Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 122 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είχα διαβάσει καλά λόγια για το κορίτσι και πήγα κατευθείαν εκεί. Ήταν στο δωμάτιο και περίμενα να την δω. Ώσπου να βγει το σαλόνι είχε γεμίσει πάκηδες, ήμουν ο μοναδικός λευκός. Βγήκε γυμνή εντελώς και την είδα φευγαλέα. Άκουσα το νερό που πλενόταν πριν βγει στο σαλόνι. Το πρώτο θετικό δείγμα συν ότι στο δωμάτιο πρίν έκατσε γεμάτο δεκάλεπτο χωρίς φωνές από την υπηρεσία. Χτύπησε την πόρτα διακριτικά κάνα δύο φορές χωρίς το κορίτσι να βιαστεί να βγει.
Εμφανίστηκε στο σαλόνι με μαύρα εσώρουχα και διέκρινα ένα τατουάζ στα δεξιά ακριβώς πάνω από το κυλοτάκι της. Σχετικά αδύνατη αλλά με ωραίο κωλαράκι. Αν και προτιμώ πιο νταρντανέ κορμιά είπα ότι θα περάσω να δω γιατί τόσος ντόρος.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο δεξιά όπως μπαίνεις.
Είχε ένα ξύλινο κρεβάτι με μεγάλη καμάρα στο προσκέφαλο και δεξιά και αριστερά καθρέφτες. Μου άρεσε αυτό γιατί παίρνεις μάτι όπως και να κάτσει το κορίτσι. Σε 4-5 λεπτά ήρθε και η Βαλέρια. Με χαιρέτησε και ήρθε στο πλάι μου. Άρχισε να μου δίνει πεταχτά φιλιά στον λαιμό και στο στήθος ενώ κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να την χαϊδέψω σε όλο της το κορμί,το οποίο είχε πολύ ωραία αίσθηση. Έβγαλε το σουτιέν της και αποκάλυψε δύο μικρά στηθακια αλλά με πεταχτές ρόγες. Άρχισε να κατεβαίνει χαμηλά και να με φιλάει στα μπούτια πριν ακουμπήσει την γλώσσα της στην πούτσα μου που ήταν ήδη σηκωμένη. Μου κάνει νόημα με το δάχτυλο της όπως καλούμε κάποιον να μας πλησιάσει και χαμηλωνω λίγο το κορμί μου από το μαξιλάρι, αλλά αυτή μου λέει όχι εσύ, η πούτσα.Την πήρε στο στόμα και άρχισε να την ρουφάει ενώ τα μαλλιά της που ήταν ελαφρώς βρεγμένα λες και είχε λουστει με ακουμπούσαν στην κοιλιά και με δρόσιζαν.
Μου θύμισε καλοκαιρινές φάσεις με γκόμενα σε διακοπές που σε τσιμπουκώνει ενώ μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Με τούτα και με τ' αλλά και την εικόνα στους πλαϊνούς καθρέφτες να είναι στα τέσσερα με τουρλωμενα το κωλαράκι της το λευκό και να ρουφάει το τρομπόνι είχα κατακαβλώσει. Η πίπα της δεν με εντυπωσιασε αλλά ήταν ικανοποιητική κι ας είχε μικρή διάρκεια. Σταμάτησε για να κάνουμε σεξ, αλλά της ζήτησα λίγο ακόμα. Αυτή ή δεν άκουσε ή έκανε ότι δεν άκουσε. Έβγαλε το κυλοτάκι της σηκώθηκε όρθια με τις πατούσες να πατάνε στο στρώμα και ήρθε κι έκατσε σιγά σιγά στο καβλί μου. Άρχισε τα βαθιά καθίσματα με την πούτσα μου να καρφώνεται τέρμα μέσα. Το κωλαράκι της να χτυπάει πάνω μου και να ακούγεται πλατς πλουτς και εγώ να ανασηκώνω την λεκάνη και να δίνω πόνο ενώ αυτή ήταν ακίνητη. Της έχω πιάσει τα κωλομέρια και τα ανεβοκατεβάζω πάνω μου, ενώ κοιτάζω την όλη φάση μία από τον δεξιό καθρέφτη και μία από τον αριστερό.
Έδειξε να κουράζεται και σταματησε, οπότε σηκώθηκα και αυτή στήθηκε στα τέσσερα με κλειστά τα πόδια. Αν και δεν μου αρέσει έτσι δεν με πείραξε ιδιαίτερα. Την τον έχωσα στο μουνάκι πιάνοντας την από τα παχακια της περιφέρειας που ήταν τόσο ελάχιστα που ακουμπούσα τα κόκκαλα της. Εγειρα λίγο προς τα πίσω και άρχισα να την ανεβοκατεβάζω με ορμή στην πούτσα μου ενώ το μωράκι έβγαζε μικρές κραυγούλες. Δεν κρατήθηκα άλλο και την έχυσα ανακουφισμενος, ενώ αυτή παρέμεινε σε αυτήν την στάση αφήνοντας με να στραγγίξω με την ησυχία μου. Χαμήλωσε το κεφάλι της και το ακούμπησε στο στρώμα ενώ εγώ συνεχίζοντας να τον έχω μέσα της της έκανα ένα ελαφρύ μασάζ στους ώμους και την πλάτη.
Έδειξε να της αρέσει γιατί είπε " μασάαααζ" χαμηλόφωνα.
Στην συνέχεια τραβήχτηκα και πήγα να ξεπλυθώ ενώ αυτή σηκώθηκε φόρεσε τα εσώρουχα της και έφυγε αφού ανταλλάξαμε ευχαριστίες.
Δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά με την Βαλέρια αλλά με διέψευσε.
Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της και θα την πρότεινα. Δείχνει να αντέχει δυνατό πηδημα αν και δεν άργησα ιδιαίτερα να τελειώσω. Αν βελτίωνε και λίγο το τσιμπούκι της άνετα θα μπορούσε να γίνει στανταράκι μου. Γι αυτό ποτέ μην λες ποτέ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης