Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 226 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κάνοντας μια βόλτα Φυλής και πέριξ πέτυχα αρκετά αξιόλογα καυλάκια και προβληματίστηκα με ποιο να περάσω.
Εδώ δούλευε η γνωστή Λίζα και η Λιλυ απο την Παραγουάη που την έβλεπα για πρώτη φορά. Είναι στο ύψος της Λίζας και ψηλότερη με μακριά μαύρα μαλλιά . Καμπύλες περισσότερες από τις Λίζας και γενικά πολύ ωραία παρουσία. Στα συν ότι κάνει και ελεύθερο στοματικό οπότε δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφθώ. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο όπως μπαίνεις αριστερά με το καθρέφτη στο ταβάνι. Μετά από λίγο έρχεται και η Λιλυ,γδύνεται πιάνει αμέσως το προφυλακτικό να μου το φορέσει. Της κάνω νόημα ότι δεν θέλω τώρα και το αφήνει στο πλάι. Μου πιάνει την πούτσα και την παίζει για να σηκωθεί ενώ την γλείφει και λίγο με την γλώσσα. Προσπαθώ να της πάρω το χέρι μπας και τον πάρει καθόλου στο στόμα. Το κάνει χωρίς ιδιαίτερη διάθεση και ίσα που τον βάζει στο στόμα. Άρχισα να καταλαβαίνω πως θα εξελιχθεί η συνάντηση αλλά τώρα είναι πια αργά. Σταματάει για σεξ και της λέω να κάνει λίγο ακόμα στοματικό. Το κάνει για 20 δευτερόλεπτα και ξανασταματαει. Όταν της είπα να συνεχίσει μου απάντησε όχι άλλο πίπα. Πίπα και μετά σεξ.
Μου φοράει προφυλακτικό και με καβαλάει. Δεν μπορώ να πω ότι το έχει ιδιαίτερα το cow, οπότε την σήκωσα για πισωκολλητό. Στήθηκε καλά και της τον έχωσα. Το μουνι της δεν ήταν ιδιαίτερα σφιχτό, το ίδιο και ο κώλος της όπως τον είδα. Άρχισα να την γαμάω δυνατά προσπαθώντας να συγκεντρωθω για να χύσω. Αυτή τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα ,χωρίς μα και μου. Βογγουσε συνεχώς κάτι που αντί να με φτιάξει έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα. Σε κάποια στιγμή τραβήχτηκε και πήγε να γυρίσει για ιεραποστολικό αλλά της είπα για ντογκι και στήθηκε ξανά χωρίς διαμαρτυρίες. Συνέχισα το ίδιο έργο αλλά δυστυχώς είχα χαλαστει και αντί να τελειώσω σιγά σιγά αρχισα να χάνω την στύση μου. Τραβήχτηκα , αυτή κοίταξε το προφυλακτικό να δει εάν τελείωσα αλλά εγώ της είπα να φύγει γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μου ξανασηκωθεί. Ντύθηκε και έφυγε χσιρετωντας με ενώ ήμουν στον νιπτήρα για να ξεπλυθώ .
Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα αν και έχει κορμί πολύ καλό για τα γούστα μου πάντα.
Στα συν είναι ότι στήνεται πολύ καλά στα τέσσερα και δεν δυσανασχετεί. Τον τρώει δυνατά και δεν προσπαθεί να στηθεί λάθος για να αποτρέψει την διείσδυση. Καναδυο φορές την διόρθωσα γισ να στηθεί καλύτερα, ψηλότερα ή χαμηλότερα και το έκανε χωρίς γκρίνια. Δεν κλέβει στον χρόνο, έκλεισα σίγουρα δεκάλεπτο στο δωμάτιο. Οπότε αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με το στοματικό που είναι χάλια και ξεπετουα εντελώς και γουστάρει να γαμήσει φουλ χωρίς μα και μου μπορεί να είναι και σούπερ περίπτωση γιατί όπως είπα έχει ωραίο κορμί.
Διαλέγετε και παίρνετε.
Εμένα αυτή ήταν η εμπειρία μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλυ
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι