Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 154 10
Γενική βαθμολογία

3.4
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Κατά την επίσκεψη μου στον οίκο εμφανίστηκε η γνωστή Sabina είχε γίνει ένας ντόρος γύρω από το όνομα της κ λέω κ γω να περάσω μέσα μαζί της για το νεαρό της ηλικίας εμφανίσιμη με ωραίο σώμα μέχρι ένα βαθμό κ για τα πλαίσια των πέριξ
Είμαι 40 χρονών πηγαίνω στα σπιτάκια από 16 χρονών που ήταν η πρώτη μου φορά έχω πάει με ανεξάρτητες και call girls έχω φάει φόλες πραγματικά ομως τέτοια συμπεριφορά κ σκατοχαρακτηρα κοπέλας κ γενικά ανθρώπου δεν έχω γνωρίσει μάγκες ΜΑΚΡΥΑ ότι χειρότερο
Μπαίνει μέσα κ ούτε καν μίλησε κ ξάπλωσε στο κρεββάτι ώπα λέω από μέσα μου την χαιρέτησα κ τις μίλαγα κ ούτε καν απαντούσε
Κάθετε σχεδόν στην άκρη του κρεβατιού ώστε να μην την φτάνω να την αγγίζω κ περνάει σκούφο μετά πάει να ανέβει από πάνω κ τις λέω όχι ξάπλωσε μου δίνει επιλογή μόνο από πάνω κ στα 4 κ με ευγενικό τρόπο τις λέω αν γίνετε να ξαπλώσει για ιεραποστολικο κ έβγαλε μια ξινίλα απίστευτη και ξεφυσούσε σε όλη την διάρκεια δεν με κοίταξε καν δεν άκουσα την φωνή της καν έπαιζε με τα μαλλιά της κ μασούσε τσίχλα απορώ πως δεν μου έπεσε το εργαλείο στο τέλος το φοβερό γυρνάει κ μου λέει εδώ δεν θα ξανά έρθεις δεν είσαι του γούστου μου κ η συμπεριφορά μου είναι ανάλογη τις τιμής των 20€ στο ξενοδοχείο είμαι αλλιώς
Έχω κάτι πάνω μου τις λέω που δεν σου άρεσε ;;(πεντακάθαρος πάντα μοσχομυρωδάτος 1;80 ύψος 75 κιλά δεν είμαι ο Σπαλιάρας αλλά εντάξει είπαμε )
Όχι μου απαντάει αλλά παίρνεις ότι πληρώνεις.
Δεν με νοιάζουν τα 20€ ξέρω πληρώνω την στιγμή των 10 λεπτών να περάσω όμορφα αλλά όχι κ έτσι
Συγνώμη αν κούρασα αυτά για να ξέρετε τι άνθρωπος κ υπηρεσίες προσφέρει
ΜΑΚΡΥΑ!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2025
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
christos1969
Μέλος
1
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, TRR, ΣΠΥΡΟΣΣ και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2025
Τα έχουμε πει δεκάδες φορές για το παρτσακλό. Μη πετάτε λεφτά σε δαύτη....
review reaction 1 Johnstef, christos1969, DRAGON XXX και 2 άλλα μέλη
07 Ιουνίου, 2025
Να λες κ ευχαριστω που σε άφησε να της τον χώσεις, εμένα κοιτάζει να με ξεπεταξει μόνο με πίπα κ τρώει χρόνο με αποτέλεσμα να φεύγεις αχυστος. Δεν ξαναπήγα στη μαλακισμένη από τότε.
review reaction 1 Johnstef, christos1969, DRAGON XXX και 1 ακόμα μέλος
07 Ιουνίου, 2025
Γιατί ξεκίνησε πάλι το εσκορτιλικι; άμα δεν είσαι αλβανοφατσα δεν γουστάρει...
review reaction 1 Johnstef, DRAGON XXX
07 Ιουνίου, 2025
Μην ασχολείστε άλλο με ξεπετο ρομουνες δρακουλιαρες και λατινες-ζούγκλισσες του Αμαζονίου- μποϊκοτάζ μέχρι να σβήσει ο ήλιος για να εκλείψουν τέτοιες συμπεριφορές. Σκαλοπάτια του μεταξουρίου να σφουγγαριζουν με 2e την ωρα- μέχρι εκεί είναι.
review reaction 1 christos1969, DRAGON XXX, Dsar263
07 Ιουνίου, 2025
Εχει φολεψει προ πολλού. Στο δρόμο αυτό αξίζουν Άννα στο 7 κάτω κ Αλεξάνδρα στο 2, πρωινή βάρδια. Άννα νέα κ λεπτή, Αλεξανδρα ώριμη κ ζουμερή
review reaction 1 Johnstef, christos1969, luposolitario1261
07 Ιουνίου, 2025
Ούτε για κατούρημα στην μούρη της αδερφέ!!!!
Αυτό το παρτσακλο το έχτισαν λιθάρι λιθάρι οι αγαπουληδες του μπου!!!
review reaction 1 Autokinitas, Arxontas tou skotous, Νίο και 4 άλλα μέλη
07 Ιουνίου, 2025
εμένα από τότε που της ξεκοψα το ξενοδοχείο απλα με φολιαζε! έχω πάρα πολύ καιρό να παω...είμαι σίγουρος ότι θα την κάνω παλι την μαλακια και θα ξαναπάω και θα τα κλαίω εννοείται... αναρωτιέμαι έχει ακόμα τόσο λαό; μιλάμε η τύπισσα είχε 6 δωμάτια αναμονή...τώρα με τέτοια συμπεριφορά πάει ακόμα κόσμος;
review reaction 1 Johnstef, christos1969, DRAGON XXX
07 Ιουνίου, 2025
Η εν λόγο το 2018 στο δυδημου 8 τότε ήταν ένα πολύ γλυκό και παιχνιδιάρικο πιπινακι 18 χρονον
Πος σκατα εξελιχθικαι έτσι
review reaction 1 christos1969, Hase, Μήτσος Μπάμπολας και 2 άλλα μέλη
07 Ιουνίου, 2025
Απορία. Ηλίθια τραπ παίζει ακόμα στο μαγαζί;
N
Nongrata
review reaction 1 christos1969
07 Ιουνίου, 2025
Τώρα δουλεύει κεκλεισμένων των θυρών με κουδούνι. Τρως πόρτα πριν καν μπεις μέσα αν δεν αρέσει η φάτσα σου στην τσα2.
N
Nongrata
review reaction 1 Johnstef, christos1969
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2