Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 221 10
Μπουρδέλα
200947
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Πέρασα πρίν αρκετές εβδομάδες. Είσοδος, με χαιρετάει ο τσατσος και μου παρουσιάζει δύο κοπέλες. Μια χοντρούλα ανατολικού μπλοκ η οποία δεν μου έκανε το κλικ. Μετά μου παρουσιάζει την μαυρουλα Βίκυ η οποία φόραγε ένα σι θρου μικρό φορέματακι. Δίνω παράβολο και δωμάτιο ( αποδεκτό σε θέμα καθαριότητα για στανταρ μεταξιού) . Η κοπέλα έχει πολλά πιασίματα όπως και άλλοι πριν από εμένα έχουν επιβεβαιώσει έχει πάρα πολύ σφιχτό δέρμα και τα βυζιά καί ο κολος τής είναι κυριολεκτικά πέτρα!! . Η κοπέλα είχε πολύ ήρεμη και ευχάριστη παρουσία πού σε χαλαρώνει. Ξεκινάει μια ευχάριστη πίπα με σκούφο εννοείται για 2,3 λεπτά καί ξεκινάμε doggy γιατί ήθελα να νιώσω την σκληρή μεγάλη κολάρα τής η κοπέλα ούτε γκρινιάξε ούτε τίποτα . Το μουνακι της πολύ στενό και γλυκό , μετά από μερικά λεπτά ήρθε το όμορφο τέλος. ( Ο τσάτσος δεν ενοχλείσε) Πρώτου αποχαιρετισμούμε λέει remember my name? Τής λέω ενότηται Βίκυ μου. Χαμόγελασε και έφυγε. Πολύ Καλή ευκαιρία ιδικά για κάτι ποιό εξωτικό στα 10€
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!