Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 92 10
Μπουρδέλα
180088
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βραδάκι με ωραίο αεράκι, ιδανικό για τσάρκα στα σπιτάκια. Αφού γύρισα καμμιά 30αρια σπίτια, κατέληξα εδώ στο ισόγειο. Η υπηρεσία παρουσίασε ένα ξανθό κοντοπούτανο λατινάκι, τη Κατερίνα. Βγήκε με νάζι και παιχνίδι στο σαλόνι, φορούσε ένα μαύρο bodystocking. Έχει πλαστικά βυζόμπαλα (σκληρά στην αφή) κ κάνει ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε το μωρό με χαμόγελο κ με βρήκε ξάπλα. Της έκανα μερικά κοπλιμέντα να σπάσει ο πάγος και της χαίδευα τα βυζιά. Ήταν αρκετά σκληρά κι έτσι κατέβηκα κάτω κι έπαιζα με τις τρυπούλες της. Δεν ήθελε δαχτύλιασμα, αλλά σιγά σιγά άρχισε να το δέχεται...
Κατέβηκε κάτω και πήγε να σκίσει καπότα
Ωπ, ελεύθερη φλογέρα καριολάκι
Τον πήρε καταπιόνα κ το έγλειφε χαλαρωτικά, χωρίς όμως τεχνική κ γνώση...Είχα αράξει, με φλογέριαζε, έπαιζα με τις τρυπούλες της κ κοιτούσα τη φάση στον καθρέφτη...
Έβαλα κάλτσα κ της είπα να με καβαλήσει. Πρόσεξα μια τομή στη κοιλιά της
, αλλά δε χαμπάριασα...Την έβαλα ανάποδα. Με καβαλούσε ανάποδα και σκαμπίλιζα με λύσσα τη κωλάρα της
Τη γράπωσα κι άρχισα να τη καρφώνω ρυθμικά...
Αλλαγή στα τέσσερα με γρήγορους ρυθμούς. Έπιασα τους γοφούς της κι άρχισα ένα τρυπάνι άλλο πράγμα
Πήγε να καμπουριάσει ή να κόψει τη μέση, αλλά τη συμμόρφωσα με κωλόμπατσες κ δυνατά καρφώματα.
Την έριξα μπρούμυτα κι άρχισα τις κάθετες ψωλιές μέχρι τη μήτρα
Τη κάρφωνα δυνατά κ έκανα ταυτόχρονα και τη γυμναστική μου
Πήγα ν' αλλάξω στάση, αλλά χτύπησε η υπηρεσία
Την κράτησα μπρούμυτα, έβγαλα το κατάρτι κι άρχισα να το κοπανάω στα κωλομάγουλα της
Άρχισα τότε να κερνάω κοκτέιλ στο κωλί της και στη πλάτη της....
Ψιλοστράβωσε, αλλά στ' αρχίδια μου
Ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε κι έφυγε.
Συμπερασματικά, η Κατερίνα είναι ένα γλυκό ξανθό λατινάκι, μεζεδάκι. Είναι χαρωπή κι ευχάριστη, αλλά όχι για μεγάλες απαιτήσεις. Εγώ πάντως τη πήγα με κόφτες...Για μια φορά είναι καλή, όχι για πολλές επαναλήψεις...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ήρθε το μωρό με χαμόγελο κ με βρήκε ξάπλα. Της έκανα μερικά κοπλιμέντα να σπάσει ο πάγος και της χαίδευα τα βυζιά. Ήταν αρκετά σκληρά κι έτσι κατέβηκα κάτω κι έπαιζα με τις τρυπούλες της. Δεν ήθελε δαχτύλιασμα, αλλά σιγά σιγά άρχισε να το δέχεται...
Κατέβηκε κάτω και πήγε να σκίσει καπότα

Έβαλα κάλτσα κ της είπα να με καβαλήσει. Πρόσεξα μια τομή στη κοιλιά της

Αλλαγή στα τέσσερα με γρήγορους ρυθμούς. Έπιασα τους γοφούς της κι άρχισα ένα τρυπάνι άλλο πράγμα

Την έριξα μπρούμυτα κι άρχισα τις κάθετες ψωλιές μέχρι τη μήτρα

Πήγα ν' αλλάξω στάση, αλλά χτύπησε η υπηρεσία

Την κράτησα μπρούμυτα, έβγαλα το κατάρτι κι άρχισα να το κοπανάω στα κωλομάγουλα της

Ψιλοστράβωσε, αλλά στ' αρχίδια μου

Ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε κι έφυγε.
Συμπερασματικά, η Κατερίνα είναι ένα γλυκό ξανθό λατινάκι, μεζεδάκι. Είναι χαρωπή κι ευχάριστη, αλλά όχι για μεγάλες απαιτήσεις. Εγώ πάντως τη πήγα με κόφτες...Για μια φορά είναι καλή, όχι για πολλές επαναλήψεις...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2025
Αγαπητέ κύριε Μήτσο Μπάμπολα, ρώτησα και τον κύριο Παπαφίλιπς... Εσείς που είσαστε πολυγράφοι του Μπου σάιτ... είσαστε υψηλομισθοι ή εισοδηματίες και σκορπάτε πενηνταρικα και εικοσάρικα κατά ριπάς; Βέβαια καλά κάνετε αν έχετε την ευχέρεια δεν το κατακρίνω αλλά έχω την απορία...Εγώ μόνο Μεταξουργείο θα μπορούσα να πηγαίνω σχετικά συχνά με τον μισθό μου αν ήθελα να κάνω και μια στοιχειώδη αποταμίευση

Υπογόης
03 Μαΐου, 2025
@Υπογόης δεν ειμαστε πλούσιοι κ εισοδηματίες...απλά βάζουμε προτεραιότητα το να ρίχνουμε γαμήσια, σε σύγκριση με άλλους που αγοράζουν αβέρτα κινητά, τηλεοράσεις κ πετάνε λεφτά σε χαζοεκδρομές με ηλίθιες παρέες...

Μήτσος Μπάμπολας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2