Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 179 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Βραδάκι Πέμπτης κ γρήγορη στάση εδώ πριν επιστρέψω σε δουλειά. Η υπηρεσία παρουσίασε τη Βίκυ, ξανθιά μιλφάρα 45άρα με ανταύγειες, σοβιετικό σουλούπι, μέσο ύψος, βυζί 1,5-2, άκωλη, ωραίο πρόσωπο. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.

Μόλις γδύθηκα κ ήμουν ακόμα όρθιος, μπούκαρε η μιλφάρα. Αμέσως ήρθε κατά πάνω μου κ με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα Έρωτας Μου έβαζε όλη της τη γλώσσα στο στόμα, η έκφυληΚουλ Φιλιόμασταν κ εγώ εναλλάξ χούφτωνα το κωλί της κ έγλειφα τις βυζάρες της...

Κάθησε στο κρεβάτι κ εγώ όρθιος, σήκωσα το πόδι σαν τσολιάς Χαχαχα! κ της έδωσα το κατάρτι στο στόμαΝαι! Τον έγλειφε ωραία σε όλο το μήκος και έκανε περάσματα από τις πρησμένες αρχιδάρες Αγγελούδι Της έπιασα ήπια το κεφάλι κ της έκανα ένα ωραίο λαρυγγογαμήσι...

Την έστησα στα τέσσερα στο κρεβάτι κ εγώ όρθιος άρχισα να τη γαμάω. Τον έπαιρνε ωραία στο γατάκι της, που έχει καλή αίσθηση, παρότι δεν είναι πιτσιρίκα κ άπειρη...Τη σούβλιζα δυνατά, είχε σκύψει μπροστά κ έτρωγε κωλοχαστουκιές Ναι! Ανέβηκα στο κρεβάτι κ συνεχίσαμε την ίδια στάση, μόνο που τώρα την έσκιζα πιο βαρβάταΚατσικογάμης

Την έριξα μπρούμυτα κ άρχισα τις βαρβάτες σουβλιές...Κοίταζα το θέαμα στο καθρέφτη κ καύλωνα χειρότεραΝαι! Εκεί άρχισε να πετάει κάτι finishΈρχεται ροπαλιά

Την άλλαξα στάση στα πλάγια κ βρήκα πολύ καλό ρυθμό. Την έσκιζα δυνατά κ της έριχνα πολλές κωλόμπατσες...Εναλλάξ της έριχνα και βυζοσκάμπιλα, όπως ήμουν από πίσωΠροσκύνημα

Της ζήτησα να με καβαλήσει, αλλά μου είπε για πίπα να τελειώσωΝτροπή Της έδωσα το κοντάρι στη καταπιόνα κ στη συνέχεια τις μπάλες...Έγλειφε καλά το ένα αρχίδι, κέντραρα το κεφάλι της κ της τα έδωσα κ τα δύο στο στόμαΝαι!Ναι! Σε αυτή τη στάση άρχισα να κερνάω κοκτέιλ που τινάζονταν Χαχαχα!, πήγε στα χέρια της, στο πρόσωπο της, πάνω μου....

Πλύθηκε, ντύθηκε, μιλήσαμε λίγο, γλωσσόφιλο κι έφυγε...
Η υπηρεσία με τα κοντά μαλλιά δεν ενόχλησε κ γενικά είναι πολύ κουλ.

Συμπερασματικά, η Βίκυ είναι μια καυλιάρα μιλφάρα για πολλά ξεσκίσματα. Φιλάει, φλογεριάζει ωραία κ τον τρώει δυνατά. Έχει όμως κόλλημα με το χρόνο, δεν θέλει να κάθεται πολύ κ το δείχνει. Αυτό κ μόνο με κάνει να τη βάλω στα ίσως κ όχι στα σίγουρα...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;