Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 235 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επιλογή της καυλοΡουμανας που την είχα δοκιμάσει στον ίδιο οίκο μια φορά στο παρελθόν. Όλοι την έχετε πετύχει κ την γνωρίζετε εμφανισιακά….χρόνια στην οδό Φώκαιας κ στην δουλειά.

Τώρα μπήκα στο δωμάτιο απέναντι από το σαλόνι καλύτερο από το πίσω δωμάτιο. Όταν μπήκε μέσα το πρώτο που με ρώτησε είναι αν θέλω να της γλύψω το μουνι κ ότι το έπλυνε για μένα.

Αρνήθηκα ευγενικά κ αυτή προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη. Της είπα ότι θα φιλήσω μόνο τις βυζαρες της κ μου είπε θέλει κ λίγο μασάζακι.

Αφού έκανα μια περιποίηση στο στήθος της γύρισε κ της έκανα λίγο μασάζ χουφτώνοντας παράλληλα την κωλαρα της κ να χαϊδεύω επιφανειακά την κολοτριπιδα της. Δεν είπε τίποτα.

Αφού τα έκανα όλα κ με λόγια ευχαρίστησης κ καυλας από την πλευρά της…. κατάφερε να με κάνει τούρμπο χωρίς στοματικό. Η γυναίκα το έχει.

Πέρασμα σκούφου με την μια κ κάρφωμα ιεραποστολικά για αρχή κ μετά πισοκωλιτα οπού τα έριξα όλα μέσα στο πλαστικό μετά από λίγη ώρα μέσα στην μουνάρα της. Τότε ακούστηκε κ το κάλεσμα από την 2τσα. Η κοπέλα σηκώθηκε με πήρε μια σφιχτή αγκαλιά ευχαρίστησε κ έφυγε. Καλα πέρασα αφού δεν έδειξε καθόλου σημάδια βιασύνης στο δωμάτιο για να πάει στο επόμενο πελάτη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζανίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
55
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Papa Nihil, Milfomaniac, boudog και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2025
Την ωραία που την είδες ήθελα να ξερα που έχει πεσμένο αγυμναστο ποπό με ραγάδες και κυτταρίτιδα ....Κεφάλι σε τοίχο!
P
pitsikokoss
review reaction 1 review reaction 3 Dstrict, papaphilips
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1