Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 179 10
Μπουρδέλα
305089
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βραδάκι Πέμπτης κ γρήγορη στάση εδώ πριν επιστρέψω σε δουλειά. Η υπηρεσία παρουσίασε τη Βίκυ, ξανθιά μιλφάρα 45άρα με ανταύγειες, σοβιετικό σουλούπι, μέσο ύψος, βυζί 1,5-2, άκωλη, ωραίο πρόσωπο. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.
Μόλις γδύθηκα κ ήμουν ακόμα όρθιος, μπούκαρε η μιλφάρα. Αμέσως ήρθε κατά πάνω μου κ με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα
Μου έβαζε όλη της τη γλώσσα στο στόμα, η έκφυλη
Φιλιόμασταν κ εγώ εναλλάξ χούφτωνα το κωλί της κ έγλειφα τις βυζάρες της...
Κάθησε στο κρεβάτι κ εγώ όρθιος, σήκωσα το πόδι σαν τσολιάς
κ της έδωσα το κατάρτι στο στόμα
Τον έγλειφε ωραία σε όλο το μήκος και έκανε περάσματα από τις πρησμένες αρχιδάρες
Της έπιασα ήπια το κεφάλι κ της έκανα ένα ωραίο λαρυγγογαμήσι...
Την έστησα στα τέσσερα στο κρεβάτι κ εγώ όρθιος άρχισα να τη γαμάω. Τον έπαιρνε ωραία στο γατάκι της, που έχει καλή αίσθηση, παρότι δεν είναι πιτσιρίκα κ άπειρη...Τη σούβλιζα δυνατά, είχε σκύψει μπροστά κ έτρωγε κωλοχαστουκιές
Ανέβηκα στο κρεβάτι κ συνεχίσαμε την ίδια στάση, μόνο που τώρα την έσκιζα πιο βαρβάτα
Την έριξα μπρούμυτα κ άρχισα τις βαρβάτες σουβλιές...Κοίταζα το θέαμα στο καθρέφτη κ καύλωνα χειρότερα
Εκεί άρχισε να πετάει κάτι finish
Την άλλαξα στάση στα πλάγια κ βρήκα πολύ καλό ρυθμό. Την έσκιζα δυνατά κ της έριχνα πολλές κωλόμπατσες...Εναλλάξ της έριχνα και βυζοσκάμπιλα, όπως ήμουν από πίσω
Της ζήτησα να με καβαλήσει, αλλά μου είπε για πίπα να τελειώσω
Της έδωσα το κοντάρι στη καταπιόνα κ στη συνέχεια τις μπάλες...Έγλειφε καλά το ένα αρχίδι, κέντραρα το κεφάλι της κ της τα έδωσα κ τα δύο στο στόμα
Σε αυτή τη στάση άρχισα να κερνάω κοκτέιλ που τινάζονταν
, πήγε στα χέρια της, στο πρόσωπο της, πάνω μου....
Πλύθηκε, ντύθηκε, μιλήσαμε λίγο, γλωσσόφιλο κι έφυγε...
Η υπηρεσία με τα κοντά μαλλιά δεν ενόχλησε κ γενικά είναι πολύ κουλ.
Συμπερασματικά, η Βίκυ είναι μια καυλιάρα μιλφάρα για πολλά ξεσκίσματα. Φιλάει, φλογεριάζει ωραία κ τον τρώει δυνατά. Έχει όμως κόλλημα με το χρόνο, δεν θέλει να κάθεται πολύ κ το δείχνει. Αυτό κ μόνο με κάνει να τη βάλω στα ίσως κ όχι στα σίγουρα...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Μόλις γδύθηκα κ ήμουν ακόμα όρθιος, μπούκαρε η μιλφάρα. Αμέσως ήρθε κατά πάνω μου κ με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα

Κάθησε στο κρεβάτι κ εγώ όρθιος, σήκωσα το πόδι σαν τσολιάς

Την έστησα στα τέσσερα στο κρεβάτι κ εγώ όρθιος άρχισα να τη γαμάω. Τον έπαιρνε ωραία στο γατάκι της, που έχει καλή αίσθηση, παρότι δεν είναι πιτσιρίκα κ άπειρη...Τη σούβλιζα δυνατά, είχε σκύψει μπροστά κ έτρωγε κωλοχαστουκιές

Την έριξα μπρούμυτα κ άρχισα τις βαρβάτες σουβλιές...Κοίταζα το θέαμα στο καθρέφτη κ καύλωνα χειρότερα

Την άλλαξα στάση στα πλάγια κ βρήκα πολύ καλό ρυθμό. Την έσκιζα δυνατά κ της έριχνα πολλές κωλόμπατσες...Εναλλάξ της έριχνα και βυζοσκάμπιλα, όπως ήμουν από πίσω

Της ζήτησα να με καβαλήσει, αλλά μου είπε για πίπα να τελειώσω

Πλύθηκε, ντύθηκε, μιλήσαμε λίγο, γλωσσόφιλο κι έφυγε...
Η υπηρεσία με τα κοντά μαλλιά δεν ενόχλησε κ γενικά είναι πολύ κουλ.
Συμπερασματικά, η Βίκυ είναι μια καυλιάρα μιλφάρα για πολλά ξεσκίσματα. Φιλάει, φλογεριάζει ωραία κ τον τρώει δυνατά. Έχει όμως κόλλημα με το χρόνο, δεν θέλει να κάθεται πολύ κ το δείχνει. Αυτό κ μόνο με κάνει να τη βάλω στα ίσως κ όχι στα σίγουρα...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€