Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 179 10
Μπουρδέλα
305089
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ειχα διαβασει ολες της κριτικες των συναγωνιστων….
Και μου ειχε μεινει η περιεργεια… Μαζι και ο ποθος…. ;)
Ηταν και ενα χαλαρο ζεστο απογευμα Κυριακης…. Οκ ειπα, ωρα
να την γνωρισω απο κοντα, με το “απωθημενο” που εχω με την Μαυρη Καλονη. Χα! Πλακα κανετε!
Επρεπε να την ειχαν γραψει και παρουσιασει τα Μ.Μ.Ε. οχι μονο το site μας! χαχαχα….
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Επαθα πλακα λεμε. 1,70+ υψος…. Λεπτο κορμι, σφικτο, με πολυ καλες αναλογιες. 2 καταπληκτικα ματια. Και ενα κρικακι στην μυτη…
Ισια, καταμαυρα μαλλια…. Δερμα που ειναι πρωτογνωρο σε αφη, και ενα στηθος οχι στητο, 2αρι ομως, και με μια ρωγα να σε “κοιταει” περιεργα,
του στυλ….. { ψιτ, θα με γλυψεις?} Μιλαει απταιστα Ελληνικα! Γεννηθηκε εδω, πριν 21 χρονια και γνωριζει τα παντα για την Ελλαδα,
και βεβαιως για τα γουστα ολων εμας που την …… επισκεπτομαστε!
Εχει το χαρακτηριστικο γνωρισμα του στρογγυλου αφαλου, διοτι οι γεννες στης Αφρικανες εχουν “τυλιγμα”
και οχι “αποκοπη και γυρισμα προς τα μεσα”.
Το πιο καταπληκτικο ομως ειναι η απιστευτη θετικη ενεργεια που εχει,
μαζι μ’ενα σουπερ χαμογελο. Και πολυ επικοινωνιακη. Σε κερδιζει αμεσως.
ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Επειδη λοιπον ειπα να το τερματισω, σ’οτι αφορα τον χρονο και την ορεξη μου,
εδωσα στην ευγενεστατη και επικοινωνιακη tsa-2 , 40€ και την ρωτησα ευθεως και με περισση ευγενεια:
{ -Πες, ποση ωρα? -Μμμ, κοιτα, μην ξεπερασετε το 25λεπτο, οκ? -Οοοοκ! }
Εχουμε και λεμε λοιπον..
Free Blow Job, 69, και οτι σταση τραβαει η ψυχη σας, και με οτι ενταση θελετε!
Ξεκινησε με ενα απιστευτο free στοματικο, βαθυκαι υγρο.
Το οποιο εξελιχθηκε σε 69 και εκει διαπιστωσα για αλλη μια φορα (εχω ξαναπαει με Αφρικανα στο παρελθον, πολυ παλαιοτερα)
αυτο το εκπληκτικο χρωματικο contrast!
Mαυρα μεσαιου μεγεθους μουνοχειλα, και ενα ΡΟΖ εσωτερικο, πιο ροζ και απ τον Ροζ Πανθηρα!
Δεν ειναι τελειως ξυρισμενη, εχει αφησει μια πολυ λεπτη και κοντη περιποιημενη “γραμμη” γυρω – γυρω,
(σημειωτεον ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ οκ?) ή οποια σε εξιταρει απιστευτα, και φτανεις στο 100+% την ωρα που γλυφει και ρουφαει.
Εχει και γευση σαν κατι απο φρουτο! Χα! Καποια στιγμη λοιπον με ρωτησε:
- Πες, τι σταση ή τι αλλο θελεις….
-Κατσε Μαναρι μου ενα sec, επειδη εχω “δει” τον Ουρανο ολον, μαζι με την Σεληνη και τον Ηλιο μαζι. Και εβαλε τα γελια…
-Οκ, γιαααα... ελα απο πανω… -Reverse ή να με κοιτας?
-Να σε κοιτω, και να σε χαιρομαι. -Οοοκ ειπε…. Και ξεκινησαμε ετσι.
Πιο μετα το γυρισε σε Reverse…. Και εβλεπα αυτον τον Θεΐκο Κωλο με τα καταμαυρα μαλλια…. να ανεβοκατεβαινει, και να ανεβοκατεβαινει….. και…
Και ειπα στον εαυτο μου…. Ψιτ, να, κοιτα, ερχεται το εγκεφαλικο ή η ανακοπη, και ας εχεις μπολικα χρονια ακομα να “περπατησεις”
Εντωμεταξυ, στο δωματιο (τα πισω να ξερετε ειναι πιο ησυχα και ολα απ οσο προλαβα να δω οταν μπηκα, ειναι Lux) ;)
Ειχε μια τηλεοραση, και επαιζε μια τσοντα με μια ξαθια… Μπα, ουτε το 20% της Naomi’s η ξανθια!
Παραλληλα ομως το μαγαζι εχει και εξαιρετικη στερεοφωνικη εγκατασταση, και συμπτωματικα εκεινη την στιγμη ….
επαιζε το Aria -Argy & Omnya Extended Mix, και η Naomi, ειχε πιασει ρυθμο στο …. ανεβοκατεβασμα!!
ΩΝΣΓΜ !! Ονειρο ζω μην με ξυπνατε!!
Μπα, της ειπα, για να αλλαξουμε σταση και ρυθμο…. (να φυγω χορτασμενος)
-Τι αλλο θελεις να κανουμε μου ειπε.. -Κοιτα με το στα “4”, δεν ειμαι fan….
Κανε μεταβολη, και παμε παλι ενα 69 που τοσο μ’αρεσει….. -Οοοκ ειπε. (δεν λεει οχι σε τιποτα να ξερετε)
Εεεεεε, μετα απο κανα 5λεπτο γλυφε και πιπιλα εγω, και γλυφε- ρουφα η Naomi,
το δωματιο γεμισε “πυροτεχνηματα”, και απ’ τους δυο!!
Και εκεινη κορυφωσε, και εγω προσπαθουσα να ερθω σε ηρεμη κατασταση
μιας και ειχα δει τον Ουρανο με τα αστρα….. Με ρωτησε αν εμεινα ευχαριστημενος, μου εσκασε ενα χαμογελο και ενα φιλι… ;)
Με ευχαριστησε που “φροντισα” και εκεινην… Με πηρε αγκαλια, και της υποσχεθηκα 1ον οτι θα την ξαναδω,
και 2ον οτι εχει και συνεχεια την επομενη φορα, και μου ειπε: Μην “εξαφανιστεις”οκ? -Οοοκ! (Το’πιασα το υπονοουμενο!)
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
1) To μαγαζι ειναι εξαιρετικα καθαρο, με επιπεδο lux σ’οτι αφορα διαρυθμιση,
επιπλα, φωτισμο, tv και ηχο.
2) Η tsa-2, ειναι: Ευγενεστατη, χαμογελαστη, επικοινωνιακη, και με αριστο τροπο σε συμπεριφορα… Δεν ενοχλησε (φτασαμε οριακα στο 30λεπτο) και μαλιστα με ρωτησε αν εμεινα ευχαριστημενος, και αν θα ξαναρθω!
3) Η Naomi εργαζεται ΜΟΝΟ απογευματα.
4) Οτι εχετε ακουσει για της Αφρικανες -Νιγηριανες, κλπ, βαλτε το προς το παρον στην ακρη,
μεχρι να γνωρισετε την Naomi. Αυτα, να περνανε καλα! Εγω μολις “αποκτησα” ενα Standar special !
Και μου ειχε μεινει η περιεργεια… Μαζι και ο ποθος…. ;)
Ηταν και ενα χαλαρο ζεστο απογευμα Κυριακης…. Οκ ειπα, ωρα
να την γνωρισω απο κοντα, με το “απωθημενο” που εχω με την Μαυρη Καλονη. Χα! Πλακα κανετε!
Επρεπε να την ειχαν γραψει και παρουσιασει τα Μ.Μ.Ε. οχι μονο το site μας! χαχαχα….
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Επαθα πλακα λεμε. 1,70+ υψος…. Λεπτο κορμι, σφικτο, με πολυ καλες αναλογιες. 2 καταπληκτικα ματια. Και ενα κρικακι στην μυτη…
Ισια, καταμαυρα μαλλια…. Δερμα που ειναι πρωτογνωρο σε αφη, και ενα στηθος οχι στητο, 2αρι ομως, και με μια ρωγα να σε “κοιταει” περιεργα,
του στυλ….. { ψιτ, θα με γλυψεις?} Μιλαει απταιστα Ελληνικα! Γεννηθηκε εδω, πριν 21 χρονια και γνωριζει τα παντα για την Ελλαδα,
και βεβαιως για τα γουστα ολων εμας που την …… επισκεπτομαστε!
Εχει το χαρακτηριστικο γνωρισμα του στρογγυλου αφαλου, διοτι οι γεννες στης Αφρικανες εχουν “τυλιγμα”
και οχι “αποκοπη και γυρισμα προς τα μεσα”.
Το πιο καταπληκτικο ομως ειναι η απιστευτη θετικη ενεργεια που εχει,
μαζι μ’ενα σουπερ χαμογελο. Και πολυ επικοινωνιακη. Σε κερδιζει αμεσως.
ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Επειδη λοιπον ειπα να το τερματισω, σ’οτι αφορα τον χρονο και την ορεξη μου,
εδωσα στην ευγενεστατη και επικοινωνιακη tsa-2 , 40€ και την ρωτησα ευθεως και με περισση ευγενεια:
{ -Πες, ποση ωρα? -Μμμ, κοιτα, μην ξεπερασετε το 25λεπτο, οκ? -Οοοοκ! }
Εχουμε και λεμε λοιπον..
Free Blow Job, 69, και οτι σταση τραβαει η ψυχη σας, και με οτι ενταση θελετε!
Ξεκινησε με ενα απιστευτο free στοματικο, βαθυκαι υγρο.
Το οποιο εξελιχθηκε σε 69 και εκει διαπιστωσα για αλλη μια φορα (εχω ξαναπαει με Αφρικανα στο παρελθον, πολυ παλαιοτερα)
αυτο το εκπληκτικο χρωματικο contrast!
Mαυρα μεσαιου μεγεθους μουνοχειλα, και ενα ΡΟΖ εσωτερικο, πιο ροζ και απ τον Ροζ Πανθηρα!
Δεν ειναι τελειως ξυρισμενη, εχει αφησει μια πολυ λεπτη και κοντη περιποιημενη “γραμμη” γυρω – γυρω,
(σημειωτεον ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ οκ?) ή οποια σε εξιταρει απιστευτα, και φτανεις στο 100+% την ωρα που γλυφει και ρουφαει.
Εχει και γευση σαν κατι απο φρουτο! Χα! Καποια στιγμη λοιπον με ρωτησε:
- Πες, τι σταση ή τι αλλο θελεις….
-Κατσε Μαναρι μου ενα sec, επειδη εχω “δει” τον Ουρανο ολον, μαζι με την Σεληνη και τον Ηλιο μαζι. Και εβαλε τα γελια…
-Οκ, γιαααα... ελα απο πανω… -Reverse ή να με κοιτας?
-Να σε κοιτω, και να σε χαιρομαι. -Οοοκ ειπε…. Και ξεκινησαμε ετσι.
Πιο μετα το γυρισε σε Reverse…. Και εβλεπα αυτον τον Θεΐκο Κωλο με τα καταμαυρα μαλλια…. να ανεβοκατεβαινει, και να ανεβοκατεβαινει….. και…
Και ειπα στον εαυτο μου…. Ψιτ, να, κοιτα, ερχεται το εγκεφαλικο ή η ανακοπη, και ας εχεις μπολικα χρονια ακομα να “περπατησεις”

Εντωμεταξυ, στο δωματιο (τα πισω να ξερετε ειναι πιο ησυχα και ολα απ οσο προλαβα να δω οταν μπηκα, ειναι Lux) ;)
Ειχε μια τηλεοραση, και επαιζε μια τσοντα με μια ξαθια… Μπα, ουτε το 20% της Naomi’s η ξανθια!
Παραλληλα ομως το μαγαζι εχει και εξαιρετικη στερεοφωνικη εγκατασταση, και συμπτωματικα εκεινη την στιγμη ….
επαιζε το Aria -Argy & Omnya Extended Mix, και η Naomi, ειχε πιασει ρυθμο στο …. ανεβοκατεβασμα!!
ΩΝΣΓΜ !! Ονειρο ζω μην με ξυπνατε!!
Μπα, της ειπα, για να αλλαξουμε σταση και ρυθμο…. (να φυγω χορτασμενος)
-Τι αλλο θελεις να κανουμε μου ειπε.. -Κοιτα με το στα “4”, δεν ειμαι fan….
Κανε μεταβολη, και παμε παλι ενα 69 που τοσο μ’αρεσει….. -Οοοκ ειπε. (δεν λεει οχι σε τιποτα να ξερετε)
Εεεεεε, μετα απο κανα 5λεπτο γλυφε και πιπιλα εγω, και γλυφε- ρουφα η Naomi,
το δωματιο γεμισε “πυροτεχνηματα”, και απ’ τους δυο!!
Και εκεινη κορυφωσε, και εγω προσπαθουσα να ερθω σε ηρεμη κατασταση
μιας και ειχα δει τον Ουρανο με τα αστρα….. Με ρωτησε αν εμεινα ευχαριστημενος, μου εσκασε ενα χαμογελο και ενα φιλι… ;)
Με ευχαριστησε που “φροντισα” και εκεινην… Με πηρε αγκαλια, και της υποσχεθηκα 1ον οτι θα την ξαναδω,
και 2ον οτι εχει και συνεχεια την επομενη φορα, και μου ειπε: Μην “εξαφανιστεις”οκ? -Οοοκ! (Το’πιασα το υπονοουμενο!)
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
1) To μαγαζι ειναι εξαιρετικα καθαρο, με επιπεδο lux σ’οτι αφορα διαρυθμιση,
επιπλα, φωτισμο, tv και ηχο.
2) Η tsa-2, ειναι: Ευγενεστατη, χαμογελαστη, επικοινωνιακη, και με αριστο τροπο σε συμπεριφορα… Δεν ενοχλησε (φτασαμε οριακα στο 30λεπτο) και μαλιστα με ρωτησε αν εμεινα ευχαριστημενος, και αν θα ξαναρθω!
3) Η Naomi εργαζεται ΜΟΝΟ απογευματα.
4) Οτι εχετε ακουσει για της Αφρικανες -Νιγηριανες, κλπ, βαλτε το προς το παρον στην ακρη,
μεχρι να γνωρισετε την Naomi. Αυτα, να περνανε καλα! Εγω μολις “αποκτησα” ενα Standar special !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
(και θα πρότεινα να κοιταχτείς κι εσύ, αν την πήρες πρόσφατα!)
1ον 21 χρόνια είναι στην Ελλάδα, πριν 39 χρόνια γεννήθηκε, στη Νιγηρία.. Έχει και γιο 14 ετών.
Όσο για την περιγραφή εμφάνισης, ναι είναι όμορφη, αλλά δεν είναι ούτε 1,70+
Και φυσικά το μαλλί δεν είναι αληθινό..
Καταλαβαίνω Τον ενθουσιασμό (που είχα κι εγώ τις πρώτες φορές), αλλά και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες υπάρχουν καλύτερα... (και στο λέει "φαν" της)