Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 611 10
Μπουρδέλα
653303
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Γρήγορη Κυριακάτικη τσάρκα, με τη μπόρα να καραδοκεί. Ανέβηκα τις σκάλες κ ο Κυρ-Χρήστος μου παρουσίασε τη Τάλια. Είναι μια σκουρόχρωμη Κολομβιανή κοπέλα, μοντελέ σώμα χωρίς ατέλειες, ανύπαρκτο βυζί, πονηρό μουτράκι και μαλλί άφρο μακρύ. Πρόγραμμα απλό
Επειδή μου άρεσε, πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε η μουνίτσα στο δωμάτιο κ με πέτυχε την ώρα που γδυνόμουνα. Μιλάει κάποια λίγα Αγγλικά και κάναμε αστεία να σπάσει ο πάγος. Μου φιλούσε στα όρθια λαιμό και θηλές, αγκαλίτσες και εγώ χούφτωνα το κωλάρι της. Φιλάκια αρνήθηκε ευγενικά
Όπως ήμασταν όρθιοι, πέρασα κάλτσα στο κατάρτι. Κατέβηκε και άρχισε να το χλαπακιάζει κ να κάνει κ λίγο deepthroat
Ανέβηκε στο κρεβάτι, τούρλωσε το κωλί της στον καθρέφτη και πήρε το κοντάρι στη καταπιόνα
Η πίπα της χωρίς ιδιαίτερη τεχνική κ ηδονικότητα, μέτρια θα έλεγα...Ωραία φάση όμως να σε πιπώνει μια μουνίτσα με αφάνα κ να σπρώχνεις το κεφάλι να τον πάρει όλο
Στήθηκε στα τέσσερα στο κρεβάτι κι εγώ όρθιος άρχισα να τη καρφώνω. Τη κάρφωνα δυνατά κ σφαλιάριζα το καλλίγραμμο κωλαρίνι της. Τον έτρωγε βαρβάτα κι αναστέναζε
Το μουνί της είχε μέτρια αίσθηση, πρέπει να έχει γράψει χιλιόμετρα στο Μεδεγίν
Ανέβηκα κ εγώ πάνω στο κρεβάτι κ τη ξέσκιζα ακόμα πιο γρήγορα, βλέποντας τη φάση στον καθρέφτη...
Την έριξα μπρούμυτα κ άρχισα τις καρφωτές ψωλιές μέχρι τη ρίζα
Τον έτρωγε και αναστέναζε...
Αλλαγή στα πλάγια, έπιασα τα μάτια μικρά βυζάκια της και άρχισα να της δίνω στιβαρές ψωλίες
Τον έτρωγε κι αναστέναζε, ενώ με το ένα χέρι μπάτσιζα το κωλί της...
Τότε, μπήκε από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα η γάτα Βερόνικα
Ανέβηκε στο κρεβάτι κ κοιτούσε με απορία το γαμήσι
Πήγαμε λίγο πιο κει, αλλά ήρθε κι εκείνη...Κοιτούσε το γαμήσι, μετά εμένα, μετά τη Τάλια
Τη βάλαμε κάτω, εκνευρίστηκε που της κόψαμε το μάτι κι άρχισε να πετά τα μαξιλάρια

Συνεχίσαμε λίγο ακόμα το γαμήσι στα πλάγια και της ζήτησα να με πιπώσει. Έγλειφε το κατάρτι κι εγώ δεν άντεξα κ κέρασα κοκτέιλ (εντός καπότας).
Εκείνη τη στιγμή, τη φώναξε ο κυρ-Χρήστος...
Ντύθηκε, αγκαλιά κι έφυγε.
Συμπερασματικά, η Τάλια είναι μια όμορφη σκούρα Κολομβιανή με μοντελέ κορμάκι. Είναι ευχάριστη, χαμογελαστή και τον τρώει δυνατά με εναλλαγές στάσεων, χωρίς δυσανασχέτηση. Βέβαια, δεν ξεφεύγει από το απλό πρόγραμμα. Επειδή είναι ομορφούλα, ίσως να τη ξανατιμήσω μελλοντικά...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Ήρθε η μουνίτσα στο δωμάτιο κ με πέτυχε την ώρα που γδυνόμουνα. Μιλάει κάποια λίγα Αγγλικά και κάναμε αστεία να σπάσει ο πάγος. Μου φιλούσε στα όρθια λαιμό και θηλές, αγκαλίτσες και εγώ χούφτωνα το κωλάρι της. Φιλάκια αρνήθηκε ευγενικά

Όπως ήμασταν όρθιοι, πέρασα κάλτσα στο κατάρτι. Κατέβηκε και άρχισε να το χλαπακιάζει κ να κάνει κ λίγο deepthroat

Στήθηκε στα τέσσερα στο κρεβάτι κι εγώ όρθιος άρχισα να τη καρφώνω. Τη κάρφωνα δυνατά κ σφαλιάριζα το καλλίγραμμο κωλαρίνι της. Τον έτρωγε βαρβάτα κι αναστέναζε

Την έριξα μπρούμυτα κ άρχισα τις καρφωτές ψωλιές μέχρι τη ρίζα

Αλλαγή στα πλάγια, έπιασα τα μάτια μικρά βυζάκια της και άρχισα να της δίνω στιβαρές ψωλίες

Τότε, μπήκε από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα η γάτα Βερόνικα

Ανέβηκε στο κρεβάτι κ κοιτούσε με απορία το γαμήσι

Συνεχίσαμε λίγο ακόμα το γαμήσι στα πλάγια και της ζήτησα να με πιπώσει. Έγλειφε το κατάρτι κι εγώ δεν άντεξα κ κέρασα κοκτέιλ (εντός καπότας).
Εκείνη τη στιγμή, τη φώναξε ο κυρ-Χρήστος...
Ντύθηκε, αγκαλιά κι έφυγε.
Συμπερασματικά, η Τάλια είναι μια όμορφη σκούρα Κολομβιανή με μοντελέ κορμάκι. Είναι ευχάριστη, χαμογελαστή και τον τρώει δυνατά με εναλλαγές στάσεων, χωρίς δυσανασχέτηση. Βέβαια, δεν ξεφεύγει από το απλό πρόγραμμα. Επειδή είναι ομορφούλα, ίσως να τη ξανατιμήσω μελλοντικά...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τάλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2025
Ξέρει κανείς τι ώρες δουλεύει η Ταλια γιατί μπορω να πάω μόνο πρωί προς μεσημέρι
JA
John Ace
09 Ιουνίου, 2025
@John Ace σε αυτό το σπίτι κάνουν κύκλο οι κοπέλες κ δεν παίζουν σε συγκεκριμένες ώρες.

Μήτσος Μπάμπολας
09 Ιουνίου, 2025
Ευχαριστώ!
JA
John Ace
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3