Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 266 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα βάλει στόχο την Άννα από προηγούμενη επίσκεψή μου αλλά επειδή είχε 2-3 δωμάτια αναμονή δεν είχα περάσει. Σήμερα μπαίνοντας στο σαλόνι την πέτυχα να μπαίνει στο δωμάτιο που είναι αριστερά όπως μπαίνεις. Ένας Ασιάτης που ήταν πριν από εμένα έφυγε οπότε πλήρωσα και μπήκα στο διπλανό δωμάτιο που έχει έναν σπασμένο καθρέφτη. Γδύθηκα και ξάπλωσα κατευθείαν αφού είχα πλυθεί και αρωματιστεί από το σπίτι. Σε κάνα δεκάλεπτο ήρθε και η Άννα η οποια δεν μιλάει ελληνικά, παρά μόνο λίγα αγγλικά. Γδύθηκε και αποκάλυψε ένα κορμάκι για γλείψιμο. Μικρά και στητά βυζάκια και μια τρυφερή λευκή επιδερμίδα. Την τράβηξα κοντά μου και την φίλησα απαλά στον λαιμό . Το κορμάκι της ήταν μοσχομυριστο από κρέμες και αρώματα κάτι που με έφτιαξε ακόμα περισσότερο. Άρχισε να μου χαϊδεύει την πούτσα με το χεράκι και να την παίζει.
Πήρε το προφυλακτικό μου το φόρεσε και όπως ήταν μισοσηκωμενη έκανε προσπάθεια να την βάλει όσο πιο βαθιά μπορούσε και να μείνει εκεί για λίγα δευτερόλεπτα.
Το θέαμα να βλέπω ένα πιπινακι να είναι μπουκωμενο με την πούτσα μου ήταν άκρως καυλωτικό. Σταμάτησε και έπιασε το τζελ για να κάνουμε σεξ αλλά της ζήτησα να συνεχίσει. Το έκανε σχεδόν με χαρά και ξαναμπούκωσε με την πούτσα μου, ενώ την έβγαλε και την έγλειφε με την γλώσσα της κοιτώντας με.
Την έπιασα και την χτύπησα ελαφρά στα χειλάκια της ενώ αυτή χαμογελούσε σαν να της άρεσε. Αφού με είχε καυλώσει τέρμα της ζήτησα να κάνουμε σεξ.
Έβαλε τζελ στο μουνάκι τηε και με καβάλησε χωρίς να της το ζητήσω. Άρχισε να κουνιέται ρυθμικά ενώ την είχα γραπώσει από το κωλαράκι και το ζουλούσα. Ταυτόχρονα είχε σκύψει πάνω μου και μύριζα το άρωμα της ενώ ανεβοκατέβαζα το κωλαράκι της ρυθμικά στην πούτσα μου. Ξαφνικά άρχισε να βγάζει μικρές κραυγούλες σαν να το απολάμβανε και σήκωσε το κορμί της όρθιο στηρίζοντας τα χέρια της στο προσκέφαλο του κρεβατιού. Αν συνέχιζε έτσι θα εχυνα αλλά ήθελα να δω το κωλαράκι της στα τέσσερα οπότε της ζήτησα να αλλάξουμε στάση.
Στήθηκε στα τέσσερα και τον έχωσα στο τρυφερό της μουνάκι ενώ αυτή είχε ακουμπήσει το κεφάλι της στο στρώμα. Πιάνοντας το κωλαράκι της και βλέποντας το μουνάκι της να έχει βεντουζωσει την πούτσα μου άρχισα να την γαμάω δυνατά κοιτώντας το θέαμα από τον πλαϊνό καθρέφτη. Σε λιγότερο από δύο λεπτά είχα αδειάσει όλο το φορτίο στο μουνάκι της μουγκρίζοντας ενώ αυτή παρέμεινε έτσι μέχρι να στραγγίξω με την άνεσή μου.
Όσο τον είχα ακόμα μέσα της έκανε μερικά τουερκ κουνηματα με τον κώλο της ολοκληρώνοντας ένα ωραιότατο γαμήσι με ένα πιπινακι που έχει λιγότερα από τα μισά μου χρόνια.
Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι ήταν μια συνεδρία απόλυτα επιτυχημένη . Αν και μιλφάκιας η Άννα με την νεανικοτητα της και την φρεσκάδα της με προβλημάτισε μήπως έχω διαλέξει λάθος target group ??.
Εννοείται ότι την συνιστώ ανεπιφύλακτα και στο μέλλον θα περάσω πάλι γιατί είναι γλυκό κοριτσάκι και δεν βγάζει καμία ξυνίλα και τουπέ όπως κάποιες άλλες μικρές.
Αν μάλιστα βελτιώσει και λίγο την πίπα της θα γίνει δυνατό όνομα στην πιάτσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
287
Πόντοι:
33.108
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, Senteron, Papa Nihil και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού