Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 175 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Ναταλία η κοπέλα της εν λόγο κριτικής, νορμάλ ύψος θα έλεγα γύρω στο 1,60 με 2αρι στήθος. Πλήρωσα το παράβολο και μπήκα στα ενδότερα, τελείωσα με τα καθαριστικά και να σου η κορασίδα. Ίσα ίσα ένα γεια είπε και μετά μου είπε να πλύνω τα χέρια μου μπροστά της. Σημειωτέον προσέχω την υγιεινή μου και δεν πάω απλητος ποτέ στην μάχη. Το έκανα δίχως να της πω κάτι και αυτή έκατσε στο κρεβάτι αφού τελείωσα και πήγα κοντά άρχιζε να μου καθαρίζει πουτσα και γύρω περιοχή με μαντιλακι τελειώνει και μου λέει τώρα δεν θα πιάσεις τον πουτσο σου με τα χέρια μόνο εγώ και εκεί άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Έκανα κίνηση να της πιάσω το στήθος γιατί ανόρθωση δεν έβλεπα να έρχεται και μου λέει όχι, νορμάλ πρόγραμμα πλήρωσες μόνο πίπα με προφύλαξη σεξ και τέλος. Εκεί με έπιασαν τα γέλια χωρίς να κάτσω να αντιδικίσω και της είπα ότι δεν θα συνεχίσω και να αποχωρήσει. Δεν έφερε αντίρρηση η να φωνάζει ενώ είπε στην τσατσά να μου δώσει πίσω το 10ρικο.... Τελικά η μοίρα του 10ρικου ήταν να πάει ακλαφτο σε άλλη εκδιδόμενη αλλά τι να κάνουμε έχει και αυτά η ζωή.

Μην σας κακοφαινεται μια στο τόσο να πετάτε Κούβα κανά 10ρικο η 20ρικο αλλά σωστό είναι να ενημερώσετε πώς βαίνει η συνάντηση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 26, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Rodos 87
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, boudog, Milfomaniac και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2025
H κόρη του Κ. Κατακουζηνού; Μπεταντίν κι έτσι. Στα καβλια όμως νταβ@δων κ συμπατριωτών τους δεν τα κάνουν αυτά αλλά τα καθαρίζουν με τη γλώσσα-άπλυτα κ με τυρακια. Μαύρο μέχρι να σβήσει ο ήλιος σε τέτοιες συμπεριφορές. Κι αν δεν τους αρέσει ας πλύνουν καμμία σκάλα με 2e την ώρα.
review reaction 1 Milfomaniac, LION-974, noblue και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1