Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 358 10
Μπουρδέλα
626077
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αρκετά κουρασμένος ήθελα να τελειώσει κάπως ευχάριστα η μέρα πριν πάω για ύπνο.
Εισερχομε στο σαλόνι του μαγαζιού και η υπηρεσία μου ανακοινώνει τρία κορίτσια, βγαίνοντας πρώτη η Καταλινα.Ειναι μετρίου αναστηματος και μέτριας εμφάνισης κοπέλα, αλλά δεν είχα το χρόνο να περιμένω τις άλλες και έτσι πέρασα δωμάτιο.
Στο δωμάτιο μέσα είναι προσχαρη,παιχνιδιάρα αλλά δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά.
Μου είπε ότι είναι από Κολομβία.
Στα του αγώνα τώρα ,ξεκίνησε με χάδια και φιλιά στο σωμα και στη συνεχεια ένα ακαποτο τσιμπουκι ,αφού πρώτα με είχε ρωτήσει πως θέλω.Στο γλείψιμο τώρα τον καταπινε ολοκληρο μια μια ,δίνοντας έμφαση στον να τον ανεβοκατεβαζει μέσα στο στόμα ακουμπώντας τον με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται στο μάγουλο η παλινδρομηση της πουτσας μου εσωτερικά.
Μου είπε ότι δεν την είχε γλειψει κάνεις μεχρι εκείνη την ωρα και αν ήθελα να το κάνω εγώ.Αρνηθηκα όμως και έτσι έχασα την ευκαιρία.
Ήταν καυλωμενη μάλλον και ήθελε να χυσει.
Της είπα για δάχτυλο αλλά ήθελε γλώσσα το μωρό.
Συνέχισε το τσιμπουκι για κάνα 5λεπτο ώσπου κατέθεσα μέσα στο στοματάκι της.
Εισερχομε στο σαλόνι του μαγαζιού και η υπηρεσία μου ανακοινώνει τρία κορίτσια, βγαίνοντας πρώτη η Καταλινα.Ειναι μετρίου αναστηματος και μέτριας εμφάνισης κοπέλα, αλλά δεν είχα το χρόνο να περιμένω τις άλλες και έτσι πέρασα δωμάτιο.
Στο δωμάτιο μέσα είναι προσχαρη,παιχνιδιάρα αλλά δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά.
Μου είπε ότι είναι από Κολομβία.
Στα του αγώνα τώρα ,ξεκίνησε με χάδια και φιλιά στο σωμα και στη συνεχεια ένα ακαποτο τσιμπουκι ,αφού πρώτα με είχε ρωτήσει πως θέλω.Στο γλείψιμο τώρα τον καταπινε ολοκληρο μια μια ,δίνοντας έμφαση στον να τον ανεβοκατεβαζει μέσα στο στόμα ακουμπώντας τον με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται στο μάγουλο η παλινδρομηση της πουτσας μου εσωτερικά.
Μου είπε ότι δεν την είχε γλειψει κάνεις μεχρι εκείνη την ωρα και αν ήθελα να το κάνω εγώ.Αρνηθηκα όμως και έτσι έχασα την ευκαιρία.
Ήταν καυλωμενη μάλλον και ήθελε να χυσει.
Της είπα για δάχτυλο αλλά ήθελε γλώσσα το μωρό.
Συνέχισε το τσιμπουκι για κάνα 5λεπτο ώσπου κατέθεσα μέσα στο στοματάκι της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καταλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2025
Μύστη μου θα το θυμάται το άκυρο που της έριξες. Άλλοι παρακαλάνε ???

Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1