Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 228 10
Μπουρδέλα
189322
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Οριακά πριν λήξει η βάρδια της Γκιλφάρας, την πρόλαβα. H Τροφαντή και παιχνιδιάρα Βαλεντίνα ήταν φρεσκοπλυμμένη και ήδη είχε αρχίσει την 1η πρωϊνή .
Μάλιστα είχε και δωμάτιο δίπλα, και όσο με έγλυφε η Τζένη , η Βαλεντίνα εσφυροκοπείτο και κωλοσκαμπιλιζόταν με αναστεναγμούς και βογγητά. Γιάμι γιάμι
Τες πα. Στα δικά μου. Φιλιά, αγκαλίτσες και το κλασσικό κουβεντολόι. Μια κλασσική στάση , απαλές μπουτάρες, και χαϊδεμα στο θαμνάκι της
Χαιρετηθήκαμε και έφυγα για καφέ και δουλειά.
Για όσους δεν την ξέρουν , η Τζένη είναι Ελληνίδα , πέρι τα 60 με αρκετά ωραίο σώμα και αφή για την ηλικία της.
Μελαχρινή με σπασμένο πρόσωπο απο το επάγγελμα, το τσιγάρο, τα χρόνια και τις έννοιες.
Ρώγα που καβλώνει εάν την πιπιλίσεις απαλά και δει πως είσαι καθαρός και οχι πιωμένος. Με το μιλητό , εάν δεν έχει κίνηση, έχω τύχει και 15-20 λεπτά να μπαινοβγαίνω.
Κουβεντα, χάδια, φιλιά, γλύψιμο , κάρφωμα ,αλλαγή στάσης και τούμπαλιν.
Μάλιστα είχε και δωμάτιο δίπλα, και όσο με έγλυφε η Τζένη , η Βαλεντίνα εσφυροκοπείτο και κωλοσκαμπιλιζόταν με αναστεναγμούς και βογγητά. Γιάμι γιάμι
Τες πα. Στα δικά μου. Φιλιά, αγκαλίτσες και το κλασσικό κουβεντολόι. Μια κλασσική στάση , απαλές μπουτάρες, και χαϊδεμα στο θαμνάκι της
Χαιρετηθήκαμε και έφυγα για καφέ και δουλειά.
Για όσους δεν την ξέρουν , η Τζένη είναι Ελληνίδα , πέρι τα 60 με αρκετά ωραίο σώμα και αφή για την ηλικία της.
Μελαχρινή με σπασμένο πρόσωπο απο το επάγγελμα, το τσιγάρο, τα χρόνια και τις έννοιες.
Ρώγα που καβλώνει εάν την πιπιλίσεις απαλά και δει πως είσαι καθαρός και οχι πιωμένος. Με το μιλητό , εάν δεν έχει κίνηση, έχω τύχει και 15-20 λεπτά να μπαινοβγαίνω.
Κουβεντα, χάδια, φιλιά, γλύψιμο , κάρφωμα ,αλλαγή στάσης και τούμπαλιν.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2025
πριν ενα μηνα ηταν εξαρι στην εμφανιση, αυτον τον μηνα εγινε εφταρι
Να περιμενω μεχρι Αυγουστο να γινει εννιαρι; 

paparotriftoulas
05 Ιουνίου, 2025
Ωραία κριτική φιλαράκι.

Ημεδαπος
05 Ιουνίου, 2025
Λόγω πανελληνίων και καλοκαιριού , έγινα ελαστικός στην βαθμολογία Παπαροτρίφτουλα. Από Σεπτέμβρη 5αράκι τίμιο
W
wolf1
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3