Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 85 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Στάση σήμερα στη Βέργας κ μπήκα σε αυτόν τον παλιό οίκο. Δούλευε η Μαρία, ξανθό κοντό μιλφάκι, με 5αρια μεγάλα βυζιά, μέτριο πρόσωπο. Νορμάλ πρόγραμμα. Μέσα στο δωμάτιο μου θύμησε πως την είχα ξαναπάρει παλιότερα στο Λιοσίων 79βΝτροπή Ειλικρινά, δεν το θυμόμουν...Για τις βυζάρες της, είπα να περάσω. Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθε το μιλφάκι και είπαμε μερικά πράγματα να σπάσει ο πάγος. Έπεσα πάνω στα βυζιά της και τα χούφτωνα, έγλειφα με μανίαΚουλ Εκείνη μου χάιδευε τα μαλλιά κ τη πλάτη...

Πέρασμα κάλτσας και έναρξη φλογέρας. Η τσιμπούκα της ήταν μεν ήπια κ χαλαρωτική, αλλά χωρίς τεχνική κ ηδονικότητα. Μια μιλφάρα πρέπει να χλαπακιάζει κατάρτια πιο σωστάΓερο-μύστης

Έναρξη με καβάλα κ εφαρμογή πάνω στο κατάρτι. Είχα βάλει τις βυζάρες της στη μούρη μου και κάρφωνα δυνατά το μιλφόμουνο τηςΝαι!

Αλλαγή στα τέσσερα με γρήγορους ρυθμούς. Τη πηδούσα γρήγορα, φάπες στο κωλί της κ πλαφ πλαφΝαι! Καθώς τη κάρφωνα έβλεπα τις μεγάλες βυζάρες της να πηγαίνουν πέρα δώθε στον καθρέφτη Ουάου καρδιές!

Την έστησα μπρούμυτα, αλλά μου είπε πως δεν αντέχει γρήγορους ρυθμούς Δάκρυ Άρχισα να της δίνω μερικές καρφωτές ψωλιές...Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση...

Έβγαλα κάλτσα, στάθηκα στα γόνατα στο κρεβάτι κ της ζήτησα ισπανική. Γαμούσα ηδονικά τις βυζάρες της, χτυπούσα το πουτσοκέφαλο στις ρώγες της κ έτριβα πάνω τους τις αρχιδάρες Ναι!Ναι! Δεν άντεξα, άρχισα να κερνάω κοκτέιλ πάνω στα μεμέ της που τα γέμισα βιταμίνες...

Σκουπίστηκε, ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε κ έφυγε.
Η τσατσά χτύπησε στο δεκάλεπτο.

Συμπερασματικά, η Μαρία είναι μια ξανθιά μιλφ, μέτριας εμφάνισης με βυζάρες. Από γαμήσι μέτρια εώς αδιάφορα πράγματα. Πίπα τα ίδια. Μπήκα καθαρά για τα βυζιά της, τα οποία ευχαριστήθηκα. Όποιος είναι βυζολάγνος, ας περάσει γι' αυτό καθαρά...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
199
Πόντοι:
35.948
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsontopoulos, tarifas pirea, boudog και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2025
Φολοσπιτο
18 Μαΐου, 2025
Και να φανταστείς ότι παλιότερα με την παλιά διεύθυνση είχε αστέρια. Η Μαργκω ήταν φανταστικγ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2