Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 173 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
σαλονι λιγο νωχελικο, τυπικο, σχεδον ανεκφραστο με μια γυρα στην πασαρελα και παλι μεσα... αλλα... μη μασατε, μεσα ειναι αλλιως.
εκει την πατησα και την πρωτη φορα που την ειχα δει και την ειχα σνομπαρει... τοτε.
οταν τη ξαναειδα για 2η φορα, ειπα ποσο μαλακας ειμαι που εχω αφησει τετοιο μουναρο αγαμητο ακομα ????????

ψηλου αναστηματος, μελαμψη και μελαχρινη λατινα με μαλλια μεχρι μεση περιπου, ομορφη φατσα που αν φοραει γυαλια δεν την καταλαβαινεις μεσα στα σκοταδια, ενω μεσα που ερχεται χωρις αυτα παθαινεις πλακα, μικρο φυσικο βυζι για την κορμοστασια της που προσωπικα δε με χαλαει καθολου, λεπτο κορμι θηλυκο, κωλαρα σχεδον αψεγαδιαστη και ποδαρες.
ντυμενη με ενα ολοσωμο μαυρο και εξισου μαυρα πεδιλα.
γενικα η εικονα πολυ ωραια.

εισοδος στο δωματιο και καθεται κατευθειαν κρεβατι, αρα τα προκατ τα ψιλοξεχνατε.
κομιουνηκεησο στα λατιν, ελαχιστα αγγλικα και μπαντη λενγκουητζ κυριως.
τετοιο μουνι δε γινοταν να μη το χαλβαδιασω και εσκυψα για αγκαλιες και φιλακια, τα οποια τα δεχτηκε και καπως χαλαρωσε θα ελεγα. μου ανταπεδωσε καποια χαδια και φιλακια σε στηθος και αυτι.
γι'αυτο και της τα βαζω.
δερμα πολυ μαλακο και καταπληκτικο, να μη θες να ξεκολλησεις τα χερια σου.
περασμα προφυλαξης και ξεκινημα πιπας αφου εχω ξαπλαρει.
στησιμο καλο και να χουφτωνω την κωλαρα της κυριως, αλλα επισης και πλατη, στηθος, ποδια.
συναμα να παιζω ελαφρως με το μουνακι της. δαχτυλο δεν επεδιωξα μιας και το ολοσωμο δεν το ειχε βγαλει, απλα το κατεβασε μεχρι μεση για να φανουν τα βυζια της.
αυτο σαν μειον ας πουμε.
η πιπα της ειναι σχετικα καλη θα ελεγα, χωρις ομως καποια ποικιλια. επισης ειναι καποιας διαρκειας και οχι καποιων δευτερολεπτων ευτυχως.
ασχολειται κυριως με το καβλι και κανει μπασιματα μεχρι μεση. η ηδονικοτητα ειναι καλη επισης.
πρωτη σταση σε ντογκυ στην ακρη του κρεβατιου φυσικα, μιας και ηθελα να απολαυσω την κωλαρα της απο την αρχη.
τζελ και ξεκινημα χαλαρα για αρχη, με αυξηση εντασης σταδιακα για τη συνεχεια.
η γκομενα αντεχει και γουσταρει υψηλες στροφες, να κραταει τοιχο για αντισταση και να μου λεει κατι λατινικα τα οποια δεν καταλαβαινα ασφαλως.
να ακουμπαω μητρα και να γουσταρει ακομα πιο πολυ, μιας και οι κραυγες της και οι λεξεις που εβγαζε ηταν πιο αισθητες και οχι θεατραλε.
πανω στην κινηση, το κορδονι του ολοσωμου σε καποια φαση να μπαινει αναμεσα απο το καβλι μου και το μουνι της και να με γαργαλαει ελαφρως.
το αφησα για λιγο ετσι ομως και μετα το παραμερησα.
να κραταω και το ολοσωμο σαν αντισταση με το ενα χερι μου και το ολο σκηνικο να ειναι τσοντε.
ευτυχως δε χτυπησε το κεφαλι της στον τοιχο απο το πολυ σπρωξιμο.
καποιες σφαλιαριτσες στον κωλο παιχτηκαν επισης, μιας και επιβαλλεται με τετοια κωλαρα και θεα.
η θερμοτητα του σωματος της εγινε αισθητη στα χερια μου και αλλαξαμε σταση σε μισιον, στη μεση του κρεβατιου τωρα.
ποδια με τη μια στους ωμους χωρις μα-μου και πονος ασταματητος μεχρι ριζα.
η τυπισα να με κοιταει, να εχουμε αη κοντακτ σταθερο μιας και ειναι μουναρα ξαναλεω, να ριχνουμε κατι χαμογελα και να μου λεει σχεδον ψιθυριστα κατι αη κεντ μπιλιβ ιτ και να δαγκωνει και τα χειλια της.
ωπα λεω... εδω ειμαστε.
ποδια πανω, κατω και στα χερια μου διαπλατα σαν να κραταω το κυπελλο.
κανενα προβλημα πουθενα.
το μουνακι της ειναι πολυ ομορφο, αλλα δεν εκανα κινηση για γλειψιμο μιας και ειχε βαλει τζελ.
να εχω πεσει πανω της και κατσαμε αρκετη λεπτα ετσι με ενωμενα σωματα, ωσπου ακουσαμε και την τσατσα να χτυπαει πορτα, αλλα δεν δωσαμε σημασια.
εκατσε κανονικοτατα μεχρι που εχυσα εντος καποτιδιου με κανονικο στραγγιγμα.
σηκωμα για καθαριστικα, ευχαριστιες εναλλαξ, χαιρετισμους και ανανεωση ραντεβου οπως και δηποτε.

για να κλεισω.
1) ο χωρος ειναι για το μπουτσο και ειναι και ενας σοβαροτατος λογος που δεν παταω συχνα. ειχα να παω απο την τζενιφερ και επειδη δεν υπηρχαν επιλογες αξιολογες εκεινη τη μερα, μπηκα για το θεαθηναι αναγκαστικα.
καντε μια ανακαινιση βρε μαλακες, τοσα χρονια τα ιδια ακυρα δωματια... αη σιχτιρ.
2) η τσατσα ευγενικη στο σαλονι και κραταει το πρωτοκολλο σχεδον θα ελεγα, αλλα σε αφηνει να το ξεπερασεις και λιγο σε λογικα πλαισια. χτυπησε πορτα μεν, αλλα ειχε περασει αρκετουτσικη ωρα δε. στο τελος φωναξε και την κοπελα αν ειναι ολα οκ μιας και αργουσαμε, αλλα δεν ηταν κατι ενοχλητικο μιας και ειχα τελειωσει ηδη.
3) η σαρα ειναι μια ομορφη και φυσικη καραμουναρα λατινα που βαζει κατω σχεδον ολη την πιατσα αυτη τη στιγμη στο θεμα εμφανισης-κορμοστασιας... για λατιν εννοω.
κακως την ειχα σνομπαρει τοσο καιρο, αλλα εξηγησα το λογο.
στο σαλονι ειναι φαση λιζα απο φωκαιας που δε σε πειθει μεν, αλλα μεσα αλλαζει το σκηνικο δε.
δε θα κανει προκατ απο μονη της, αλλα τα δεχεται και κατ'επεκταση στα ανταποδιδει καπως μετα.
φανταζομαι οτι αν σε μαθει στην πορεια, ισως παρεις και παραπανω πραγματακια.
η πιπα ειναι σχετικα καλη, αλλα αν τη βελτιωσει κιολας θα ανεβει πολυ το λεβελ.
στο σεξ αντεχει εντασεις και ειναι και ευλυγιστη για το υψος της σχετικα.
δε λεει καπου οχι, αλλα δεν την πηγα και τσιτα γκαζι να δω αντιδρασεις και μεχρι που φτανει.
η εικονα της παντως, σου βαζει ιδεες για πολυ ξεσκισμα.
εννοειται θα ξαναπερασω για να επιβεβαιωσω τη συμμετοχη και τις αντοχες της, σε λογικα πλαισια παντα.
απο μενα ειναι ναι εννοειται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
φυλης67
papaphilips
Γλομπεάρχης
187
Πόντοι:
40.423
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Milfomaniac, ΣΠΥΡΟΣΣ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2025
Περασα και εγω απο το φυλης 67 αφου ειχα μπει σε μερικα μπουρδελα απογευμα 12 Μαιου πετυχα την Σαρα μουνι λατινα στιλ που τα γουσταρω φουλ. Ο χωρος ειναι ελεεινος αλλα το μουνι αξιζε την γαμησα πισωκολητα και της εριχνα και κολοσκαμπιλα. Η πιπα της ηταν καλη και εγλυψε και τα αρχιδια. Σιγουρα θα ξαναπαω
review reaction 1 papaphilips
04 Ιουνίου, 2025
πέρασμα ξανά με το μωρό μετά από σχεδόν 1 μήνα και η απόδοση έχει πέσει σχετικά με την κριτική.
ίσως ξεκίνησε η λογική φθορά.
ένεκα όμορφης παρουσίας όμως, θα ξανατιμηθεί.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2