις, δεκτικη σε καθε σταση. Τωρα εβαλε και στο ρεπερτόριο της ηχητικά σλουρπ, σλουρπ στο τσιμπουκι λες και γλείφει παγωτο!!!!

Δυστυχως δουλεύει μόνη της οπότε παω, δεν έχω πετυχει να είναι με Βερόνικα μαζί να κάνουμε τριο. Μόνο αυτό λείπει απο την συλλογή μου!!!!

Καλα γαμησια σε ολους!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2025
Νομίζω ήταν Ρωσία, πρέπει να έχει γυρίσει.και οι δυο όλα τα λεφτά!
A
aoratos33_2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1