Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 204 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ψάχνοντας για ένα καινούργιο δίδυμο που δεν έχω ξαναπάει κατέληξα εδώ που δούλευαν Αναστασία και Όλγα.
Η Αναστασία ήταν στο δωμάτιο αλλά αφού την ήξερα πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο και μετά από κάνα δεκάλεπτο ήρθαν τα κορίτσια.
Η Αναστασία λέει μπαίνοντας, ήρθαν οι καυλιάρες που θέλουν γαμήσι. Γι αυτόν το λόγο ήρθα κι εγώ της λέω.
Γδυθηκαν και ήρθαν πάνω μου ξεκινώντας να με φιλούν στο σώμα.
Η Αναστασία κόλλησε πάνω μου λέγοντας μου πόσο όμορφα μυρίζω πάντα ενώ η Όλγα με καθάρισε με μωρομάντηλο κι έπιασε κατευθείαν δουλειά.
Τον ρούφηξε καλά και στην συνέχεια ήρθε και η σειρά της Αναστασίας στα πνευστά που έλεγε συνεχώς δεν χορταίνω πούτσα, την θέλω δική μου, δεν την δίνω στην Όλγα.
Γενικώς η συμμετοχή της Αναστασίας είναι πιο καλή και προσπαθεί να σε φτιάξει λέγοντας διάφορα ενώ η Όλγα αν και χαμογελαστή και με περισσότερες καμπύλες είναι πιο υποτονική και κάνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Στο σεξ πήρα πρώτα την Αναστασία σε ανάποδο cow girl ενώ έγλειφα τα βυζιά της Όλγας και δίνοντας μπατσακια και στα δύο κωλαράκια.
Μετά ήρθε η σειρά της Όλγας για πισωκολλητό ενώ η Αναστασία μου ξαναφερε τα βυζιά της για γλείψιμο.
Αφού της τον έχωσα βαθιά και με αρκετή ένταση έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα την Αναστασία στο στόμα που τα στράγγιξε όλα.
Στην συνέχεια τους άφησα χώρο να φρεσκαριστουν και να ντυθούν γιατί το δωμάτιο, αυτό δίπλα στο κουζινάκι με το ζόρι χωράει το κρεβάτι. Ντύθηκαν με χαιρέτησαν, η Αναστασία και με πεταχτό φιλάκι και έφυγαν . Καλά πέρασα, δεν μπορώ να πω αν και έχω περάσει και καλύτερα.
Δεν είναι το σούπερ δίδυμο, η Όλγα γενικά είναι μαγκωμενη αλλά σίγουρα θα περάσετε καλά αν δεν έχετε υπερβολικές απαιτήσεις.
Καλό καλοκαίρι ???

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Όλγα
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;