Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 168 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μπαίνοντας στον οίκο πετυχαίνω ένα μικρό κοντούλικο μπάνικο πιτσιρίκι την Εμυ μέσα η κοπέλα συστήνεται ως Εμιλυ . Ωραίο σωματάκι αδύνατη μελαχρινή κωλαράκι καλό μικρό στήθος γύρω στο 1.5 άσπρο δερμα με τατουάζ ένα δέντρο κισσό που ξεκινούσε από πλάτη κ έφτανε τα κλαδιά περίπου στο στέρνο της.

Βγαίνει με λίγο μάγκικο στυλάκι στο σαλόνι κ κοζαρει διακριτικά κ λέει γεια σε όλους με ένα πονηρό βλέμμα. Ήμασταν 4 άτομα σαλόνι. Οι δύο έφυγαν όταν άκουσαν απλό πρόγραμμα.

Περνάω κ περιμένω το πιτσιρίκι. Όταν έδωσα το πορνοπαραβολο στην 2τσα την ρώτησα από που είναι η κοπέλα κ λέει μισή Ρωσίδα μισή Βουλγάρα…..

Μπαίνει μέσα το μικρό βγάζει σουτιέν κ λέει ξάπλωσε μωρό μου κ άρχισε να ετοιμάζει το λάστιχο. Λέω βγάλε κ το κάτω εσώρουχο κ απαντάει θα το βγάλω μόνο όταν με γκάμας….τότε μου ήρθε στο μυαλό τα λόγια μιας Βουλγάρας εκτός δουλειάς….έτσι μιλούσε κ αυτή με την ίδια προφορά κ τόνο κ χροιά άρα ίσως το μισή Ρωσίδα δεν ισχύει για αυτή.

Μου λέει με λίγο υφακι μωράκι δεν θέλω να με ακουμπάνε καθόλου κ το λέω από την αρχή…..κ περνάει λάστιχο στο εργαλείο κ αρχίζει το στοματικό. Ρωτάω βυζι επιτρέπεται να πιάσω? Απαντάει βεβαίως μόνο κωλοτριπιδα κ μουνι δεν πιάνει κάνεις βάζω τα όρια μου από την αρχή…. Προσπαθώ να μείνω με καλή διάθεση…..αν κ αρχίζει να ανάβει ένα σπίρτο δίπλα στο πορνοπαραβολο που είχα δώσει πριν.

Αρχίζει πίπα με λάστιχο κ βγάζει κάτι ψεύτικα επιφωνήματα κ εγώ χούφτωμα βυζι κ κωλαράκι επιφανειακά.
Ότι να ναι δηλαδή…..κ αφού τον σήκωσε της λέω σεξ… κ λέει στα 4 θέλω έτσι κάνω….. Αναρωτιέμαι τι σκατά λέει αλλά παρέμενα ψύχραιμος….

Στήνεται στα 4……τέλειο στήσιμο….που ήταν το μόνο καλό από την συνεδρία.Μπαίνω αργά στην αρχή κ αύξησα ρυθμό κ έκατσε ακίνητη κ τον πήρε έβγαζε κάτι κραυγές καυλάς κ έλεγε δωστα μου όλα.Η πίσω τρυπούλα της δουλεμένη αλλά δεν έκανα κίνησή να ακουμπήσω λόγο του απαγορευτικού. Σε αυτή τη στάση συνέχισα μέχρι που τελείωσα μέσα στο λάστιχο.
Είπε καληνύχτα κ έφυγε.

Αδιάφορη τελείως η συνέδρια που δεν αρκεί ένα στήσιμο στα 4 όσο τελειο κ να είναι….. Ήθελα μικρό μπάνικο μωράκι κ πέρασα έτσι απλά….για μια φορά με τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι